Libnet.ro
UNICEF

12:30

Donald Trump a anulat acordul cu Havana: Acum ca sunt presedinte, America va denunta crimele regimul Castro

România Liberă România Liberă,
Donald Trump a anulat acordul cu Havana: Acum ca sunt presedinte, America va denunta crimele regimul Castro

Presedintele american Donald Trump a anuntat, vineri, anularea cu efect imediat a acordului incheiat intre Washington si Havana la sfarsitul lui 2014, denuntand de la Miami caracterul brutal al regimul castrist, relateaza AFP, potrivit Agerpres. continuă pe România Liberă

Donald Trump anuleaza acordul incheiat intre SUA si Cuba

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a anuntat vineri anularea cu efect imediat a acordului incheiat intre Washington si Havana la sfarsitul lui 2014, denuntand de la Miami caracterul.

Donald Trump anuleaza acordul cu Havana si denunta caracterul brutal al regimului Castro

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a anuntat vineri anularea cu efect imediat a acordului incheiat intre Washington si Havana la sfarsitul lui 2014, denuntand de la Miami caracterul brutal al regimul castrist, relateaza AFP.

Donald Trump a anuntat anularea acordului cu Havana

Donald Trump anuntat vineri anularea acordului dintre Washington si Havana, incheiat la sfarsitul anului 2014. Presedintele SUA a precizat in discursul pe care l-a sustinut ca acest acord.

Washington Post: Donald Trump a fost pus sub investigatie pentru o posibila obstructionare a justitiei

Investigatiile federale privind legatura dintre campania electorala a lui Donald Trump cu Rusia il vizeaza acum pe presedinte, care este banuit ca a incercat sa le puna bete in roate oamenilor legii, relateaza The Washington Post.

Donald Trump, dat in judecata de procurori pentru conflict de interese. Care sunt acuzatiile aduse presedintelui SUA

Procurori generali democrati au intentat proces contra presedintelui SUA, republicanul Donald Trump, acuzandu-l de incalcarea clauzelor anticoruptie si principiilor statului de drept prin mentinerea.

Donald Trump confirma ca este investigat pentru demiterea directorului FBI

Echipa de tranzitie a presedintelui american, Donald Trump, a primit ordin sa pastreze toate documentele care ar putea avea legatura cu investigatia privind implicarea Rusiei in scrutinul prezidential american.

Donald Trump recunoaste ca este cercetat pentru obstructionarea justitiei

Presedintele SUA, Donald Trump, a confirmat, vineri, pe Twitter, ca este cercetat pentru ca l-a concediat pe fostul director al FBI, James Comey, in ceea ce pare a fi obstructionarea justitiei, informeazaIndependent.

UPDATE Donald Trump, agasat de ancheta privind Rusia, incepe sa isi critice Departamentul Justitiei

Donald Trump a accentuat vineri presiunea asupra departamentului Justitiei si a lui Robert Mueller, procurorul special care ramane in umbra dar a carui ancheta urca pana in primul cerc al puterii si ar putea sa il vizeze pe presedintele american, scrie AFP.

Donald Trump denunta drept o poveste falsa informatiile potrivit carora ar fi anchetat pentru obstructionarea justitiei

Presedintele american Donald Trump a descris joi drept o poveste falsa informatiile potrivit carora ar fi anchetat pentru posibila obstructionare a justitiei de procurorul special care se ocupa de presupusa implicare a Rusiei in alegerile prezidentiale din 2016 din SUA si potentiala colaborare a Moscovei cu echipa de campanie a actualului lider de la Casa Alba, relateaza Reuters.

Statuile care ii IRONIZEAZA pe Melania si Donald Trump au fost expuse (FOTO)

Un artist bosniac, Stevo Selak, din orasul Banja Luka, si-a pus imaginatia la contributie si a creat statui care ii intruchipeaza pe Melania si Donald Trump, Vladimir Putin sau alte.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )