Libnet.ro
UNICEF

23:30

Unul dintre cei mai bogati oameni din lume a fost gasit mort intr-o pivnita alaturi de sotia sa

Antena3 Antena3,
Unul dintre cei mai bogati oameni din lume a fost gasit mort intr-o pivnita alaturi de sotia sa

Un miliardar canadian si sotia sa au fost gasiti morti in urma cu putin timp la casa lor din Canada, in conditii pe care suspecte, relateaza BBC. Corpurile lui Barry Sherman si al sotiei sale. continuă pe Antena3

Unul dintre cei mai bogati canadieni, Barry Sherman, si sotia sa au fost gasiti morti in casa

Politia canadiana spune ca investigheaza mortile misterioase ale lui Barry Sherman, fondatorul companiei farmaceutice Apotex Inc, si a sotiei sale, Honey, unul dintre cele mai bogate cupluri canadiene, ale caror corpuri neinsufletite au fost gasite vineri in casa lor, relateaza Reuters.

Boierii de Vaslui. Cei mai bogati edili din cel mai sarac judet al Romaniei. Topul salariilor din administratia locala

Liderii politici din Vaslui, unul dintre cele mai sarace judete din tara, vor merge de la 1 ianuarie sa-si ia salariile cu sacul. Jurnalistii de la vremeanoua. ro au prezentat un top al salariilor din.

Va mai amintiti de Edam, CEL MAI NEGRU bebelus din lume? Iata cum arata ACUM, la 4 ani. il mai recunoasteti?! (FOTO)

In 2013, un nou-nascut a devenit celebru in media deoarece era cel mai negru bebelus din lume, in 2017, Edam, copilul din Africa de Sud a implinit 4 ani, fotografiile lui ajungand din nou.

Un celebru burlac din Romania s-a insurat in secret, iar mireasa a purtat o rochie neagra! (FOTO)

Unul dintre cei mai celebri burlaci din Romania s-a insurat in Las Vegas, iar mireasa a purtat o rochie. neagra! Este vorba despre fostul iubit al Madalinei Ghenea, omul de afaceri Dragos.

Imagini sfasietoare cu Principele Nicolae. Ce a facut acesta in timpul slujbei din Palatul Regal

Principele Nicolae pare unul dintre cei mai indurerati membri ai familiei regale. Acesta nu si-a dezlipit ochii de la sicriul bunicului sau, iar lacrimile i-au curs siroaie, profund indurerat de.

Dictatorul nord coreean e mare microbist. Kim Jong-un tine cu una dintre cele mai titrate echipe din lume

Kim Jong-un e pasionat de fotbal si deseori a asistat la meciurile echipei favorite din tribune, atunci cand studia in Europa.

Cei mai inalti munti din Carpati. Test de cultura generala despre zece varfuri montane de top ale Romaniei

Va propunem un test de cultura generala ce are ca tematica muntii din tara noastra. Ne puteti scrie la sectiunea comentarii cate raspunsuri ati stiut.

INTERVIU Cosmin Contra: Eu nu sunt politician, muncesc pentru tara mea!Romania nu e o echipa mica

Cosmin Contra implineste azi 42 de ani si este unul dintre cei mai tineri selectioneri din Europa si chiar din lume.

Business report: S-a deschis primul hypermarket operat de romani. Familia Zanfir din Focsani intra pe terenul multinationalelor; Romania, cea mai mare productie de porumb din ultimii 35 de ani. SUA estimeaza ca Romania va inlocui Rusia pe pietele din Asi

Unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Romania il aduce pe presedintele clubului de fotbal Chelsea ca director non-executiv. Globalworth, unul dintre. Tiriac ar putea construi cea mai inalta cladire din Romania. Compania Tiriac Imobiliare a.

Cristi Chivu, antrenor cu acte in regula. A absolvit una dintre cele mai renumite scoli din lume

Cristian Chivu si alti opt fosti jucatori, intre care Marco Amelia, Mauro Camoranesi si Luca Toni, au luat examenul pentru licenta UEFA A, a doua categorie de antrenor, pe care l-au sustinut la Coverciano.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )