Libnet.ro
UNICEF

22:15

Unsprezece persoane au fost ranite intr-un accident in Constanta. Un microbuz a fost lovit de o betoniera

Adevărul Adevărul,
Unsprezece persoane au fost ranite intr-un accident in Constanta. Un microbuz a fost lovit de o betoniera

Unsprezece persoane au fost ranite vineri, dupa amiaza, dupa ce microbuzul in care se aflau a fost lovit de o betoniera. La fata locului s-au deplasat mai multe ambulante si un echipaj de descarcerare. continuă pe Adevărul

UPDATE Unsprezece persoane au fost ranite intr-un accident in Constanta. Noua dintre ele au ajuns la spital. Starea lor este stabila

Unsprezece persoane au fost ranite vineri, dupa amiaza, dupa ce microbuzul in care se aflau a fost lovit de o betoniera. Din cele unsprezece victime, doua au primit ingrijiri la fata locului, celelalte noua fiind duse la spital pentru investigatii. Starea lor de sanatate este stabila.

Unsprezece persoane au fost ranite intr-un accident in Constanta. Un microbuz a fost lovit de o betoniera.

Unsprezece persoane au fost ranite vineri, dupa amiaza, dupa ce microbuzul in care se aflau a fost lovit de o betoniera. La fata locului s-au deplasat mai multe ambulante si un echipaj de descarcerare.

Printul Harry a fost implicat intr-un accident rutier spectaculos, la Londra: A fost in mod evident un incident socant

Printul Harry a fost implicat intr-un accident rutier spectaculos, dupa ce unul dintre motociclistii din garda de securitate s-a ciocnit frontal cu un taxi, in momentul in care coloana oficiala a acestuia se.

Profesor universitar, mort intr-un accident la iesirea din Constanta. Alte patru persoane au fost ranite

Un profesor de la Universitatea de Arte din Iasi, cetatean german, a murit miercuri dupa amiaza intr-un accident rutier la iesirea din municipiul Constanta. El a vrut sa intoarca pe linia continua si a fost lovit de o alta masina care circula regulamentar.

O persoana a fost ranita intr-un accident produs pe A1

Circulatia pe autostrada A1 este blocata temporar, joi dupa-amiaza, din cauza unui accident in care o persoana a fost ranita, dupa ce autoutilitara pe care aceasta o conducea s-a ciocnit cu un autovehicul pentru.

Constanta. Unsprezece persoane au fost ranite dupa ce un microbuz a fost lovit de o betoniera

Unsprezece persoane au fost ranite, vineri, intr-un accident produs in municipiul Constanta, dupa ce un microbuz a fost lovit din spate de o betoniera, transmite MEDIAFAX. Potrivit.

Profesor de la Universitatea de Arte din Iasi, mort intr-un accident produs in Constanta

Un profesor de la Universitatea de Arte din Iasi a decedat, iar alte patru persoane au fost ranite, miercuri, intr-un accident produs pe DN 3, in judetul Constanta, dupa ce cadrul didactic aflat la volanul unui.

Sapte persoane au fost ranite, in urma unui schimb de focuri de arma in Chisinau

Sapte persoane au fost ranite in urma unui schimb de focuri de arma in cartierul Telecentru din Chisinau, informeaza Mediafax. Un barbat in varsta de 64 de ani a inceput sa traga cu o arma de.

Printul Harry, implicat intr-un accident rutier in drum spre un eveniment

Printul Harry a fost implicat intr-un accident rutier, dupa ce unul dintre motociclistii din garda de securitate s-a ciocnit frontal cu un taxi. Accidentul a avut loc in momentul in care coloana oficiala a acestuia se indrepta spre un angajament.

Printul Harry, implicat intr-un accident rutier, la Londra

Printul Harry a fost implicat intr-un accident rutier spectaculos, dupa ce unul dintre motociclistii din garda de securitate s-a ciocnit frontal cu un taxi, in momentul in care coloana oficiala a acestuia se indrepta spre un angajament oficial, joi, la Londra, relateaza dailymail. co. uk.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )