Libnet.ro
UNICEF

12:45

Unul dintre cei mai mari dezvoltatori belgieni, interesat sa construiasca hale de productie in viitorul parc industrial

Adevărul Adevărul,
Unul dintre cei mai mari dezvoltatori belgieni, interesat sa construiasca hale de productie in viitorul parc industrial

WDP Development, unul dintre cei mai mari dezvoltatori belgieni si-a manifestat intentia de a construi hale de productie pentru viitorii producatori din parcul industrial. Acestea vor fi construite din resurse proprii, la cererea rezidentilor parcului. continuă pe Adevărul

Un barman a vrut sa-l asasineze pe unul dintre cei mai puternici oameni din Statele Unite. Este diavolul

Un barman american a recunoscut ca a vrut sa-l asasineze pe presedintele Camerei Reprezentantilor din Statelor Unite, afirmand ca a auzit niste voci care i-au zis John Boehner este diavolul, potrivit unor.

Primele impresii in legatura cu unul dintre cele mai asteptate jocuri de strategie

Total War: Attila, cel mai nou din seria de jocuri produsede cei de la Creative Assembly, va fi lansat oficial pe data de 17 februarie. Total War este una dintre cele mai cunoscut serii de jocuri de strategie din lume. Desi primele doua jocuri, Shogun si Medieval Total War s-au bucurat de un succes considerabil, [].

Primele impresii in legatura cu unul dintre cele mai anticipate jocuri de strategie

Total War: Attila, cel mai nou din seria de jocuri produsede Creative Assembly, va fi lansat oficial pe data de 17 februarie. Total War este una dintre cele mai cunoscut serii de jocuri de strategie din lume. Desi primele doua jocuri, Shogun si Medieval Total War s-au bucurat de un succes considerabil, britanicii de la [].

Faze Tari: Cum arata femeia cu cei mai mari sani din lume. Poarta cupa Z la sutien si nu gaseste niciodata haine pe masura ei; Ai bea bere din testicule de balena? Costa 15 lei; O moneda de un cent valoreaza 2,6 milioane de dolari

Ce nebun! Si-a tatuat fasole pe chelie. A gasit o metoda cu totul neobisnuita pentru a face bani! Galezul Barry Kirk si-a tatuat mancarea favorita, fasolea. Ea transpira 10 litri pe zi. Viata ei este o continua lupta cu transpiratia! Britanica Vicki Mason pierde cateva ore pe zi ca sa ascunda efectele inimaginabile.

Klaus Iohannis, la Bruxelles: Europenizarea completa a Romaniei, unul dintre cele mai importante obiective ale mandatului meu

Presedintele Klaus Iohannis, aflat la prima sa vizita oficiala la Bruxelles, a facut o declaratie de presa comuna cu presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Junker, joi, unde a vorbit despre europenizarea.

Unul dintre autorii atacurilor de la Paris s-a aflat trei zile la Madrid: Autoritatile spaniole investigheaza existenta unei celule teroriste

Amedy Coulibaly, unul dintre cei trei autori ai atacurilor de la Paris, s-a aflat la Madrid timp de trei zile, potrivit ziarului catalan La Vanguardia, citat de AFP. Publicatia arata ca autoritatile spaniole.

Faze Tari: Liderii mondiali, pe toaleta. Obama, Merkel si Putin cum nu i-ai mai vazut; Cele mai bune imagini cu Bigfoot de pana acum. Mai multi rusi sustin ca au vazut si filmat legendara creatura; Femeia cu cei mai mari sani are o viata de cosmar

George Copos, nemultumit de preturile mari de la magazinul inchisorii. George Copos are parte de clipe grele dupa gratii. Fostul patron al Rapidului comunica. Un pensionar de 80 de ani a castigat 326 de milioane de dolari la o loterie din SUA. Nu e niciodata prea tarziu sa devii bogat. Un pensionar in varsta de 80 de ani.

Salvare spectaculoasa din mijlocul oceanului! Un pasager A CAZUT in apa de la bordul unuia dintre cele mai mari vase de croaziera din lume (VIDEO)

Pasagerul de 22 de ani se afla la bordul unuia dintre cele mai mari vase din lume, Oasis of the Seas. El a fost observat in apa de oamenii aflati la bordul unui alt vas, al unei alte companii de croaziera.

Lindab nu intrezareste revenirea pe trend pozitiv nici in 2015: factorii care tin in corzi afacerile suedezilor

Lindab, unul dintre cei mai mari producatori de acoperisuri metalice la nivel local, nu intrezareste o revenire a business-ului pe un trend pozitiv nici in 2015, dupa ce anul precedent a fost unul dificil, mai ales pe segmentul industrial.

Factorii care tin in corzi afacerile suedezilor de la Lindab

Lindab, unul dintre cei mai mari producatori de acoperisuri metalice la nivel local, nu intrezareste o revenire a business-ului pe un trend pozitiv nici in 2015, dupa ce anul precedent a fost unul dificil, mai ales pe segmentul industrial.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,195 seconds )