Libnet.ro
UNICEF

08:30

UPDATE. Bilantul mortilor din Colectiv a crescut la 41

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Bilantul mortilor din Colectiv a crescut la 41

Bilantul mortilor in urma incendiului din clubul Colectiv din Capitala a crescut, sambata, la 41. continuă pe România Liberă

UPDATE. Bilantul mortilor din Colectiv a crescut la 39

Bilantul mortilor in urma incendiului din clubul Colectiv din Capitala a crescut, sambata, la 39.

UPDATE. Bilantul mortilor din Colectiv a crescut la 38

Bilantul mortilor in urma incendiului din clubul Colectiv din Capitala a crescut, sambata, la 38 .

UPDATE. Bilantul mortilor din Colectiv a crescut la 35

Bilantul mortilor in urma incendiului din clubul Colectiv din Capitala a crescut, sambata, la 35, dupa ce un ranit internat la Spitalul Universitar si-a pierdut viata, .

Colectiv, tragedia care a schimbat Romania: Bilantul mortilor creste la 41. Starea ranitilor si mesajul presedintelui Iohannis

A opta zi de la incendiul din Colectiv aduce un nou bilant al mortilor, care a urcat la 40. Marsurile continua in strada, iar fostul primar al Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a fost arestat.

Bilantul mortilor a ajuns la 38, doi pacienti au murit dupa ce au ajuns in Olanda

ACTUALIZARE 13:20 Cimpeanu: Alti doi pacienti ar urma sa fie transportati in Austria Doua avioane SMURD vor pleca spre Austria in cursul zilei de astazi, transportand doi pacienti raniti in incendiul de la clubul Colectiv, a declarat premierul interimar Sorin Cimpeanu, conform unor surse din presa. *ACTUALIZARE 12:05 Numarul deceselor a urcat la 38 *ACTUALIZARE 11:53 Numarul mortilor in urma incendiului de la Colectiv a ajuns la 36 *ACTUALIZARE 11:23 Medici voluntari din Franta vin la Bucuresti pentru a ajuta la ingrijirea ranitilor in incendiul de la Colectiv *ACTUALIZARE 11:05 Bilantul tragediei din club Colectiv creste: 35 de morti.

Colectiv, tragedia care a schimbat Romania: Bilantul mortilor creste la 39. Starea ranitilor si mesajul presedintelui Iohannis

A opta zi de la incendiul din Colectiv aduce un nou bilant al mortilor, care a urcat la 39. Marsurile continua in strada, iar fostul primar al Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, afla daca va fi arestat.

Cinci zile de la tragedia din Colectiv. 15.000 de oameni au cerut in strada demisiile lui Piedone, Ponta, Oprea. Premierul a gasit tapul ispasitor

La cinci zile de la tragedia din Colectiv, bilantul mortilor se ridica la 32. in timp ce peste 15. 000 de romani au cerut in strada demisiile primarului Sectorului 4, a premierului si a vicepremierului, Ponta l-a demis pe seful de la Protectia Consumatorilor, iar Piedone a anuntat ca va construi un monument.

Bilantul tragediei din club Colectiv creste: 35 de morti

ACTUALIZARE 11:23 Medici voluntari din Franta vin la Bucuresti pentru a ajuta la ingrijirea ranitilor in incendiul de la Colectiv Mai multe echipe de cate doi medici voluntari vor veni din Franta, asigurand pentru urmatoarele opt-zece saptamani, prin rotatie, alaturi de echipele de medici romani, ingrijirea victimelor incendiului de la clubul Colectiv, informeaza un comunicat de presa al Ambasadei Franceze. *ACTUALIZARE 11:05 Bilantul tragediei din club Colectiv creste: 35 de morti .

FOTO. Arafat, detalii despre transportul ranitii din Colectiv care au murit in Olanda

Secretarul de stat Raed Arafat a declarat, sambata, ca cei doi raniti in urma incendiului din Colectiv, care au murti dupa ce au fost transportati in Olanda, erau OK cand au ajuns la spitalul din Bruxelles. insa, dupa aceea, starea lor s-a agravat si au intrat in spot cardiac.

Tragedia din Colectiv. Universal Music Romania doneaza incasarile celui mai recent album Goodbye to Gravity victimelor incendiului din club

Casa de discuri Universal Music Romania va dona victimelor tragediei din Colectiv toti banii incasati in urma vanzarilor albumelor formatiei Goodbye to Gravity si pe cele din vanzarea albumului Ce simti al trupei Up To Eleven.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )