Libnet.ro
UNICEF

18:01

Unul dintre cei mai luminosi asteroizi se afla aproape de Pamant

România Liberă România Liberă,
Unul dintre cei mai luminosi asteroizi se afla aproape de Pamant

Peste 10 zile, un asteroid gigantic va ajunge la distanta minima fata de planeta noastra, adica 1. 1 milioane de kilometri, de trei ori distanta de la Pamant la Luna, potrivit Agentiei Spatiale Romane ROSA). continuă pe România Liberă

Unul dintre cei mai mari dezvoltatori belgieni, interesat sa construiasca hale de productie in viitorul parc industrial

WDP Development, unul dintre cei mai mari dezvoltatori belgieni si-a manifestat intentia de a construi hale de productie pentru viitorii producatori din parcul industrial. Acestea vor fi construite din resurse proprii, la cererea rezidentilor parcului.

Un barman a vrut sa-l asasineze pe unul dintre cei mai puternici oameni din Statele Unite. Este diavolul

Un barman american a recunoscut ca a vrut sa-l asasineze pe presedintele Camerei Reprezentantilor din Statelor Unite, afirmand ca a auzit niste voci care i-au zis John Boehner este diavolul, potrivit unor.

Klaus Iohannis, la Bruxelles: Europenizarea completa a Romaniei, unul dintre cele mai importante obiective ale mandatului meu

Presedintele Klaus Iohannis, aflat la prima sa vizita oficiala la Bruxelles, a facut o declaratie de presa comuna cu presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Junker, joi, unde a vorbit despre europenizarea.

Afla unde l-au descoperit jurnalistii Antena 3 pe Basescu Traian, de la 21:30, la Sinteza zilei

Ghici ghicitoarea mea: unde l-au descoperit jurnalistii Antena 3 pe Basescu Traian chiar astazi? Aflati la 21:30 la Sinteza zilei. Si tot diseara un caz strigator la cer, unul dintre cei mai mari eroi in viata.

Unul dintre autorii atacurilor de la Paris s-a aflat trei zile la Madrid: Autoritatile spaniole investigheaza existenta unei celule teroriste

Amedy Coulibaly, unul dintre cei trei autori ai atacurilor de la Paris, s-a aflat la Madrid timp de trei zile, potrivit ziarului catalan La Vanguardia, citat de AFP. Publicatia arata ca autoritatile spaniole.

Agentia Spatiala Romana: Asteroidul gigant 2004 BL86 va ajunge la distanta minima fata de Pamant si va putea fi observat si prin binoclu. Distanta este una la care Pamantul se afla in siguranta

Pe data de 26 ianuarie, asteroidul gigant 2004 BL86 va ajunge la distanta minima fata de Pamant, anunta Agentia Spatiala Romana. Distanta va fi de trei ori cea de la Pamant la Luna si reprezinta cea mai mare apropiere de asteorid din urmatorii 200 de ani, potrivit specialistilor. Pamantul se afla in siguranta, iar corpul - unul dintre cei mai luminosi asteroizi aflati in apropierea noastra - va putea fi observat chiar si printr-un binoclu, spune Agentia.

Un francez arestat in Bulgaria, suspectat de legaturi cu unul dintre fratii teroristi din Paris

Un francez arestat in Bulgaria pe 1 ianuarie, pentru ca a incercat sa ajunga in Siria, este suspectat ca ar fi avut legaturi cu Cherif Kouachi, unul dintre autorii atentatului comis pe 7 ianuarie la sediul .

Cei mai buni jucatori ai celor de la CFR Cluj nu s-au prezentat la reunire

CFR Cluj s-a reunit dupa vacanta de iarna, dar la prima intalnire din 2015 nu au venit si cei mai buni jucatori ai echipei din turul campionatului.

Fostul mentor si prieten al lui Cherif Kouachi condamna actele teroriste ale acestuia: Este cea mai grava crima pe care o poate comite un musulman

Fostul mentor si prieten al lui Cherif Kouachi, unul dintre cei doi autori ai atacului de la Charlie Hebdo la Paris, Farid Benyettou, a dezaprobat trecerea la acte a lui Kouachi, apreciind ca aceasta este cea mai.

Miley Cyrus a pozat nud intr-unul dintre cele mai indraznete pictoriale de pana acum

Controversata cantareata americana Miley Cyrus 22 de ani), cunoscuta mai ales pentru aparitiile vulgare, a pozat nud pentru revista V Magazine, reusind inca o data sa socheze.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )