Libnet.ro
UNICEF

01:05

Unul dintre pacientii afectati de incendiul de la spitalul din Iasi a murit

Antena3 Antena3,
Unul dintre pacientii afectati de incendiul de la spitalul din Iasi a murit

Unul dintre pacientii din cladirea in care a avut loc incendiul de la Institutul de Boli Cardiovasculare a murit la Institutul Regional de Oncologie. Pacientul a fost adus de la Spitalul C. Parhon la. continuă pe Antena3

Pagube enorme estimate dupa incendiul la spitalul din Iasi care functiona fara autorizatie de la pompieri. Blocul operator a fost distrus de apa

Incendiul care a izbucnit la Institutul de Boli Cardiovasculare din Iasi a provocat daune consistente, inclusiv Blocul Operator al unitatii sanitare fiind distrus. Evenimentul a scos la iveala faptul ca spitalul functiona fara a avea autorizatie de securitate la incendiu, sustin reprezentantii ISU.

Incendiu PUTERNIC la Institutul de Boli Cardiovasculare din Iasi: Pompierii intervin de URGENTA (VIDEO)

UPDATE Incendiul de la Institutul de Boli Cardiovasculare I. Georgescu din Iasi a fost stins miercuri dimineata, dupa mai bine de sase ore de la izbucnire, au informat reprezentantii IGSU. in.

Interventiile chirurgicale la Institutul de Boli Cardiovasculare din Iasi au fost sistate

Interventiile chirurgicale programate, astazi, la Institutul de Boli Cardiovasculare din Iasi au fost sistate, iar pacientii care ar fi trebuit consultati au fost trimisi acasa, informeaza News. ro.

Ungaria: Unul dintre cele doua ziare de opozitie isi inceteaza aparitia, dupa victoria zdrobitoare a lui Viktor Orban

Unul dintre cele doua ziare de opozitie din Ungaria care este difuzat zilnic isi inceteaza aparitia, dupa ce formatiunea lui Viktor Orban a castigat detasat alegerile legislative. Magyar Nemzet a aparut.

Un nou incendiu a izbucnit la Institutul de Boli Cardiovasculare din Iasi

Un nou incendiu a izbucnit la Institutul de Boli Cardiovasculare din Iasi, mai multe echipaje de pompieri fiind trimise miercuri seara la fata locului. Reprezentantii ISU Iasi spun ca mai multe echipaje de.

Incendiu puternic la un spital din Iasi. Mai multi pacienti au fost evacuati

Alerta intr-un spital din Iasi. Un incendiu izbucnit in toiul noptii a mobilizat imediat autoritatile. Flacarile au cuprins acoperisul Institutului de Boli cardiovasculare din Iasi. Mai multi pacienti,.

VIDEO Incendiu la Spitalul de Boli Cardiovasculare din Iasi. Un etaj in flacari, pacienti evacuati, un angajat intoxicat

Reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) au intervenit in noaptea de 10 spre 11 aprilie pentru a lichida un incendiu puternic ce a cuprins un etaj al Spitalului de Boli Caardiovasculare Iasi.

VIDEO Incendiu puternic la Institutul de Boli Cardiovasculare din Iasi. Spitalul nu are autorizatie de securitate la incendiu

Reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) au intervenit in noaptea de 10 spre 11 aprilie pentru a lichida un incendiu puternic ce a cuprins un etaj al Spitalului de Boli Cardiovasculare Iasi.

A murit unul dintre cei mai valorosi antrenori romani

Profesorul Gheorghe Rugina, presedinte de onoare al Asociatiei bucurestene de atletism a incetat din viata, anunta Federatia Romana de Atletism. Rugina i-a pregatit, printre altii, pe Stefan.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )