Libnet.ro
UNICEF

05:30

Unul dintre cele mai prestigioase colegii britanice va admite fete pentru prima data de la infiintarea sa in 1382

Hotnews Hotnews,
 Unul dintre cele mai prestigioase colegii britanice va admite fete pentru prima data de la infiintarea sa in 1382

Colegiul Winchester din sudul Angliei, una dintre cele mai apreciate scoli pentru baieti din Marea Britanie, unde a absolvit ministrul finantelor Rishi Sunak, a anuntat marti ca va admite fete, pentru prima data de la infiintarea sa in 1382, relateaza AFP si The Times, potrivit Agerpres. continuă pe Hotnews

Simona Halep a confirmat participarea la unul dintre cele mai importante turnee de tenis din 2021. Line-up solid: 9 jucatoare din TOP 10 vor fi prezente

Simona Halep, numarul 2 WTA, si-a anuntat prezenta la inca o competitie importanta, la inceputul anului 2021. Jucatoarea din Romaniava participala turneul de la Doha, Qatar, programatin.

VIDEO Partia Carp de la Sinaia, una dintre cele mai dificile din Romania, se deschide duminica

Partia Carp, una dintre cele mai dificile partii de schi omologate din Romania, va fi deschisa oficial duminica, dupa ce aceasta a fost amenajata integral pentru prima data, a anuntat Primaria Sinaia.

DOCUMENT Lista serviciilor medicale pe care le vei putea accesa la distanta, inclusiv de acasa. Telemedicina, una dintre cele mai mari schimbari post-pandemie in sistemul medical

Consultatiile la distanta, oferite prin telefon sau online, pe care o parte dintre medici si asociatiile de pacienti si le doreau de ani buni, vor deveni o obisnuinta si in Romania. Permisa temporar doar pe perioada pandemiei, telemedicina va fi acum reglementata oficial in tara noastra. Ministerul Sanatatii a publicat, intr-un proiect de Hotarare de Guvern aflat in dezbatere publica, lista specialitatilor medicale si a serviciilor ce vor putea fi oferite prin telemedicina. Important de stiut: pacientul are dreptul sa refuze interactiunea prin telemedicina, daca nu doreste aceasta formula de consultatie.

DNA, descinderi la una dintre cele mai mari firme producatoare de carne de porc din Romania. Cine a facut sesizarea

Firma Premium Porc s-a confruntat la inceput de an cu cea mai mare criza de la infiintare, din cauza pestei porcine africane care a patruns intr-o ferma din Vrancea, aflata la doar cativa kilometri de municipiul Focsani.

Schimbare drastica la CNA. A plecat unul dintre membri care dadea cele mai mari amenzi televiziunilor

Radu Herjeu a participat in 8 februarie la ultima sedinta in calitate de membru al CNA. Acesta si-a incheiat mandatul de 6 ani. Sedintele Consiliului sunt oprite pentru moment, pana cand echipa va fi completata. Radu Herjeu pleaca din CNA dupa ce si-a incheiat mandatul. Sedintele sunt oprite temporar in acest moment, mai sunt doar .

335 de cazuri noi de COVID-19 in Capitala. Cele mai multe imbolnaviri au fost depistate la Cluj. Cum arata situatia in celelalte judete

Grupul de Comunicare Strategica a raportat, marti, 2. 797 de cazuri noi de COVID-19, dintre care Municipiul Bucuresti a contabilizat 335. Clujul este judetul care a inregistrat cele mai multe, 451. Un top 5 negativ.

Romanii au cea mai mare incredere in vaccinul Pfizer-BioNTech. Cele mai mari suspiciuni la vaccinul rusesc Sputnik

Dintre cele cinci vaccinuri cele mai populare impotriva COVID-19 romanii au cea mai mare incredere in cel produs de Pfizer - BioNTech SUA-Germania), arata un studiu realizat de catre INSCOP Research si Verifield, in parteneriat cu Centrul de Cercetare in Comunicare si Inovare Sociala CoRe). La polul opus se afla vaccinul rusesc Sputnik, cu o incredere de aproximativ 17%.

Cele mai bune reclame de la Superbowl 2021. Cat s-a platit sa fie difuzate!

Ca de obicei, in pauza dintre reprize la Superbowl 2021, finala campionatului de fotbal american, au fost difuzate cele mai scumpe reclame ale anului. Iata-le aici pe cele mai spectaculoase! .

Critics Choice Awards - Mank, cele mai multe selectii. Documentarul colectiv, intre nominalizati

Lungmetrajul Mank al lui David Fincher, un portret al lui Herman Mankiewicz, co-scenarist al filmului de referinta Cetateanul Kane, a primit cele mai multe nominalizari pentru editia de anul acesta a Critics Choice Awards, la care a fost selectat si documentarul colectiv, semnat de Alexander Nanau.

Unde traiesc cele mai frumoase femei din lume. Ce tara detine recordul de frumusete FOTO

Este de-ajuns sa ne uitam la cateva editii Miss Universe ca sa identificam tarile in care traiesc cele mai frumoase femei. Totusi, tiparele de frumusete se schimba permanent, iar globalizarea duce la un amestec al trasaturilor care intervine in aceasta harta estetica.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )