Libnet.ro
UNICEF

09:15

Unul dintre protestatarii din Piata Universitatii, amendat cu 5.000 de lei

Antena3 Antena3,
Unul dintre protestatarii din Piata Universitatii, amendat cu 5.000 de lei

Claudiu Craciun, unul dintre protestatarii din Piata Universitatii privind proiectul Rosia Montana, scrie pe pagina sa de Facebook ca a fost amendat de Jandarmerie cu 5. 000 de lei pentru ca a organizat o. continuă pe Antena3

PROTEST ROSIA MONTANA. Unul dintre protestatarii din piata Universitatii a fost amendat cu ...

Protestatarul amendat se numeste Claudiu Craciun, informeaza potrivit gandul. info. El scrie pe pagina sa de Facebook ca a fost amendat de Jandarmerie cu 5. 000 de lei pentru ca a organizat o manifestatie publica nedeclarata, fiind postata si dovada amenzii. Barbatul a fost amendat in baza Legii 60/ 1991 privind organizarea si desfasurarea adunarilor publice cu 5. 000 de lei. In procesul intocmit de jandarmi scrie ca protestarul a organizat o manifestatie publica nedeclarata si neinregistrata .

Amenda de 5.000 de lei pentru unul dintre protestatarii din Piata Universitatii

Jandarmii l-au amendat pe unul dintre liderii protestelor din Piata Universitatii, cu 5. 000 de lei, pentru ca a organizat o manifestatie publica nedeclarata. Claudiu Craciun, unul dintre protestatari, a.

La Bucuresti protestatarii s-au adunat pentru a noua seara in Piata Universitatii. Nu vom renunta

Protestatarii din Piata Universitatii s-au adunat aseara pentru a 9-a seara consecutiv in centrul Capitalei. Au fost doar o mie, dar mai toti spun ca nu renunta la manifestatii pina cind nu va fi respins.

LIVE TEXT Protestele impotriva proiectului de la Rosia Montana, ziua 10: Manifestantii s-au adunat din nou in Piata Universitatii

Peste 50 de persoane erau marti, la ora 19. 30, in Piata Universitatii din Capitala, la fantana de la Facultatea de Arhitectura, pentru a manifesta, pentru a zecea zi la rand, impotriva exploatarii miniere de la Rosia Montana si a exploatarii gazelor de sist. Pe Facebook se vehiculeaza ca acel cvartet care a improvizat un concert in mijlocul strazii, luni seara, va canta din nou in jurul orei 23. In acelasi timp, in fata Teatrului National, alte circa 50 de persoane protesteaza impotriva legii care permite eutanasierea cainilor maidanezi. ------------------------------------------------------Ora 21. 50 Potrivit reporterului HotNews. ro la fata locului, in Piata sunt circa 200 de persoane. Ei scandeaza Uniti, salvam Rosia Montana. Ora 21. 15 Zeci de persoane manifesteaza in continuare in Piata Universitatii. Ora 20. 35 Lumea continua sa vina in Piata: circa 80 de persoane la fantana sau rasfirate in Piata. Vizavi continua protestul antieutanasiere. Ora 20. 20 Oamenii din Piata scandeaza Uniti, salvam Rosia Montana, dar si impotriva gazelor de sist: Opriti, opriti gazele de sist. Ora 20. 15 Protestatarii au afisat un banner cu revendicarile lor vezi foto)Ramai pe HotNews. ro pentru a urmari desfasurarea evenimentelor din Piata Universitatii.

LIVE TEXT Protestele impotriva proiectului de la Rosia Montana, ziua 10: Manifestantii se aduna din nou in Piata Universitatii

Peste 50 de persoane erau marti, la ora 19. 30, in Piata Universitatii din Capitala, la fantana de la Facultatea de Arhitectura, pentru a manifesta, pentru a zecea zi la rand, impotriva exploatarii miniere de la Rosia Montana si a exploatarii gazelor de sist. Pe Facebook se vehiculeaza ca acel cvartet care a improvizat un concert in mijlocul strazii, luni seara, va canta din nou in jurul orei 23. In acelasi timp, in fata Teatrului National, alte circa 50 de persoane protesteaza impotriva legii care permite eutanasierea cainilor maidanezi. ------------------------------------------------------Ora 20. 35 Lumea continua sa vina in Piata: circa 80 de persoane la fantana sau rasfirate in Piata. Vizavi continua protestul antieutanasiere. Ora 20. 20 Oamenii din Piata scandeaza Uniti, salvam Rosia Montana, dar si impotriva gazelor de sist: Opriti, opriti gazele de sist. Ora 20. 15 Protestatarii au afisat un banner cu revendicarile lor vezi foto)Ramai pe HotNews. ro pentru a urmari desfasurarea evenimentelor din Piata Universitatii.

Protestele impotriva proiectului de la Rosia Montana, ziua 10: Manifestantii se aduna din nou in Piata Universitatii

Peste 50 de persoane s-au adunat la aceasta ora in Piata Universitatii din Capitala, la fantana de la Facultatea de Arhitectura, pentru a manifesta, pentru a zecea zi la rand, impotriva exploatarii miniere de la Rosia Montana si a exploatarii gazelor de sist. Pe Facebook se vehiculeaza ca acel cvartet care a improvizat un concert in mijlocul strazii, luni seara, va canta din nou in jurul orei 23. In acelasi timp, in fata Teatrului National, alte circa 50 de persoane protesteaza impotriva legii care permite eutanasierea cainilor maidanezi. ------------------------------------------------------Ora 20. 20 Oamenii din Piata scandeaza Uniti, salvam Rosia Montana, dar si impotriva gazelor de sist: Opriti, opriti gazele de sist. Ramai pe HotNews. ro pentru a urmari desfasurarea evenimentelor din Piata Universitatii.

Intoxicari despre Piata Universitatii

Istoria va consemna ca, intr-o seara fierbinte de august, George Soros s-a intalnit in Cismigiu cu Mihai Bumbes si i-a dat o papornita plina cu dolari. Asa au inceput protestele din Piata Universitatii din 2013. Declaratiile si actiunile lui Basescu, Antonescu sau ale Guvernului nu s-au petrecut, nemultumirile sociale n-au existat.

11 zile de Piata Universitatii. Citeva constatari

Cele 11 zile de la debutul protestelor din Piata Universitatii au provocat schimbari pe scena publica si si au deschis citeva directii de discutie care merita inventariate: comportamentul guvernului, comportamentul corporatiei de la Rosia Montana si al corporatiilor in general, abordarea privind resursele naturale, nationalismul economic, gazele de sist, aparitia unor noi voci in dezbaterea publica, evolutia clasei politice. Ele au prilejuit si o developare fara gres a personajelor politice Victor Ponta si Crin Antonescu.

Ziua 12 de proteste fata de proiectul de exploatare miniera de la Rosia Montana. Bucurestenii s-au adunat din nou in Piata Universitatii

Protestatarii au iesit pentru cea de-a doisprezecea zi in Piata Universitatii. intr-un numar mai putin decat in zilele anterioare, manifestantii nu au renuntat sa se intalneasca langa Fantana unde au venit echipati cu deja celebrele sticle de plastic, dar si pancarte si lozinci.

UPDATE Ziua 12 de proteste fata de proiectul de exploatare miniera de la Rosia Montana. Bucurestenii s-au adunat din nou in Piata Universitatii

Protestatarii au iesit pentru cea de-a doisprezecea zi in Piata Universitatii. intr-un numar mai putin decat in zilele anterioare, manifestantii nu au renuntat sa se intalneasca langa Fantana unde au venit echipati cu deja celebrele sticle de plastic, dar si pancarte si lozinci.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )