Libnet.ro
UNICEF

08:00

UPDATE. Unul dintre cei patru tineri care au evadat din arestul Politiei Judetene Cluj a fost prins

Antena3 Antena3,
UPDATE. Unul dintre cei patru tineri care au evadat din arestul Politiei Judetene Cluj a fost prins

UPDATE- Unul dintre cei patru tineri care au evadat, sambata seara, din arestul Politiei Judetene Cluj, un minor in varsta de 16 ani, arestat preventiv pentru furt calificat, a fost depistat si prins de catre. continuă pe Antena3

EVADARE: Cum au reusit patru barbati sa fuga din arestul Politiei Cluj. Unul din cei patru tineri a fost PRINS

Patru barbati aflati in arestul Politiei Judetene Cluj, trei pentru furt calificat si unul pentru tentativa de omor, au evadat cu putin timp in urma.

Un barman a vrut sa-l asasineze pe unul dintre cei mai puternici oameni din Statele Unite. Este diavolul

Un barman american a recunoscut ca a vrut sa-l asasineze pe presedintele Camerei Reprezentantilor din Statelor Unite, afirmand ca a auzit niste voci care i-au zis John Boehner este diavolul, potrivit unor.

Unul dintre cei mai luminosi asteroizi se afla aproape de Pamant

Peste 10 zile, un asteroid gigantic va ajunge la distanta minima fata de planeta noastra, adica 1. 1 milioane de kilometri, de trei ori distanta de la Pamant la Luna, potrivit Agentiei Spatiale Romane ROSA).

Unul dintre cei mai mari dezvoltatori belgieni, interesat sa construiasca hale de productie in viitorul parc industrial

WDP Development, unul dintre cei mai mari dezvoltatori belgieni si-a manifestat intentia de a construi hale de productie pentru viitorii producatori din parcul industrial. Acestea vor fi construite din resurse proprii, la cererea rezidentilor parcului.

Unul dintre atacatorii din Paris, Said Kouachi, a fost ingropat la Reims intr-un mormant anonim

Unul dintre cei doi jihadisti francezi autori ai atacului de la saptamanalul Charlie Hebdo, Said Kouachi, a fost inmormantat in noaptea de vineri spre sambata in orasul Reims , unde locuia, a anuntat.

Unul dintre autorii atacurilor de la Paris s-a aflat trei zile la Madrid: Autoritatile spaniole investigheaza existenta unei celule teroriste

Amedy Coulibaly, unul dintre cei trei autori ai atacurilor de la Paris, s-a aflat la Madrid timp de trei zile, potrivit ziarului catalan La Vanguardia, citat de AFP. Publicatia arata ca autoritatile spaniole.

UPDATE. Procesul dintre Traian Basescu si Sorin Rosca Stanescu a fost AMANAT

UPDATE: Procesul dintre Traian Basescu si Sorin Rosca Stanescu a fost amanat pentru data de 25 februarie. Instanta a hotarat sa amane din nou acest dosar. Tot pana la 25 februarie trebuie sa fie depuse mai.

Lenovo a vandut 60.000 de smartphone-uri in primele patru luni de la intarea pe acest segment si vrea 10% din piata in 2015

Lenovo, cel mai mare producator de PC-uri la nivel global si unul dintre cei mai mari producatori de smartphone-uri din intreaga lume, a reusit sa vanda in numai patru luni de la intrarea pe segmentul mobile la nivel local nu mai putin de 60. 000 de.

Unul dintre cei mai mari vizionari vrea internet pe Marte: Cum face Elon Musk asta?

Elon Musk, fondatorulTeslaMotors si cofondator PayPal, este cunoscut pentru planurile sale ambitioase, iar acum impresioneaza inca o data prin felul in care vede viitorul internetului. Elon Musk este unul dintre cei mai populari antreprenori din prezent, apreciat pentru faptul ca se implica in proiecte pe care multi le-ar fi considerat foarte greu de realizat. Printre [].

Teroristii care au atacat Charlie Hebdo, inmormantati: locurile de veci, secrete

Unul dintre cei doi jihadisti francezi autori ai atacului de la saptamanalul Charlie Hebdo, Said Kouachi, a fost inmormantat in noaptea de vineri spre sambata in orasul Reims est), unde locuia, a anuntat sambata primaria, care s-a opus inhumarii,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2721 seconds )