Libnet.ro
UNICEF

18:30

Unul dintre fondatorii Facebook doneaza 20 de milioane de dolari candidatei democrate Hillary Clinton

Adevărul Adevărul,
Unul dintre fondatorii Facebook doneaza 20 de milioane de dolari candidatei democrate Hillary Clinton

Unul dintre fondatorii Facebook, Dustin Moskovitz, si sotia sa vor dona 20 de milioane de dolari candidatei democrate Hillary Clinton si partidului sau, pentru alegerile din 8 noiembrie, relateaza AFP, precizand ca este vorba de o suma considerabila virata de un singur donator. continuă pe Adevărul

Unul dintre spionii Laurei Codruta Kovesi scapa de arest: Curtea de Apel Bucuresti l-a pus sub control judiciar pe angajatul Black Cube

Curtea de Apel Bucuresti a decis joi inlocuirea arestului la domiciliu cu masura controlului judiciar pentru Ron Weiner, unul dintre israelienii de la Black Cube implicat in dosarul de hartuire a.

AIG a obtinut 192 milioane dolari din vanzarea restului de actiuni de la PICC P and C

American International Group AIG) a obtinut aproape 1,49 miliarde de dolari HK 192 milioane de dolari SUA) din vanzarea cotei pe care o mai detinea la asiguratorul chinez PICC Property and Casualty Co. , anunta IFR, conform Reuters.

Traian Basescu a reusit sa aduca in randurile PMP unul dintre cei mai ravniti independenti din Bucuresti (VIDEO)

Stefan Florescu s-a inscris in Partidul Miscarea Populara. Acesta a candidat ca independent pentru Primaria Sectorului 6 si a obtinut 17%, ceea ce l-a facut foarte atractiv pentru a fi cooptat.

Visul oricarui pedofil va fi indeplinit pe 10 septembrie la Palatul National al Copiilor din Bucuresti. O bloggerita dezbate unul dintre cele mai controversate subiecte dansul la bara practicat de copii (VIDEO)

In ultimul timp dansul la bara a devenit din ce in ce mai apreciat. Efortul pe care dansatorii il depun este unul considerabil, iar cei care ii admira apreaciaza acest.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )