Libnet.ro
UNICEF

00:07

Unul dintre cei mai buni jurnalisti specializati pe rugby a suferit un infract la derby-ulDinamo-Steaua

Adevărul Adevărul,
Unul dintre cei mai buni jurnalisti specializati pe rugby a suferit un infract la derby-ulDinamo-Steaua

Partida Dinamo - Steaua, din etapa a treia a Cupei Romaniei la rugby, a fost intrerupta, in minutul 5, dupa ceMarian Burlacu,jurnalist la cotidianul Click, a suferit un atac de cord. continuă pe Adevărul

Tragedie in aviatia romana. Unul dintre cei mai buni piloti a murit in accident de masina

Unul dintre cei mai cunoscuti piloti de elicoptere din Romania a murit sambata dimineata in urma unui grav accident de circulatie care a avut loc pe raza localitatii orasului Mizil, judetul Prahova.

Unul dintre cele mai grave atacuri cibernetice tocmai s-a intamplat. Care au fost tintele

Universal Health Services, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii medicale din SUA, a fost lovit de un atac de ransomware. Atacul a lovit sistemele UHS duminica dimineata devreme, blocand.

UEFA a desemnat cei mai buni fotbalisti din Liga Campionilor!Lewandowski, ales jucatorul anului

Inaintea tragerii la sorti a grupelor Ligii Campionilor din acest an, joi seara, UEFA a premiat cei mai buni jucatori si jucatoare ai sezonului 2019-2020.

Dan Barna: Ideea ca observatorii USR ar fi pus mana pe saci e o minciuna Cine ar fi unul dintre cei care manipuleaza sacii cu voturi in imaginile aparute in spatiul public (VIDEO)

Liderul USR, Dan Barna, sustine ca reprezentantii USR-PLUS nu au atins sacii cu voturi din Biroul Electoral al Sectorului 1, iar una dintre persoanele care apare in imaginile din incaperea unde erau depozitati.

Ce mita ar fi primit sefa Medicinei Legale din Iasi. Este unul dintre cei mai bine platiti doctori: 36.000 de lei pe luna

Medicul iesean Diana Iliescu Bulgaru, directorul Institutului de Medicina Legala din Iasi, este inculpat de DNA intr-un dosar de coruptie. Potrivit unor surse, in perioada iulie - septembrie, doctorul si-ar fi insusit cutii cu masti de protectie si ar fi primit un cadou, pentru o presupusa interventie la UMF. Joi, 1 octombrie, Tribunalul Iasi a amanat decizia privind controlul judiciar impusa in cazul sau.

Deces halucinant. Cel mai bun pilot din Romania a murit intr-un accident de masina

Unul dintre cei mai cunoscuti piloti de elicoptere din Romania, Valter Novac, s-a stins din viata. Barbatul a murit in cursul diminetii de sambata, intr-un grav accident de masina. Potrivit apropiatilor,.

Sfarsit tragic: Cel mai bun pilot din Romania a murit intr-un accident de masina

Unul dintre cei mai cunoscuti piloti de elicoptere din Romania, Valter Novac, s-a stins din viata. Barbatul a murit in cursul diminetii de sambata, intr-un grav accident de masina. Potrivit apropiatilor,.

Trump intra in carantina dupa ce unul dintre consilierii sai a fost diagnositcat cu Covid-19

Donald Trump a confirmat ca unul dintre principalii sai consilieri, Hope Hicks, a fost diagnosticata cu COVID-19 si ca el si sotia sa vor intra in carantina pana la primirea rezultatelor testelor, conform CNN.

Cati pacienti COVID-19 sunt conectati la ventilatoare? 170 dintre cei 557 internati la Terapie Intensiva

170 dintre cei 557 de pacienti cu COVID-19 internati in sectiile de Terapie Intensiva din Romania sunt conectati la ventilatoare de suport respirator, informeaza Ministerul Sanatatii. Practic, doar aproximativ 10% dintre ventilatoarele disponibile in sectiile ATI din tara noastra sunt folosite in acest moment pentru pacienti infectati cu coronavirus.

Transferul anului in fotbalul romanesc. Pleaca la o echipa de top din Europa

Valentin Mihaila ar putea sa devina in scurt timp unul dintre cei mai scumpi fotbalisti din istoria Ligii 1. Parma a ajuns la un acord pentru transferul internationalului de tineret al Romaniei, pentru 8 milioane de euro. Informatia a fost oferita de Gianluca Di Marzio, unul dintre cei mai cunoscuti jurnalisti din Italia. Acesta este .

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )