Libnet.ro
UNICEF

01:06

Bilantul tragediei din club Colectiv creste: 35 de morti

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Bilantul tragediei din club Colectiv creste: 35 de morti

ACTUALIZARE 11:23 Medici voluntari din Franta vin la Bucuresti pentru a ajuta la ingrijirea ranitilor in incendiul de la Colectiv Mai multe echipe de cate doi medici voluntari vor veni din Franta, asigurand pentru urmatoarele opt-zece saptamani, prin rotatie, alaturi de echipele de medici romani, ingrijirea victimelor incendiului de la clubul Colectiv, informeaza un comunicat de presa al Ambasadei Franceze. *ACTUALIZARE 11:05 Bilantul tragediei din club Colectiv creste: 35 de morti . continuă pe Ziarul Bursa

A murit al 39-lea pacient cu arsuri din club Colectiv

ACTUALIZARE 16:30 INML va lucra in regim de urgenta duminica INML va lucra in regim de urgenta duminica astfel incat toate persoanele decedate in Bucuresti in urma evenimentului de la Clubul Colectiv in ultimele 24 de ore sa poata sa fie ridicate de catre familii, a precizat, sambata, directorul medical al institutiei, Cristian Curca. *ACTUALIZARE 16:35 Andre Rieu, in fata clubului Colectiv *ACTUALIZARE 16:11 Iohannis: Sunt cu gandul si cu sufletul alaturi de familiile indoliate *ACTUALIZARE 15:14 A murit al 39-lea pacient cu arsuri din club Colectiv *ACTUALIZARE 13:20 Cimpeanu: Alti doi pacienti ar urma sa fie transportati in Austria *ACTUALIZARE 12:05 Numarul deceselor a urcat la 38 *ACTUALIZARE 11:53 Numarul mortilor in urma incendiului de la Colectiv a ajuns la 36 *ACTUALIZARE 11:23 Medici voluntari din Franta vin la Bucuresti pentru a ajuta la ingrijirea ranitilor in incendiul de la Colectiv *ACTUALIZARE 11:05 Bilantul tragediei din club Colectiv creste: 35 de morti.

Aglomeratie la Centrul de Transfuzii Calarasi. Tot mai multi oameni doneaza sange pentru victimele din club Colectiv

Solidari cu drama victimelor tragediei din club Colectiv, calarasenii au luat cu asalt Centrul de Transfuzii Sanguine. Apelul de a dona sange pentru cei peste o suta de raniti care lupta sa traiasca i-a emotionat pe oameni.

Bilantul mortilor a ajuns la 38, doi pacienti au murit dupa ce au ajuns in Olanda

ACTUALIZARE 13:20 Cimpeanu: Alti doi pacienti ar urma sa fie transportati in Austria Doua avioane SMURD vor pleca spre Austria in cursul zilei de astazi, transportand doi pacienti raniti in incendiul de la clubul Colectiv, a declarat premierul interimar Sorin Cimpeanu, conform unor surse din presa. *ACTUALIZARE 12:05 Numarul deceselor a urcat la 38 *ACTUALIZARE 11:53 Numarul mortilor in urma incendiului de la Colectiv a ajuns la 36 *ACTUALIZARE 11:23 Medici voluntari din Franta vin la Bucuresti pentru a ajuta la ingrijirea ranitilor in incendiul de la Colectiv *ACTUALIZARE 11:05 Bilantul tragediei din club Colectiv creste: 35 de morti.

Tanara care lupta sa traiasca dupa incendiul din club Colectiv are sanse sa-si revina: Am comunicat cu Irina. Eu cu vorbe, ea cu lacrimi mari!

Irina Popa, tanara care lupta sa traiasca dupa teribilul incendiu din club Colectiv, are sanse sa-si revina. Desi starea ei, asa cum spun medicii, este in continuare critica, ieri, acestia au spus ca ventilatia s-a imbunatatit putin.

in genunchi in memoria victimelor din Club Colectiv. Slatinenii au venit in numar si mai mare sa ceara schimbare

A treia seara de proteste in Slatina a adus si mai multi tineri in strada, care au marsaluit, au scandat, s-au revoltat si, odata ajunsi pe Esplanada, au ingenuncheat, rugandu-se pentru victimele din Clubul Colectiv.

Alex Plangu, concurent la X Factor, se lupta pentru viata in spital. Se numara printre victimele din club Colectiv

In aceasta vara, la auditiile X Factor a reusit sa stranga trei de Da, dupa ce a impresionat juriul si publicul cu energia sa debordanta.

Incendiu in Club Colectiv. Mihaela Vieru a fost inmormantata langa bunicii ei, in comuna vranceana Ruginesti

Una dintre victimele tragediei din Clubul Colectiv a fost inmormantata in comuna vranceana unde si-a petrecut clipele minunate ale copilariei, la bunici.

incasarile din biletele filmului Box, donate supravietuitorilor incendiului din Club Colectiv

Incasarile din vanzarea biletelor de cinema pentru filmul Box, de Florin Serban, vor fi donate supravietuitorilor incendiului din clubul Colectiv, potrivit unui anunt facut de regizorul peliculei, acesta sperand ca gestul sau sa fie urmat de altele similare.

135 de raniti in incendiul din clubul Colectiv, internati in continuare in spitale din Bucuresti: 35 sunt in stare critica sau grava

135 de raniti in incendiul din clubul Colectiv sunt internati in continuare in spitalele din Bucuresti, in a cincea zi de la producerea tragediei. Peste 35 sunt in stare critica sau grava, anunta Mediafax. Bilantul deceselor a urcat, marti dimineata, la 32, dupa ce o tanara de 28 de ani internata la Spitalul Sfantul Pantelimon a murit. Dintre cele 135 de persoane internate in mai multe spitale din Bucuresti, 18 sunt in stare critica, 16 in stare grava, 30 sunt intubate si 72 sunt in stare stabila.

AUDIO |Adrian Tutu a lansat o melodie in memoria victimelor tragediei din Colectiv! Asculta manifestul lui in urma celor intamplate in Romania!

In memoria victimelor incendiului care a avut loc acum cateva zile, in club Colectiv din Bucuresti, Adrian Tutu a lansat.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )