Libnet.ro
UNICEF

21:00

PROTEST ROSIA MONTANA. Unul dintre protestatarii din piata Universitatii a fost amendat cu ...

România Liberă România Liberă,
PROTEST ROSIA MONTANA. Unul dintre protestatarii din piata Universitatii a fost amendat cu ...

Protestatarul amendat se numeste Claudiu Craciun, informeaza potrivit gandul. info. El scrie pe pagina sa de Facebook ca a fost amendat de Jandarmerie cu 5. 000 de lei pentru ca a organizat o manifestatie publica nedeclarata, fiind postata si dovada amenzii. Barbatul a fost amendat in baza Legii 60/ 1991 privind organizarea si desfasurarea adunarilor publice cu 5. 000 de lei. In procesul intocmit de jandarmi scrie ca protestarul a organizat o manifestatie publica nedeclarata si neinregistrata . continuă pe România Liberă

Unul dintre protestatarii din Piata Universitatii, amendat cu 5.000 de lei

Claudiu Craciun, unul dintre protestatarii din Piata Universitatii privind proiectul Rosia Montana, scrie pe pagina sa de Facebook ca a fost amendat de Jandarmerie cu 5. 000 de lei pentru ca a organizat o.

Amenda de 5.000 de lei pentru unul dintre protestatarii din Piata Universitatii

Jandarmii l-au amendat pe unul dintre liderii protestelor din Piata Universitatii, cu 5. 000 de lei, pentru ca a organizat o manifestatie publica nedeclarata. Claudiu Craciun, unul dintre protestatari, a.

PROTEST ROSIA MONTANA: Cei 22 de mineri blocati in subteran la Rosia Montana continua ...

Cei 22 de mineri care protesteaza in galeria Catalina-Monulesti de la Rosia Montana au petrecut a doua noapte in subteran si spun ca nu vor iesi la suprafata pana nu vor avea garantii ca proiectul minier va fi dezbatut in Parlament si nu respins pe criterii politice, la presiunea strazii, relateaza Mediafax. Liderul Sindicatului Viitorul Mineritului de la Rosia Montana, Cristian Albu, a declarat, vineri, ca minerii blocati in subteran refuza sa iasa la suprafata pana nu vor primi garantii .

PROTEST ROSIA MONTANA: 20 de mineri s-au blocat in subteran. ...

De peste 20 de ore, cei 22 de mineri care s-au blocat intr-o mina din Rosia Montana nu au mai iesit la suprafata, informeaza Digi 24. Oamenii spun ca nu vor iesi de acolo daca autoritatile de la Bucuresti nu vin sa stea de vorba cu ei si ameninta ca intra in greva foamei. Ei il asteapta in continuare pe presedintele Senatului, Crin Antonescu. In opinia lor, acesta este principalul vinovat de tergiversarea luarii unei decizii in privinta proiectului minier de la Rosia Montana. In semn de .

Protest la Rosia Montana: mineri de la RMGC si localnici cer aprobarea proiectului minier

Aproximativ 100 de persoane, angajati ai companiei Rosia Montana Gold Corporation si localnici din comuna, au initiat marti dimineata un protest spontan in zona centrala a localitatii. Oamenii solicita aprobarea proiectului de lege in Parlament si repornirea mineritului la Rosia Montana.

Protest la Rosia Montana: 25 de mineri s-au blocat in subteran, nemultumiti de respingerea proiectului de exploatare

25 de mineri de la Rosia Montana s-au blocat in subteran, protestand impotriva respingerii proiectului Rosia Montana Gold Corporation, anunta B1 TV. Locuitorii din zona cer locuri de munca si sustin ca acest proiect le-ar fi adus un venit stabil cu ajutorul caruia sa isi intretina copiii.

UPDATE 25 de mineri s-au blocat in subteran la Rosia Montana, nemultumiti de posibilitatea respingerii proiectului de exploatare. Altii 300 de localnici protesteaza in centrul comunei

25 de mineri de la Rosia Montana s-au blocat in subteran, protestand impotriva respingerii proiectului Rosia Montana Gold Corporation, anunta B1 TV. Locuitorii din zona cer locuri de munca si sustin ca acest proiect le-ar fi adus un venit stabil cu ajutorul caruia sa isi intretina copiii.

VIDEO 25 de mineri s-au blocat in subteran la Rosia Montana, nemultumiti de posibilitatea respingerii proiectului de exploatare. Altii 300 de localnici protesteaza in centrul comunei

25 de mineri de la Rosia Montana s-au blocat in subteran, protestand impotriva respingerii proiectului Rosia Montana Gold Corporation, anunta B1 TV. Locuitorii din zona cer locuri de munca si sustin ca acest proiect le-ar fi adus un venit stabil cu ajutorul caruia sa isi intretina copiii. Alti 300 de oameni - localnici, dar si angajati ai companiei miniere - protesteaza in centrul comunei, solicitand guvernantilor si parlamentarilor sa ia o decizie privind inceperea proiectului.

Ziua 11 de proteste fata de proiectul de exploatare miniera de la Rosia Montana. Manifestantii au blocat din nou Bulevardul Elisabeta

Cateva sute de protestari s-au adunat miercuri seara, pentru a unsprezecea zi la rand, in Piata Universitatii pentru a manifesta impotriva proiectului minier de la Rosia Montana. Oamenii au blocat din nou un sens din Bulevardul Regina Elisabeta, langa Universitate.

ADEVARUL LIVE. Cine pierde si cine castiga din batalia pentru Rosia Montana?

Guvernul a desecretizat astazi o parte dintre contractele care privesc proiectul de la Rosia Montana. in studioul Adevarul Live au fost reprezentanti ai Confederatiei Sindicale Meridian, Ion M. Ionita redactor sef Historia), iar prin skype s-a alaturat Matei Barbulescu, unul dintre protestatarii care au manifestat pentru anularea proiectului de lege propus de Victor Ponta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )