Libnet.ro
UNICEF

16:00

Unul dintre barbatii raniti in explozia din Harghita a murit

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Unul dintre barbatii raniti in explozia din Harghita a murit

Unul dintre cei doi barbati raniti in urma exploziei care a avut loc in localitatea harghiteana Siculeni si care a fost transferat ieri de la Miercurea Ciuc la Spitalul de Arsi din Bucuresti a murit, potrivit unui comunicat al Ministerului Sanatatii MS). continuă pe Ziarul Bursa

Ministerul Sanatatii: Unul dintre cei doi barbati, raniti in urma exploziei din Harghita, a murit

Unul dintre cei doi barbati raniti in urma exploziei care a avut loc in judetul Harghita a murit luni dimineata, potrivit unui comunicat al ministerului Sanatatii. Barbatul, in.

Cazul Vama Moravita: Unul dintre agenti l-a lasat sa iasa din tara pe un afacerist chinez pentru o mita de 10.000 de euro. Prejudiciul, estimat la o suta de milioane de euro (VIDEO)

Detalii uluitoare despre vamesii spagari de la Moravita. Unul dintre agenti l-a lasat sa iasa din tara pe un afacerist chinez pentru o mita de 10. 000 de euro. Prejudiciul estimat in acest dosar de.

Explozie intr-un apartament din Harghita. Doi barbati sunt adusi cu elicopterul la Spitalul de Arsi din Bucuresti

Purtatorul de cuvant al Ministerului Sanatatii, Laurentiu Colintineanu, a declarat ca Spitalul de Arsi din Capitala este pregatit sa ii primeasca pe cei doi pacienti de la Miercurea Ciuc care au suferit arsuri in urma exploziei care a avut loc in localitatea harghiteana Siculeni.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )