Libnet.ro
UNICEF

13 Mai.

Ipoteza horror, in cazul Caracal. Avocatul familiei Luizei Melencu, cerere inedita catre procurori

Playtech Playtech,
Ipoteza horror, in cazul Caracal. Avocatul familiei Luizei Melencu, cerere inedita catre procurori

Ancheta in cazul Caracal se adanceste in abis, astfel ca va trece de granita. FBI intra pe fir. Apar noi ipoteze, iar avocatul familiei primei presupuse victime, Luiza Melencu, a facut o cerere neasteptata catre procurori. Ipoteza horror, in cazul Caracal Mama si bunicul primei presupuse victime, disparuta in luna aprilie in Caracal, Luiza Melencu, . continuă pe Playtech

Avocatul familiei Luizei Melencu cere reluarea cercetarilor la fata locului: Sansa de a fi gasite vii scade cu fiecare secunda

Familia Luizei Melencu, fata disparuta in 14 aprilie la Caracal, si-a angajat un avocat si cere prin intermediul acestuia reluarea de indata a cercetarilor la fata locului.

Avocatul familiei Luizei Melencu cere reluarea cercetarilor la Casa Groazei: Sansa de a fi gasite in viata scade cu fiecare secunda

Familia Luizei Melencu, cealalta victima a lui Gheprghe Dinca, si-a angajat un avocat si cere reluarea de urgenta a cercetarilor la fata locului. Familia Luizei Melencu, fata disparuta in 14 aprilie.

Avocatul familiei Luizei, dezvaluiri in cazul Caracal: Vom vedea lucruri care vor intoarce pe dos Romania

Avocatul familiei Melencu, TonelPop, a adus noi informatii in cazul disparitiei celor doua adolescente din Caracal Alexandra Macesanu si Luiza Melencu), subliniind faptul ca exista posibilitatea ca cele.

Dosarul Caracal. Rudele Luizei Melencu cred Gheorghe Dinca ar fi putut da la caini segmente din trupurile fetelor

Mama si bunicul Luizei Melencu, una dintre fetele disparute in Caracal si despre care se prespune ca ar fi victima lui Gheorghe Dinca, au transmis anchetatorilor un mesaj prin care cer extinderea cercetarilor sub doua aspecte.

Mama Luizei Melencu a primit un mesaj prin care era anuntata ca tanara e in viata. Politia a plecat spre o adresa indicata

Mama Luizei Melencu, fata disparuta in aprilie, una dintre victimele criminalului din Caracal, a primit marti, 30 aprilie, un mesaj potrivit caruia fiica sa este inca in viata. Femeia a sunat la 112 si a plecat impreuna cu autoritatile spre adresa indicata. Mama Luizei Melencu a primit un mesaj prin care era anuntata ca tanara .

Cazul Caracal, in presa internationala. BBC aloca un spatiu amplu cercetarilor de la noi

Cazul disparitiei tinerelor Alexandra Macesanu si Luiza Melencu a ajuns sa fie dezbatut si in presa straina. BBC aloca un spatiu mare cercetarilor de la noi din tara asupra disparitiei tinerei si a felului in care au reactionat institutiile in acest caz. De altfel, in materialul realizat, este mentionata si demisia ministrului de interne si .

Mama Luizei Melencu, dezvaluiri dureroase: Cand veneau agentii acasa spuneau ca fata mea e fugita

Mama Luizei Melencu, adolescenta de 18 ani care a disparut in urma cu patru luni, a oferit detalii din ancheta, vineri seara, la Antena 3. in trei si jumatate imi spuneau ca n-au nicio pista. Am fost.

Adriana Saftoiu: Exista o complicitate intre autoritati si retelele de trafic de persoane. Institutiile trag de timp in ancheta privind Cazul Caracal

Autoritati ale statului sunt in complicitate cu retele de trafic de persoane, declara la RFI deputata PNL Adriana Saftoiu, care nu exclude ipoteza unei musamalizari in cazul Caracal.

Subiectele zilei: Noi stenograme din cazul Caracal; Caz asemanator celui din Caracal, in aceeasi zi. Politistii au salvat o fata din Huedin sechestrata si obligata sa se prostitueze

Tragedia de la Caracal scoate la iveala si alte dosare. Doi parinti din Barlad asteapta, de un an si jumatate, sa afle unde e fiica lor. Noi stenograme din cazul Caracal. Viorel Vasilica Florescu, politistul de la 112 care i-a raspuns Alexandrei Macesanu, a vorbit in noaptea de dupa apelul fetei si cu o vecina ingrijorata.

Viorica Dancila, declaratii despre cazul Caracal: Lupta impotriva coruptiei trebuie sa continue

Viorica Dancila a facut declaratii de presa, la Palatul Victoriei, cu privire la tragedia de la Caracal. Premierul Romaniei a anuntat ca a hotarat convocarea Parlamentului intr-o sesiune extraordinara pentru a lua masuri imediate. Viorica Dancila a facut declaratii despre cazul Caracal Anuntul regasit pe site-ul Guvernului nu mentioneaza care va fi subiectul declaratiilor, dar .

ştiri de la Playtech

actualitate, 13 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )