Libnet.ro
UNICEF

11:00

Unul dintre cei mai cunoscuti lideri ai lumii s-a stins din viata

B1 B1,
Unul dintre cei mai cunoscuti lideri ai lumii s-a stins din viata

Fostul presedinte iranian, Akbar Hashemi Rafsanjani, s-a stins din viata duminica, la varsta de 82 de ani, dupa ce a suferit un atac de cord. Acesta a fost transportat imediat la spital, insa medicii nu. continuă pe B1

Victoria Bucataru: 2016 nu a fost unul dintre cei mai favorabili pentru relatiile moldo-europene

Directoarea de programe a Asociatiei pentru Politica Externa, Victoria Bucataru, considera ca anul 2016 nu a fost unul dintre cei mai favorabili pentru relatiile moldo-comunitare. intr-un interviu pentru Radio Europa Libera, experta a declarat ca din cauza crizei bancare partenerii europeni si cei euroatlantici au pierdut increderea in Republica Moldova.

Vlad Voiculescu a predat stafeta la Sanatate lui Florian Bodog: Sper ca noul ministru sa aiba norocul de a avea alaturi experti in politici publice de sanatate dintre cei mai buni

Fostul ministru al Sanatatii, Vlad Voiculescu a predat mandatul noului ministru Florian Bodog. Voiculescu a scris pe pagina sa de Facebook ca i-ar placea ca sistemul medical sa continue sa aiba aceeasi pasiune, intransigenta, dragoste si putere a medicilor si farmacistilor din echipa sa.

Regina Elisabeta a II-a era sa fie impuscata de unul dintre militarii din Garda de la Buckingham

Regina Elisabeta a II-a era sa fie impuscata chiar de unul dintre militarii din Garda de la Buckingham, noteaza The Times. Totul s-a intamplat in jurul orei 03. 00 dimineata,.

Doua carti clasice despre viata celor mai cunoscuti oameni de succes din lume

Sute de mii de carti noi sunt publicate in fiecare an, dar potrivit Entrepreneur , cele clasice raman cele mai valoroase. Nimeni nu-si doreste sa citeasca zeci de carti despre acelasi subiect, mai ales cand stii ca sunt cateva carti vechi, dar bune.

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1988 seconds )