Libnet.ro
UNICEF

09:45

Unul dintre pompierii prinsi sub pamant in timpul unei interventii la Fetesti a decedat

B1 B1,
Unul dintre pompierii prinsi sub pamant in timpul unei interventii la Fetesti a decedat

Unul dintre pompierii prinsi sub pamant in timpul unei interventii in municipiul Fetesti, a decedat, relateazaB1 TV. Primul pompier scos de sub pamant si care se afla in stare grava a decedat dupa. continuă pe B1

UPDATE Unul dintre pompierii prinsi sub mal, la Fetesti, a muritl.

UPDATE: Unul dintre pompierii prinsi sub mal, in aceasta dupa-amiaza, la Fetesti, a murit in urma cu scurt timp. Doi muncitori care sapau un sant in municipiul Fetesti si doi pompieri au ramas prinsi sub un mal de pamant, informeaza Mediafax. Unul dintre pompieri este in stare grava. Incidentul a avut loc in cartierul Colonisti din Fetesti, unde mai multi muncitori sapau un sant, iar la un moment dat un mal de pamant s-a surpat peste ei. La fata locului au fost trimise mai multe echipaje .

Fetesti. Doi muncitori si doi pompieri, prinsi sub mal.

Doi muncitori care sapau un sant in municipiul Fetesti si doi pompieri au ramas prinsi sub un mal de pamant, informeaza Mediafax. Unul dintre pompieri este in stare grava. Incidentul a avut loc in cartierul Colonisti din Fetesti, unde mai multi muncitori sapau un sant, iar la un moment dat un mal de pamant s-a surpat peste ei. La fata locului au fost trimise mai multe echipaje ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Ialomita, iar doi pompieri militari care au intervenit si au .

I s-a facut dosar penal fiindca si-a aparat copilul. Unul dintre parintii elevilor de la liceul Bolintineanu este cercetat pentru ultraj

Unul dintre parintii elevilor de la liceul Bolintineanu este cercetat pentru ultraj. Barbatului i s-a facut dosar penal pentru ca a impins un politist in incercarea de a impiedica autocarele sa ii ridice pe.

VIDEO Accidentul aviatic din San Francisco: Avionul era atat de inclinat incat unul dintre piloti nu vedea pista

Avionul Boeing 777 al Asiana Airlines care a ratat aterizarea, sambata, la San Francisco era atat de inclinat spre spate incat unul dintre piloti nu putea vedea pista de aterizare, au anuntat marti autoritatile americane dupa ce au interogat o parte din echipaj.

Iasi: Unul dintre studentii care l-au imobilizat pe Oliver Stan va primi o recompensa de 1.800 de euro

Unul dintre studentii care l-au imobilizat luni pe barbatul care a incercat sa detoneze o bomba intr-o sala de curs a Facultatii de Electronica din Iasi va primi o recompensa de 1. 800 de euro pentru curajul.

Unul dintre studentii care l-au imobilizat pe atacator: Avea in mana un declansator care a explodat

Unul dintre studentii care au intervenit si l-au imobilizat pe barbatul ce a detonat material exploziv intr-o sala a Facultatii de Electronica Iasi spune ca in momentul in care a intrat in sala atacatorul a inceput sa tipe ca detoneaza bomba, apoi i-a.

Accident de munca la Fetesti: Doi muncitori si doi pompieri, prinsi sub un mal de pamant

Doi muncitori au fost prinsi sub un mai de pamant, joi, in timpul ce sapau un sant in municipiul Fetesti. Doi pompieri, care au intervenit pentru a-i salva, au fost si ei prinsi sub pamant, dupa ce malul.

Vino si inscrie-te pana pe 1 august la unul dintre cursurile Universul DallesGO si ...

In luna iulie incep inscrierile pentru cea de-a saptea serie de cursuri after work organizate de Universul DallesGO, cea mai interactiva si creativa platforma de hobby learning din Capitala. Ai o atractie irezistibila pentru universul modei si iti doresti sa inveti despre stil, tendinte si cum sa stapanesti arta de a te exprima creativ prin fashion? Ai fost mereu pasionat de design interior, dar nu ai avut resursele pentru a-ti transpune visele in realitate? Cochetezi cu ideea unei .

Unul dintre primele computere Apple, vandut la o licitatie Christie's pentru 387.750 dolari

La ritmul alert in care avanseaza tehnologia, 37 de ani sunt de ajuns pentru ca un computer sa ajunga piesa de colectie. In cadrul unei licitatii online de 16 zile, casa Christie's a vandut 10 calculatoare Apple si dischete cu software construite la inceputurile companiei. Piesa cea mai pretioasa: Apple 1 Personal Computer, construit manual de Steve Jobs si Steve Wozniak - 387. 750 dolari. Cititi si comentati pe StyleReport. ro.

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )