Libnet.ro
UNICEF

10:45

UPDATE. Doi barbati din Constanta s-au ratacit pe un camp din cauza cetii. ...

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Doi barbati din Constanta s-au ratacit pe un camp din cauza cetii. ...

Purtatorul de cuvant al STS, Adrian Fulea, a declarat ca, in cazul celor doua persoane care s-au ratacit pe un camp din judetul Constanta, operatorul ISU care a preluat apelul de la acestia a gresit procedura, astfel ca dupa 25 de minute ISU a revenit la STS pentru localizare. Operatorul ISU care a preluat cazul a gresit procedura. Din acest motiv, dupa 25 de minute ISU a revenit la STS pentru a fi ajutati. Aceeasi informatie furnizata din nou a fost utila, iar ISU se afla in drum . continuă pe România Liberă

Doi barbati, arestati dupa ce au facut modificari ilegale la contoare de gaz

Doi barbati in varsta de 39 si 40 de ani au fost arestati preventiv de Judecatoria Husi, dupa ce au facut modificari la contoarele de gaz ale unor abonati casnici si societati din municipiul Husi pentru.

Ce le facea un PREOT din Constanta batranelor care veneau la spovedanie. Cazul este strigator la cer

Un preot din Constanta e acuzat ca a inselat mai multe batrane din parohia sa. Le promitea ca o sa aiba grija de ele pana la moarte. Numai ca totul avea un pret: le cerea sa ii lase toata averea lor. Caz.

UPDATE. Doi morti, intr-un atentat sinucigas, la Beirut.

Cel putin doua persoane au fost omorate, luni dupa-amiaza, intr-un atentat sinucigas, intr-un cartier din sudul orasului Beirut, afirma surse din cadrul serviciilor de securitate, conform Mediafax. Citeste si: 16 morti, intr-un dublu atentat la granita dintre Siria si Turcia Potrivit presei libaneze, explozia a avut loc in cartierul Shwayfat din Beirut. Cel doua persoane au murit, iar alte trei au fost transportate la spital. Ministerul de Interne a comunicat ca explozia a avut loc intr-un .

UPDATE. VIDEO Accidentul din Apuseni, in Comisia de Aparare a Senatului. ...

Traian Igas: Reprezentanti ai MAI, MT, MApN, STS, SRI vor participa la ancheta. Doamna Manescu, daca pana saptamana viitoare nu va fi inlocuita de la MT, ar trebui sa fie audiata. De asemena, s-a discutat sa vina Radu Stroe, pentru ca ar avea lucruri interesante de aflat, dar si viitorul ministru de Interne. Saptamana viitoare se va lua o decizie si in cazul STS. Seful Comisiei de Aparare a Senatului Corneliu Dobritoiu a declarat, miercuri .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )