Libnet.ro
UNICEF

07:15

UPDATE Cod portocaliu de furtuni si descarcari electrice in Bucuresti. Pentru alte cinci judete a fost emis cod galben

Adevărul Adevărul,
UPDATE Cod portocaliu de furtuni si descarcari electrice in Bucuresti. Pentru alte cinci judete a fost emis cod galben

Meteorologii au emis un cod potrocaliu de furtuni si grindina pentru Bucuresti, pana la ora 17. 00, iar pentru judetele Ilfov, Giurgiu, Constanta, Tulcea si Dambovita a fost emis cod galben. continuă pe Adevărul

UPDATE Cod portocaliu de furtuni si descarcari electrice in Bucuresti. Pentru alte 14 judete a fost emis cod galben

Meteorologii au emis un cod potrocaliu de furtuni si grindina pentru Bucuresti, pana la ora 17. 00, iar pentru 14 judete din tara a fost emis cod galben de furtuni si grindina.

Cod galben de furtuni si descarcari electrice pentru Bucuresti, Ilfov, Giurgiu si Dambovita

Meteorologii au emis un cod galben de furtuni si grindina pentru Bucuresti, pana la ora 17. 00, si judetele Ilfov, Giurgiu si Dambovita, pana la ora 16.

COD PORTOCALIU de vijelii in Bucuresti. O scena si un copac s-au PRABUSIT. ...

Meteorologii au emis joi o avertizare nowcasting cod portocaliu de vijelie in Capitala, valabila de la ora 15. 45 pana la ora 16. 20, potrivit Mediafax. O scena s-a prabusit in centrul Capitalei, iar un cpac s-a prabusit peste trei masini din cauza furtunii. Mai multe persoane au fost ranite, relateaza Realaitatea TV. Pentru aceeasi zona, a fost emisa si avertizare de cod galben, valabila pana la ora 17. Totodata, Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis mai multe avertizari de .

COD PORTOCALIU de vijelii in Bucuresti. O scena si un copac s-au PRABUSIT. ...

Doi copaci doborati de furtuna, joi dupa-amiaza, in sectorul 5 au cazut peste o casa si au avariat, de asemenea, tevi de gaze de la intersectia Petre Ispirescu-Margeanului, au declarat oficiali din Politia Capitalei, citati de Mediafax. Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov SABI) a fost solicitat sa intervina, tot ca urmare a furtunii, pentru o tanara ranita de un geam spart in zona Iancului si pentru un barbat care ar fi suferit un traumatism cranio-cerebral pe strada Baba Novac, .

Cod galben de ploi si grindina pentru judetele Mehedinti, Gorj si Dolj

Administratia Nationala de Meteorologie a emis miercuri seara o avertizare cod galben de averse de ploaie, descarcari electrice si grindina pentru judetele Mehedinti, Gorj si Dolj. Avertizarea este valabila.

COD GALBEN de PLOI si GRINDINA pentru patru judete ale tarii.

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, luni, o avertizare cod galbe de grindina si ploi pentru mai multe judete ale tarii. Astfel, pana la ora 14:45 se vor semnala ploi cu caracter de aversa descarcari electrice si grindina de dimensiuni mici in sudul judetului Brasov si zona Muntilor Fagaras, dar si in judetul Sibiu. Precipitatii, descarcari electrice, grindina de mici dimensiuni si intensificari de scurta durata ale vantului se vor semnala pana la ora 14:30 si in zona de munte a .

Avertizare cod portocaliu de fenomene extreme in judetul Ilfov si Bucuresti

Meteorologii au emis, joi, o avertizare cod portocaliu de fenomene meteo extreme, valabila in judetul Ilfov si municipiul Bucuresti. Astfel, joi dupa amiaza se vor semnala instalbilitate accentuata, vant.

Prognoza meteo pentru joi si vineri: Cerul va fi variabil cu innorari, averse si trecator descarcari electrice

Joi, instabilitatea atmosferica va fi accentuata in cea mai mare parte a tarii si se va manifesta prin averse ce vor avea si caracter torential, caderi de grindina si descarcari electrice. Astfel de fenomene vor fi mai frecvente la munte, precum si in sud-vestul, centrul si nord-estul tarii. Cantitatile de apa vor depasi local 25 l/mp. , informeaza Mediafax.

ANM a emis cod galben de vijelii in 11 judete: Se vor semnala grindina si descarcari electrice

Meteorologii au emis joi dupa-amiaza mai multe avertizari cod galben de vijelie pentru 12 judete din tara. Potrivit ANM, in intervalul 17:00 - 21:40, se vor semnala intensificari ale vantului ce pot lua aspect .

ANM a emis cod galben de vijelii in 12 judete: Se vor semnala grindina si descarcari electrice

Meteorologii au emis joi dupa-amiaza mai multe avertizari cod galben de vijelie pentru 12 judete din tara. Potrivit ANM, in intervalul 17:00 - 21:40, se vor semnala intensificari ale vantului ce pot lua aspect .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )