Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sapte persoane au fost ranite, in urma unui schimb de focuri de arma in Chisinau

Antena3 Antena3,
Sapte persoane au fost ranite, in urma unui schimb de focuri de arma in Chisinau

Sapte persoane au fost ranite in urma unui schimb de focuri de arma in cartierul Telecentru din Chisinau, informeaza Mediafax. Un barbat in varsta de 64 de ani a inceput sa traga cu o arma de. continuă pe Antena3

Trei persoane au murit si alte doua au fost ranite in urma unui accident rutier produs de un motociclist

Trei persoane au murit si alte doua au fost grav ranite dupa ce, in noaptea de vineri spre sambata, un motociclist a produs un accident in apropiere de Capitala. Politistii au inceput o ancheta si vor sa afle cum s-a produs accident si daca in acea zona avea loc o cursa ilegala.

Accident grav la Arad: O masina s-a izbit de autocarul care aducea din Germania artisti ai Operei din Constanta. O persoana a murit, alte trei au fost ranite

O persoana a murit si alte trei au fost ranite in urma unui grav accident care a avut loc in judetul Arad, pe Drumul National DN) 7 care leaga Deva de Arad. in incident au fost implicate un autoturism si un autocar care transporta artisti ai Operei Romane din Constanta care se intorceau din Germania.

Atac terorist la metroul din Santiago de Chile: Cel putin 10 persoane au fost ranite

Cel putin 10 oameni au fost raniti in urma unui atentat cu bomba intr-o statie de metrou din Santiago de Chile, capitala statului Chile. Actiunea a fost calificata de Guvern drept un act terorist, desi nu a.

Schimb de focuri la Chisinau: Sapte raniti

Sapte persoane au fost ranite, marti seara, la Chisinau, in urma unui schimb de focuri de arma desfasurat marti in cartierul Telecentru. Patru dintre raniti sunt politisti relateaza PRO TV Chisinau, in pagina online. , citat de Mediafax.

Sapte oameni au ajuns la Urgenta dupa schimbul de focuri de pe strada Lermontov din Chisinau

Sapte oameni au fost raniti astazi in urma unui schimb de focuri pe strada Lermontov 128/2 din Chisinau. Potrivit purtatorului de cuvant al Spitalului de Urgenta, Petru Cravet, unul dintre raniti se zbate intre viata si moarte in sectia de Reanimare.

UPDATE Sapte oameni au ajuns la Urgenta dupa schimbul de focuri de pe strada Lermontov din Chisinau

Sapte oameni au fost raniti astazi in urma unui schimb de focuri pe strada Lermontov 128/2 din Chisinau. Potrivit purtatorului de cuvant al Spitalului de Urgenta, Petru Cravet, unul dintre raniti se zbate intre viata si moarte in sectia de Reanimare.

VIDEO Sase oameni au ajuns la Urgenta dupa schimbul de focuri de pe strada Lermontov din Chisinau

Sase oameni au fost raniti astazi in urma unui schimb de focuri pe strada Lermontov 128/2 din Chisinau. Potrivit purtatorului de cuvant al Spitalului de Urgenta, Petru Cravet, printre acestia sunt si doi copii.

Masina dintr-un alai de nunta din Timis, implicata intr-un accident rutier: Cinci persoane, intre care un copil, au fost ranite

O masina, parte din alaiul unei nunti a fost lovita, sambata, in comuna timiseana Giroc, cinci persoane ajungand la spital, potrivit Mediafax. Accidentul a avut loc sambata dupa-amiaza cand masina in.

Arad: Autocar al Operei din Constanta, implicat intr-un accident. O persoana a murit, iar alte trei au fost ranite

Un accident grav luni dimineata pe Drumul National 7, in judetul Arad. Un autoturism a intrat pe contrasens si a lovit un autocar. in urma impactului, o persoana a murit iar alte trei au fost transportate la.

Manifestatii violente la Istanbul in urma unui accident de munca grav

Sute de persoane au protestat duminica la Istanbul, dupa moartea a zece turci intr-un accident de munca pe un santier de constructii, determinand politia sa foloseasca gaze lacrimogene pentru dispersarea lor, relateaza Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )