Libnet.ro
UNICEF

14:45

UPDATE Un barbat a murit dupa ce s-a aruncat in fata metroului la statia Crangasi din Capitala

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Un barbat a murit dupa ce s-a aruncat in fata metroului la statia Crangasi din Capitala

Un barbat a fost lovit de metrou, sambata, la statia Crangasi. Potrivit primelor informatii, barbatul s-a aruncat pe linie cand trenul a ajuns in dreptul sau. Barbatul a fost scos de sub garnitura de tren si dus la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, unde a decedat din cauza multiplelor traumatisme suferite, a declarat pentru Mediafax seful Unitatii de Primiri Urgente de la SUUB, Andrei Georgescu. continuă pe Hotnews

Un barbat a murit dupa ce s-a aruncat in fata metroului

Un barbat de circa 50 de ani a murit astazi la Spitalul Universitar din Capitala, dupa ce s-a aruncat in fata metroului in statia Crangasi in jurul orei 8:30, scriu surse din presa.

Un barbat a murit dupa ce s-a aruncat pe sinele de metrou, la statia Crangasi din Capitala

UPDATE: 10:40: Barbatul lovit de metrou la statia Crangasi a fost scos de sub garnitura de tren si dus la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, unde a decedat din cauza multiplelor traumatisme suferite, a.

India: 13 copii au murit, dupa ce un autobuz scolar a fost lovit de un tren

Cel putin 13 copii au murit, joi, dupa ce un autobuz scolar a fost lovit de un tran, in statul indian Telangana, a a nuntat politia locala, citata de BBC News. Trenul de pasageri a intrat in autobuz, tarandu-l.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )