Libnet.ro
UNICEF

14:00

Unul dintre atacatorii din Paris, Said Kouachi, a fost ingropat la Reims intr-un mormant anonim

B1 B1,
Unul dintre atacatorii din Paris, Said Kouachi, a fost ingropat la Reims intr-un mormant anonim

Unul dintre cei doi jihadisti francezi autori ai atacului de la saptamanalul Charlie Hebdo, Said Kouachi, a fost inmormantat in noaptea de vineri spre sambata in orasul Reims , unde locuia, a anuntat. continuă pe B1

Franta: Said Kouachi a fost inmormantat la Reims, unde locuia, in noaptea de vineri spre sambata

Unul dintre cei doi jihadisti francezi autori ai atacului de la saptamanalul Charlie Hebdo, Said Kouachi, a fost inmormantat in noaptea de vineri spre sambata in orasul Reims estul Frantei), unde locuia, a anuntat sambata primaria, care s-a opus inhumarii, relateaza AFP, citata de Mediafax.

Sotia lui Amedy Coulibaly, unul dintre atacatorii de la Paris, a fost cautata la Islanbul, cu doua zile inaintea atentatelor

Cu doua zile inainte de atentatele de la Paris, agentii secreti turci au efectuat o serie de raiduri la un lant hotelier din Istanbul, in cautarea lui Hayat Boumeddiene, sotia unuia dintre atacatori, informeaza.

Unul din atacatorii din Paris a condus 5 persoane la Madrid pentru a zbura spre Turcia

Amedy Coulibaly, unul dintre autorii atacurilor de la Paris, a condus cinci persoane la Madrid, la inceputul lui ianuarie, cu scopul de a lua avionul catre Turcia, inclusiv pe Mehdi Sabry Belhoucine si pe fratele sau Mohamed, condamnat intr-un caz de.

Unul dintre autorii atacurilor de la Paris s-a aflat trei zile la Madrid: Autoritatile spaniole investigheaza existenta unei celule teroriste

Amedy Coulibaly, unul dintre cei trei autori ai atacurilor de la Paris, s-a aflat la Madrid timp de trei zile, potrivit ziarului catalan La Vanguardia, citat de AFP. Publicatia arata ca autoritatile spaniole.

UPDATE. Unul dintre cei patru tineri care au evadat din arestul Politiei Judetene Cluj a fost prins

UPDATE- Unul dintre cei patru tineri care au evadat, sambata seara, din arestul Politiei Judetene Cluj, un minor in varsta de 16 ani, arestat preventiv pentru furt calificat, a fost depistat si prins de catre.

Trafic feroviar blocat in Franta, dupa o alerta cu bomba in Gara de Est din Paris

Alerta cu bomba la Paris. Gara de Est din capitala Frantei a fost evacuata vineri dimineata dupa ce a fost descoperit un pachet suspect neidentificat, informeaza La Republicain Lorrain. in urma alertei, traficul.

Al-Qaida a revendicat atacul de la Charlie Hebdo: cine a comandat masacrul din Paris

Al-Qaida in Yemen a revendicat atentatul care a avut loc saptamana trecuta la sediul redactiei Charlie Hebdo din Paris. Intr-o inregistrare video postata miercuri pe Internet, organizatia a precizat ca atacul a fost comis la ordinul liderului Al-Qaida,.

Angajatul musulman care a salvat ostaticii din magazinul evreiesc in timpul atacului din Paris, va primi cetatenie franceza

Lassana Bathily, angajatul musulman al supermarketului cu alimente cuser din Paris, care a fost numit erou dupa ce a salvat vietile mai multor ostatici, va primi cetatenie franceza, potrivit presei din Franta, citata de The Independent.

Angajatul musulman care a salvat ostaticii din magazinul evreiesc in timpul atacului din Paris va primi cetatenie franceza

Lassana Bathily, angajatul musulman al supermarketului cu alimente cuser din Paris, care a fost numit erou dupa ce a salvat vietile mai multor ostatici, va primi cetatenie franceza, potrivit presei din Franta, citata de The Independent.

Ancheta atacurilor din Paris: Politia a arestat 12 persoane suspectate ca au legatura cu teroristii

Politia franceza a arestat 12 persoane care ar putea avea legatura cu atentatele teroriste de saptamana trecuta din Paris. Noua barbati si trei femei urmeaza sa fie interogati, fiind suspectati ca le-au f.

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )