Libnet.ro
UNICEF

12:00

UPDATE Cazul Caracal. A treia zi de cercetari la locuinta lui Gheorghe Dinca O femeie a sesizat Politia ca a gasit haine langa locul unde a fost cautat telefonul Luizei

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Cazul Caracal. A treia zi de cercetari la locuinta lui Gheorghe Dinca O femeie a sesizat Politia ca a gasit haine langa locul unde a fost cautat telefonul Luizei

Anchetatorii au revenit, duminica, pentru a treia zi la rand, la casa lui Gheorghe Dinca, de unde sambata au fost ridicate noi fragmente osoase si probe biologice. De asemenea, cu o zi in urma procurorii si politistii au cautat fara rezultat telefonul mobil al Luizei, pe care Dinca a sustinut ca l-a aruncat intr-un lan de floarea-soarelui. 50 Hainele ridicate de pe campul situat intre Caracal si Craiova nu sunt ale LuizeiUPDATE 11. 52 Anchetatorii verifica podul casei lui Gheorghe Dinca, de unde au ridicat noi probe in anchetaUPDATE O femeie a sesizat Politia ca a gasit haine langa locul unde a fost cautat telefonul Luizei, iar anchetatorii fac verificari acolo. continuă pe Hotnews

Cazul Caracal: Se reiau cercetarile la locuinta lui Dinca

Procurorii DIICOT reiau vineri cercetarile in locuinta lui Gheorghe Dinca, principalul suspect in ca.

UPDATE Cazul Caracal. Gheorghe Dinca, dus la structura centrala a DIICOT pentru noi audieri

Gheorghe Dinca va fi dus joi seara de la Penitenciarul Jilava la sediul central al DIICOT pentru noi audieri, au declarat surse judiciare pentru HotNews. ro. Gheorghe Dinca a fost audiat de procurorii DIICOT o singura data, la Craiova, duminica seara, cand a spus ca le-a ucis pe cele doua fete, dupa ce initial a negat. 30 Gheorghe Dinca a ajuns la DIICOT Bucuresti pentru audieri.

CAZUL CARACAL Testul cu poligraf al lui Gheorghe Dinca, amanat. Anchetatorii au decis reluarea cercetarilor din locuinta lui (VIDEO)

Procurorii DIICOT s-au razgandit si au decis reluarea, de vineri, a cercetarilorin locuinta lui Gheorghe Dinca, asta desi initial acesta era programat pentru testul cu poligraful, relateaza.

CAZUL CARACAL Momentul in care Sorin Ovidiu Balan e intrerupt la Antena 1, dupa ce un localnic se apucase sa spuna ca POLITIA racoleaza tinere si le duce la BELINA pentru orgiile sexuale ale lui Liviu DRAGNEA (VIDEO)

Declaratii soc, in direct la tv, facute de catre un localnic din Caracal. in fata casei monstrului Gheorghe Dinca, barbatul a declarat pentru Sorin Ovidiu Balan, trimisul special al Antenei 1 in zona, ca.

Noi descoperiri in Casa groazei. Ce au gasit anchetatorii in locuinta lui Gheorghe Dinca

Criminalistii care faccercetari in locuinta lui Gheorghe Dinca au gasit mai multe haine de dama si urme de sange pe lenjerie si pantaloni care ii apartin lui Gheorghe Dinca. Cu toate acestea, nu.

Ipoteza horror, in cazul Caracal. Avocatul familiei Luizei Melencu, cerere inedita catre procurori

Ancheta in cazul Caracal se adanceste in abis, astfel ca va trece de granita. FBI intra pe fir. Apar noi ipoteze, iar avocatul familiei primei presupuse victime, Luiza Melencu, a facut o cerere neasteptata catre procurori. Ipoteza horror, in cazul Caracal Mama si bunicul primei presupuse victime, disparuta in luna aprilie in Caracal, Luiza Melencu, .

Subiectele zilei: Noi stenograme din cazul Caracal; Caz asemanator celui din Caracal, in aceeasi zi. Politistii au salvat o fata din Huedin sechestrata si obligata sa se prostitueze

Tragedia de la Caracal scoate la iveala si alte dosare. Doi parinti din Barlad asteapta, de un an si jumatate, sa afle unde e fiica lor. Noi stenograme din cazul Caracal. Viorel Vasilica Florescu, politistul de la 112 care i-a raspuns Alexandrei Macesanu, a vorbit in noaptea de dupa apelul fetei si cu o vecina ingrijorata.

Andreea Marin, mesaj dur in cazul Caracal. Ce transmite catre institutiile statului

Andreea Marin si-a dat si ea cu parre cu privire la cazul crimelor din Caracal. Vedeta, profund miscata de drama fetelor ucise, fiind si ea, la randul ei mama, a vorbit in termeni destul de duri la adresa autoritatilor pe care le acuza indirect ca nu protejeaza cetatenii. Prezentatoarea se gandeste cu groaza ca si .

Cazul Caracal, in presa internationala. BBC aloca un spatiu amplu cercetarilor de la noi

Cazul disparitiei tinerelor Alexandra Macesanu si Luiza Melencu a ajuns sa fie dezbatut si in presa straina. BBC aloca un spatiu mare cercetarilor de la noi din tara asupra disparitiei tinerei si a felului in care au reactionat institutiile in acest caz. De altfel, in materialul realizat, este mentionata si demisia ministrului de interne si .

Adriana Saftoiu: Exista o complicitate intre autoritati si retelele de trafic de persoane. Institutiile trag de timp in ancheta privind Cazul Caracal

Autoritati ale statului sunt in complicitate cu retele de trafic de persoane, declara la RFI deputata PNL Adriana Saftoiu, care nu exclude ipoteza unei musamalizari in cazul Caracal.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )