Libnet.ro
UNICEF

13:00

Simona Halep a confirmat participarea la unul dintre cele mai importante turnee de tenis din 2021. Line-up solid: 9 jucatoare din TOP 10 vor fi prezente

B1 B1,
Simona Halep a confirmat participarea la unul dintre cele mai importante turnee de tenis din 2021. Line-up solid: 9 jucatoare din TOP 10 vor fi prezente

Simona Halep, numarul 2 WTA, si-a anuntat prezenta la inca o competitie importanta, la inceputul anului 2021. Jucatoarea din Romaniava participala turneul de la Doha, Qatar, programatin. continuă pe B1

Unul dintre cele mai prestigioase colegii britanice va admite fete pentru prima data de la infiintarea sa in 1382

Colegiul Winchester din sudul Angliei, una dintre cele mai apreciate scoli pentru baieti din Marea Britanie, unde a absolvit ministrul finantelor Rishi Sunak, a anuntat marti ca va admite fete, pentru prima data de la infiintarea sa in 1382, relateaza AFP si The Times, potrivit Agerpres.

VIDEO Partia Carp de la Sinaia, una dintre cele mai dificile din Romania, se deschide duminica

Partia Carp, una dintre cele mai dificile partii de schi omologate din Romania, va fi deschisa oficial duminica, dupa ce aceasta a fost amenajata integral pentru prima data, a anuntat Primaria Sinaia.

DOCUMENT Lista serviciilor medicale pe care le vei putea accesa la distanta, inclusiv de acasa. Telemedicina, una dintre cele mai mari schimbari post-pandemie in sistemul medical

Consultatiile la distanta, oferite prin telefon sau online, pe care o parte dintre medici si asociatiile de pacienti si le doreau de ani buni, vor deveni o obisnuinta si in Romania. Permisa temporar doar pe perioada pandemiei, telemedicina va fi acum reglementata oficial in tara noastra. Ministerul Sanatatii a publicat, intr-un proiect de Hotarare de Guvern aflat in dezbatere publica, lista specialitatilor medicale si a serviciilor ce vor putea fi oferite prin telemedicina. Important de stiut: pacientul are dreptul sa refuze interactiunea prin telemedicina, daca nu doreste aceasta formula de consultatie.

VIDEO Ekaterina Alexandrova, eliminata in semifinale - Nu a putut repeta evolutia buna din meciul cu Simona Halep

Ekaterina Alexandrova a oferit una dintre cele mai mari surprize de la Gippsland Trophy dupa ce a eliminat-o pe Simona Halep, principala favorita a intrecerii. Rusoaica aflata pe locul 33 in lume nu a putut repeta evolutia buna si a fost invinsa de Kaia Kanepi in semifinale.

DNA, descinderi la una dintre cele mai mari firme producatoare de carne de porc din Romania. Cine a facut sesizarea

Firma Premium Porc s-a confruntat la inceput de an cu cea mai mare criza de la infiintare, din cauza pestei porcine africane care a patruns intr-o ferma din Vrancea, aflata la doar cativa kilometri de municipiul Focsani.

Cati bani a castigat Simona Halep, de fapt, din tenis. Sumele sunt mult mai mici, s-a aflat adevarul

Despre cat castiga Simona Halep s-a tot scris, iar presa a vehiculat ca sportiva ar avea un venit imens. Acum, insa, s-a aflat adevarul. Care este situatia premiilor obtinute de sportiva? Cati bani a facut Simona Halep din tenis? Simona Halep era in vara anului trecut ocupanta locului patru in clasamentul sportivelor cu cele mai .

Ce trebuie sa faca Simona Halep pentru a castiga Australian Open

A debutat en-fanfare la Melbourne, dar mai e mult pana in a doua saptamana de concurs. Simona Halep este una dintre favoritele la castigarea Australian Open, iar fostul campion Mats Wilander stie ce ii trebuie sportivei noastre pentru a se incorona campioana pe Rod Laver Arena.

Halep, despre cum a rezistat 7 ani printre cele mai bune sportive ale lumii. Replica pentru videoclipul Serenei

Simona Halep va debuta, luni, de la ora 10. la Australian Open, iar romanca a sustinut o conferinta de presa inaintea debutului in competitie.

Simona Halep a starnit hohote de ras dupa victorie. Ce a putut spune in fata publicului

Simona Halep a starnit hohote de ras dupa victorie. Ce a putut spune in fata publicului de la Asustralian Open, vedeti in randurile de mai jos. Simona Halep, preferata publicului din tribune. Ce a spus sportiva noastra de i-a atras simpatia tuturor Simona Halep a starnit hohote de ras dupa victoria de la Australia Open.

Programul zilei de miercuri - Cand va juca Simona Halep cu Ajla Tomljanovic

A fost anuntat programul zilei de miercuri 10 februarie 2021) de la Australian Open. in turul doi al competitiei, Simona Halep si Sorana Cirstea vor incerca sa mearga mai departe la primul Grand Slam al anului.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )