Libnet.ro
UNICEF

08:30

Unul dintre cei retinuti in dosarul violentelor din Piata Victoriei, arestat, ceilalti cinci, pusi sub control judiciar

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Unul dintre cei retinuti in dosarul violentelor din Piata Victoriei, arestat, ceilalti cinci, pusi sub control judiciar

Unul dintre cei sase retinuti in dosarul violentelor de la manifestatiile din Piata Victoriei a fost arestat preventiv, vineri, de Judecatoria Sectorului 1, in timp ce in cazul celorlalti cinci instanta a respins propunerea procurorilor de arestare si a dispus sa fie cercetati sub control judiciar. continuă pe Ziarul Bursa

Peste 3.000 de materiale PIROTEHNICE ridicate in urma perchezitiilor in dosarul violentelor din Piata Victoriei

Un numar de 13 perchezitii au avut loc, joi, in dosarul violentelor din Piata Victoriei, din timpul manifestatiei din noaptea de 1 spre 2 februarie, mai multe persoane fiind conduse la audieri, iar peste.

Peste 3.000 de materiale pirotehnice ridicate in urma a 13 perchezitii in dosarul violentelor din Piata Victoriei

In aceasta dimineata, politisti din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti au pus in aplicare un numar de 13 perchezitii in dosarul violentelor din Piata Victoriei, din timpul manifestatiei din noaptea de 1 spre 2 februarie, mai multe persoane fiind conduse la audieri, iar peste 3. 000 de materiale pirotehnice au fost ridicate pentru a fi expertizate, anunta un comunicat de presa publicat pe site-ul Politiei Capitalei.

Lumea muzicii e in doliu! Unul dintre cei mai indragiti DJ din Romania s-a stins din viata la numai 36 de ani.

Veste trista in lumea muzicii!Unul dintre cei mai iubiti DJ din Romania s-a stins din viata la varsta de 36 de ani. Dragos Ghioc sau DJ Snatt iubea stilul de muzica trance si dorinta lui cea.

Sase persoane propuse pentru arestare preventiva, in dosarul violentelor din Piata Universitatii

Trei persoane sunt cercetate sub control judiciar, iar alte sase vor fi prezentate magistratilor Judecatoriei Sectorului 1 cu propunere de arestare preventiva, in dosarul violentelor de la manifestatiile din Piata Victoriei, a anuntat Politia Capitalei. Asta, dupa ce politistii au audiat, joi, peste 20 de persoane.

Dosarul violentelor de la manifestatiile din Piata Victoriei: Trei persoane cercetate sub control judiciar, alte sase propuse pentru arestare

Trei persoane sunt cercetate sub control judiciar, iar alte sase vor fi prezentate magistratilor cu propunere de arestare preventiva, in dosarul violentelor care au avut loc la manifestatiile din Piata.

Un singur suspect a fost arestat dupa violentele de la protestele din Piata Victoriei. Alte cinci persoane sunt cercetate sub control judiciar

O singura persoana a fost arestata, vineri, in ancheta asupra violentelor de la protestele din noaptea de 1 spre 2 februarie din Piata Victoriei.

Trei persoane, cercetate sub control judiciar, in dosarul privind violentele de la protestele din Piata Victoriei. Alte sase ar putea fi arestate preventiv

Trei persoane sunt cercetate sub control judiciar, iar alt sase vor fi prezentate magistratilor Judecatoriei Sectorului 1, cu propunerea de arestare preventiva, dupa violentele care au avut loc la protestele antiguvernamentale din Piata Victoriei.

Opt persoane retinute in dosarul privind violentele de la manifestatiile din Piata Victoriei

Opt persoane au fost retinute in dosarul privind violentele de la manifestatiile din Piata Victoriei, dupa ce anchetatorii au audiat 20 de persoane, in urma perchezitiilor care au avut loc ieir in mai multe imobile din Capitala, unde au fost gasite peste 3. 000 de materiale pirotehnice.

Opt persoane au fost retinute in dosarul privind violentele de la manifestatiile din Piata Victoriei

Opt persoane au fost retinute in dosarul privind violentele de la manifestatiile din Piata Victoriei, dupa ce anchetatorii au audiat 20 de persoane, in urma perchezitiilor care au avut loc joi in mai multe imobile din Capitala.

Romania are unul dintre cele mai ridicate niveluri de inegalitate a veniturilor din UE

Romania are unul dintre cele mai ridicate niveluri ale inegalitatii veniturilor din Uniunea Europeana, arata un raport al Comisiei Europene.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )