Libnet.ro
UNICEF

17:00

Colectiv, tragedia care a schimbat Romania: Bilantul mortilor creste la 39. Starea ranitilor si mesajul presedintelui Iohannis

România Liberă România Liberă,
Colectiv, tragedia care a schimbat Romania: Bilantul mortilor creste la 39. Starea ranitilor si mesajul presedintelui Iohannis

A opta zi de la incendiul din Colectiv aduce un nou bilant al mortilor, care a urcat la 39. Marsurile continua in strada, iar fostul primar al Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, afla daca va fi arestat. continuă pe România Liberă

Colectiv, tragedia care a schimbat Romania: Bilantul mortilor creste la 41. Starea ranitilor si mesajul presedintelui Iohannis

A opta zi de la incendiul din Colectiv aduce un nou bilant al mortilor, care a urcat la 40. Marsurile continua in strada, iar fostul primar al Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a fost arestat.

Colectiv, tragedia care a schimbat Romania: Bilantul victimelor creste la 38, in a opta zi de la incendiu

A opta zi de la incendiul din Colectiv aduce un nou bilant al mortilor, care a urcat la 38. Marsurile continua in strada, iar fostul primar al Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, afla daca va fi arestat.

Colectiv, tragedia care a schimbat Romania: Bilantul victimelor creste la 35, in a opta zi de la incendiu

A opta zi de la incendiul din Colectiv aduce un nou bilant al mortilor, care a urcat la 35. Marsurile continua in strada, iar fostul primar al Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, afla daca va fi arestat.

FOTOGALERIE PROTEST Imaginile care au schimbat Romania

Aproape 25. 000 de oameni au participat la protestul in memoria victimelor de la clubul Colectiv. Fotografiile transmise de ei pe retelele de socializare au impresionat o tara intreaga. Multumim cititorilor HotNews. ro pentru implicare! Acest articol contine imaginile primite de la voi, imagini care au schimbat Romania.

UPDATE. Bilantul mortilor din Colectiv a crescut la 41

Bilantul mortilor in urma incendiului din clubul Colectiv din Capitala a crescut, sambata, la 41.

UPDATE. Bilantul mortilor din Colectiv a crescut la 39

Bilantul mortilor in urma incendiului din clubul Colectiv din Capitala a crescut, sambata, la 39.

UPDATE. Bilantul mortilor din Colectiv a crescut la 38

Bilantul mortilor in urma incendiului din clubul Colectiv din Capitala a crescut, sambata, la 38 .

UPDATE. Bilantul mortilor din Colectiv a crescut la 35

Bilantul mortilor in urma incendiului din clubul Colectiv din Capitala a crescut, sambata, la 35, dupa ce un ranit internat la Spitalul Universitar si-a pierdut viata, .

Bilantul mortilor a ajuns la 38, doi pacienti au murit dupa ce au ajuns in Olanda

ACTUALIZARE 13:20 Cimpeanu: Alti doi pacienti ar urma sa fie transportati in Austria Doua avioane SMURD vor pleca spre Austria in cursul zilei de astazi, transportand doi pacienti raniti in incendiul de la clubul Colectiv, a declarat premierul interimar Sorin Cimpeanu, conform unor surse din presa. *ACTUALIZARE 12:05 Numarul deceselor a urcat la 38 *ACTUALIZARE 11:53 Numarul mortilor in urma incendiului de la Colectiv a ajuns la 36 *ACTUALIZARE 11:23 Medici voluntari din Franta vin la Bucuresti pentru a ajuta la ingrijirea ranitilor in incendiul de la Colectiv *ACTUALIZARE 11:05 Bilantul tragediei din club Colectiv creste: 35 de morti.

UPDATE. Cea mai grea zi dupa Colectiv: bilantul mortilor creste de la ora la ora

Inca o persoana a murit astazi, la Spitalul de Arsi, iar bilantul total se ridica la 39 de morti, potrivit Digi24 . In urma cu cateva ore, alt ranit in incendiul de la Colectiv aflat in stare critica si-a pierdut viata la Spitalul Floreasca, iar alte.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )