Libnet.ro
UNICEF

09:45

VIDEO Accidentul aviatic din San Francisco: Avionul era atat de inclinat incat unul dintre piloti nu vedea pista

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Accidentul aviatic din San Francisco: Avionul era atat de inclinat incat unul dintre piloti nu vedea pista

Avionul Boeing 777 al Asiana Airlines care a ratat aterizarea, sambata, la San Francisco era atat de inclinat spre spate incat unul dintre piloti nu putea vedea pista de aterizare, au anuntat marti autoritatile americane dupa ce au interogat o parte din echipaj. continuă pe Hotnews

VIDEO Accidentul aviatic din San Francisco: Dispozitivul pilot-automat al avionului Asiana nu functiona corespunzator - presa

Pilotii care conduceau avionul prabusit pe aeroportul din San Francisco le-au spus anchetatorilor ca dispozitivul de pilotare automata nu a mentinut viteza setata pentru aterizare, relateaza ziarul Los Angeles Times, citat de Mediafax.

Accidentul aviatic din San Francisco se invarte in jurul cifrei 7. Vezi coincidentele uluitoare!

Accidentul aviatic de sambata seara, in care a fost implicat avionul Boeing 777, al companiei sudcoreene Asiana Airlines, pe pista Aeroportului International din San Francisco, a fost insotit de o serie de.

Confuzie privind accidentul aviatic din San Francisco.

Prabusirea avionului Boeing 777-200 la San Francisco a provocat moartea a doua adolescente chineze si ranirea altor 182 dintre cele 307 persoane aflate la bord, dintre care sase sunt inca in stare critica, iar noile informatii ridica semne de intrebare asupra modului in care a murit una dintre cele doua adolescente chineze, transmite Mediafax. Expertii agentiei americane de securitate a transporturilor NTSB) au oferit, duminica, la San Francisco primele rezultate ale anchetei. Cele doua .

Accidentul de la San Francisco: Avionul era atat de inclinat, incat un pilot nu mai vedea pista

Aparatul Boeing 777 al companiei Asiana Airlines, prabusit sambata la San Francisco, era atat de inclinat incat unul dintre piloti nu putea sa mai vada pista de aterizare.

Una din victimele accidentului aviatic din San Francisco, lovita de masina echipelor de interventie

Una dintre persoanele ucise in accidentul aviatic din San Francisco, o fetita chineza, a fost lovita de o masina a echipelor de interventie, imediat dupa accident, potrivit Reuters.

Accidentul aviatic din San Francisco: nicio concluzie asupra mortii uneia dintre victime

Anchetatori federali americani au anuntat ca au revizuit supravegherea video a aeroportului pentru a stabili daca o ambulanta a trecut peste una dintre victimele prabusirii unui avion la aeroportul international din San Francisco, dar nu au reusit sa ajunga la nicio concluzie, informeaza Associated Press.

VIDEO UPDATE SUA: Un avion de linie Boeing 777 s-a prabusit pe aeroportul din San Francisco: Doi elevi chinezi si-au pierdut viata, 182 de persoane au fost ranite

UPDATE ora 17:01): Autoritatile canadiene au identificat cele doua persoane care si-au pierdut viata in accidentul aviatic: este vorba despte doi elevi chinezi. UPDATE ora 10:30): Cel mai recent bilant indica doi morti si 182 de raniti. Avionul Boeing 777 apartinand Asiana Airlines, care venea de la Seul si a ratat sambata aterizarea pe aeroportul din San Francisco, prabusindu-se pe pista, avea la bord 307 persoane, potrivit AFP. 123 de pasageri au scapat nevatamati.

Avionul Boeing 777 era extrem de inclinat spre spate la aterizare

Avionul Boeing 777 al Asiana Airlines care a fost implicat, saptamana trecuta, intr-un accident aviat la San Francisco, era extrem de inclinat spre spate la aterizare incat niciun pilot nu a putut vedea pista de aterizare, potrivit autoritatilor americane, citate de sursele de presa internationale.

Coincidentele mistice ale accidentului aviatic din San Francisco

Presa sud-coreeana a descoperit o serie de coincidente mistice in cazul accidentului aviatic in care a fost implicat un avion Boeing 777 al companiei Asiana Airlines, care s-a prabusit in urma unei aterizari ratate pe pista aeroportului din San Francisco, scrie Vocea Rusiei.

VIDEO UPDATE SUA: Un avion de linie Boeing 777 s-a prabusit pe aeroportul din San Francisco: cel putin doi morti si 182 de raniti

UPDATE ora 10:30): Cel mai recent bilant indica doi morti si 182 de raniti. Avionul Boeing 777 apartinand Asiana Airlines, care venea de la Seul si a ratat sambata aterizarea pe aeroportul din San Francisco, prabusindu-se pe pista, avea la bord 307 persoane, potrivit AFP. 123 de pasageri au scapat nevatamati.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )