Libnet.ro
UNICEF

07:31

Unul dintre initiatorii campaniei provocarea galetii cu gheata a murit inecat, la 27 de ani

România Liberă România Liberă,
Unul dintre initiatorii campaniei provocarea galetii cu gheata a murit inecat, la 27 de ani

Unul dintre initiatorii campaniei galeata cu gheata, Corey Griffin, a murit inecat pe 16 august, dupa ce reusise sa stranga, cu cateva zile inainte, peste 100. 000 de dolari in campania umanitara, scrie Mediafax. continuă pe România Liberă

Unul dintre initiatorii campaniei provocarea galetii cu gheata a murit inecat

Corey Griffin, unul dintre initiatorii campaniei provocarea galetii cu gheata , a murit inecat pe 16 august, dupa ce a reusit sa stranga peste 100. 000 de dolari in campania umanitara, arata bloomberg. com.

Unul dintre initiatorii campaniei provocarea galetii cu gheata a murit inecat, la 27 de ani

Corey Griffin, unul dintre initiatorii campaniei provocarea galetii cu gheata, a murit pe 16 august, in urma unui accident care a dus la inec, dupa ce reusise sa stranga, cu cateva zile inainte, peste 100. 000 de dolari in campania umanitara.

VIDEO Provocarea galetii cu gheata a ajuns la Chisinau

Mai multe persoane publice din Republica Moldova au fost provocate si au raspuns sau nu campaniei umanitare Ice Watter Bucket Chellenge, foarte populara acum in America.

Blonda din PMP a adus provocarea galetii cu apa rece in Bistrita. Aceasta a provocat-o pe Elena Udrea

Provocarea galetii cu apa rece care a devenit un fenomen mondial a ajuns si la Bistrita. Prima care a avut curaj sa faca un dus cu apa rece a fost Alina Moldovan, una dintre blondele lui Dan Negru si membra PMP. Aceasta spune ca gestul vine in sprijinul prietenei sale care sufera de scleroza multipla.

Omate X, unul dintre cele mai frumoase ceasuri inteligente

Compania Omate, care a lansat unul dintre primele ceasuri inteligente si cu functie de telefon incearca sa convinga publicul ca un asemenea gadget poate fi si elegant. Omate X arata ca un ceas elegant, cu o curea de piele si specificatii rezonabile. Omate X e primul ceas al companiei care se conecteaza la un smartphone si un functioneaza autonom. Se conecteaza atat la dispozitivele cu iOS, cat si la cele cu Android si primeste notificari de la telefoane primite, update-uri [].

VIDEO A murit Dinu Patriciu, unul dintre cei mai bogati si mai influenti romani din anii 2000

Omul de afaceri Dinu Patriciu 64 de ani), unul dintre cei mai bogati romani, a murit marti dimineata, la Londra, anunta Mediafax. Informatia a fost facuta publica in premiera de jurnalistul Rares Bogdan. Dinu Patriciu, pe numele real Dan Costache Patriciu, a ocupat timp de 3 ani consecutiv 2009, 2010 si 2011) primul loc in clasamentul celor mai bogati romani realizat de revista Forbes. Dinu Patriciu suferea de cativa ani de cancer si fusese supus unui transplant de ficat in anul 2012. Patriciu isi stabilise resedinta la Londra in ultimul an de viata si se afla in proces de divort cu sotia sa, Dana Patriciu, care a cerut ca in urma despartirii sa ii revina jumatate din averea fabuloasa a familiei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )