Libnet.ro
UNICEF

17:00

Faze Tari: Cum arata femeia cu cei mai mari sani din lume. Poarta cupa Z la sutien si nu gaseste niciodata haine pe masura ei; Ai bea bere din testicule de balena? Costa 15 lei; O moneda de un cent valoreaza 2,6 milioane de dolari

Hotnews Hotnews,
 Faze Tari: Cum arata femeia cu cei mai mari sani din lume. Poarta cupa Z la sutien si nu gaseste niciodata haine pe masura ei; Ai bea bere din testicule de balena? Costa 15 lei; O moneda de un cent valoreaza 2,6 milioane de dolari

Ce nebun! Si-a tatuat fasole pe chelie. A gasit o metoda cu totul neobisnuita pentru a face bani! Galezul Barry Kirk si-a tatuat mancarea favorita, fasolea. Ea transpira 10 litri pe zi. Viata ei este o continua lupta cu transpiratia! Britanica Vicki Mason pierde cateva ore pe zi ca sa ascunda efectele inimaginabile. continuă pe Hotnews

REVISTA PRESEI: Cele mai mari amenintari externe pentru Romania in 2015

Adevarul explica de ce nu este Romania o tinta pentru islam. Capital prezinta cele mai mari amenintari externe pentru Romania in 2015. Gandul arata ce gaseste in Bucuresti emisara lui Barack Obama. Ziarul Financiar scrie ca anul acesta va fi anul antreprenorilor in IT. Evenimentul Zilei spune ca generalul Pacepa vorbeste despre Traian Basescu, Ion Gheorghe Maurer, Virgil Magureanu, dar si despre rolul lui Ion Iliescu dupa Revolutia din 1989. Hotnews vorbeste despre cati teroristi au vizitat Romania in ultimii ani. Ziare. com publica un interviu cu seful SRI, care vorbeste despre legile Big Brother si ofiterii acoperiti. Iar Gazeta Sporturilor scrie ca Mircea Sandu sare in apararea Stelei.

Salariul mediu a crescut in noiembrie. Angajatii din industria petroliera, cei mai bine platiti

Castigul salarial mediu a crescut in noiembrie anul trecut cu 2,2% fata de octombrie, la 1. 743 lei net, fiind mai mare cu 5,6% decat in noiembrie 2013, cele mai mari remunerari regasindu-se in extractia petrolului brut si a gazelor naturale, de 4.

Salariul mediu net din noiembrie: 1743 de lei. Cele mai mari salarii au fost in extractia petrolului brut si a gazelor naturale (4166 lei), iar cele mai mici in hoteluri si restaurante (1033 lei)

In luna noiembrie 2014, salariul mediu brut a fost de 2412 lei, cu 2,3% mai mare decat in luna octombrie 2014), iar cel net a fost de 1743 lei, mai mare cu 38 de lei decat in luna anterioara, a comunicat luni Statistica. Cele mai mari salarii nete au fost in extractia petrolului brut si a gazelor naturale 4166 lei), iar cele mai mici in hoteluri si restaurante 1033 lei). Cele mai semnificative scaderi ale castigului salarial mediu net s-au inregistrat in silvicultura si exploatare forestiera inclusiv pescuit si acvacultura) unde scaderile salariale au fost de 12,8%.

Valcov, despre Prima Casa: programul a fost modificat pentru ca proprietarii sa poata cumpara apartamente mai mari

Guvernul va discuta la sfarsitul lunii februarie un proiect de act normativ pentru modificarea programului Prima Casa. Astfel, modificarea ar permite proprietarilor de locuinte sa poata cumpara, in acest program, locuinte mai mari, daca.

Dumitru Chisalita, specialist in domeniul gazelor naturale: Furnizorii de gaze profita de un ordin al ANRE pentru a obliga clientii non-casnici sa accepte preturi mai mari

Liberalizarea pietii de gaze pentru clientii non-casnici a fost transformata dintr-o oportunitate pentru clienti, intr-o oportunitate pentru furnizori, scrie Dumitru Chisalita, specialist in domeniul gazelor si fost consilier al ministrului energiei, pe blogul sau. Chisalita sustine ca modul in care se desfasoara trecerea de la piata reglementata la piata libera pentru clientii non-casnici este una marcata de o pozitie dominanta a furnizorilor furnizori care au vandut gaze la preturi reglementate clientilor non-casnici pana in 31 decembrie 2014) in relatia cu clientii non-casnici. Practic, furnizorii profita de lacunele dintr-un ordin al ANRE pentru a obliga clientii non-casnici sa accepte preturi mai mari la gaze.

Cei mai buni jucatori ai celor de la CFR Cluj nu s-au prezentat la reunire

CFR Cluj s-a reunit dupa vacanta de iarna, dar la prima intalnire din 2015 nu au venit si cei mai buni jucatori ai echipei din turul campionatului.

Radu Banciu: Teroristii au fost cei mai castigati dupa manifestatia din Franta. Prostia omenirii iese si mai bine in evidenta

Jurnalistul Radu Banciu a afirmat in emisiunea de duminica seara ca teroristii au fost cei mai castigati in urma manifestatiei uriase din Franta, acolo unde peste 3,7 milioane au iesit in strada pentru a.

Faze tari: Cele mai mari teorii ale conspiratiei; Ultima fita! Au facut hotel in macara; Un tribunal din Argentina elibereaza un urangutan pe motiv ca e persoana

Cum ar putea arata televizorul viitorului. Televizorul viitorului ar putea sa nu mai fie un ecran plat dreptunghiular, ci o sfera, dupa modelul unui prototip expus la salonul de produse electronice International CES din Las Vegas, organizat la inceputul lunii ianuarie. Fenomene stranii care sfideaza legile fizicii. Cercetatorii nu gasesc nicio explicatie. O revista americana de stiinta a reluat si a pus in discutie cele mai misterioase fenomene, carora oamenii de stiinta nu au putut sa le dea raspunsuri.

Suporterii stelisti, cei mai violenti la meciurile din 2014

Suporterii echipei de fotbal Steaua Bucuresti au fost implicati, cu ocazia meciurilor, in 40 de fapte penale, in timp ce sustinatorii echipei Dinamo au fost implicati in 27 de infractiuni, se arata in.

Business report: Cele mai mari amenintari externe pentru economia romaneasca in 2015; Hidroelectrica, record in 2014: Cel mai mare profit din istorie, al doilea realizat vreodata de o firma de stat; De ce pretul gazelor nu tine pasul la ieftinire cu pret

BNR poate reduce dobanda pana la 2,25%. Cursul poate ajunge la 4,52 lei pe euro - analisti. Volatilitatea cursului euro / leu va fi mai mare, in urmatoarele luni, decat a fost din toamna pana acum. Este probabila.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )