Libnet.ro
UNICEF

23:45

UPDATE: Dosarul Gala Bute: Comisia Juridica a avizat cererile DNA in cazul Elenei Udrea

România Liberă România Liberă,
UPDATE: Dosarul Gala Bute: Comisia Juridica a avizat cererile DNA in cazul Elenei Udrea

Comisia Juridica a avizat pozitiv, miercuri, cererile DNA de urmarire penala si arestare preventiva, a Elenei Udrea, in dosarul Gala Bute. continuă pe România Liberă

UPDATE: Cererea DNA de arestare a Elenei Udrea, in dosarul Gala Bute, avizata pozitiv de Comisia Juridica

Comisia juridica a Camerei Deputatilor discuta, miercuri, de la ora 11:30, cererile Directiei Nationale Anticoruptie DNA), referitoare la deputata Elena Udrea, in dosarul Gala Bute.

Anuntul lui Udrea legat de venirea in Parlament pentru cererea de arestare in dosarul Gala Bute

Deputata Elena Udrea, citata, miercuri, la ora 9. 30, la Directia Nationala Anticoruptie, pentru a oferi lamuriri suplimentare privind denuntul pe care l-a facut, pe 30 ianuarie, impotriva sefului SRI Florian Coldea, a transmis, la iesirea de la DNA, ca nu va putea ajunge in Parlament, unde se analizeaza cererile DNA de arestare preventiva, in dosarul Gala Bute.

UPDATE. Ion Ariton si sotul Alinei Bica, la DNA. Cei doi dau declaratii in dosarul Gala Bute

UPDATE: Sotul Alinei Bica a ajuns in urma cu putin timp la sediul DNA, pentru a da declaratii in dosarul Gala Bute. Alaturi de acesta mai este si fostul ministru Ion Ariton. ---Ion Ariton a ajuns la sediul DNA,.

Dosarul Gala Bute. Senatorul Ion Ariton, audiat la DNA

Senatorul PSD Ion Ariton, fost ministru al Economiei, s-a prezentat, marti, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru a fi audiat in dosarul Gala Bute in care este suspectat ca a convins reprezentantii a 10 companii de stat, printre care Hidroelectrica si Romgaz, sa sponsorizeze ilegal, cu peste 1,7 milioane de lei, organizarea Galei Bute.

Stefan Lungu, audiat la DNA in dosarul Gala Bute

Stefan Lungu, fostul consilier al Elenei Udrea la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului, este audiat marti la Directia Nationala Anticoruptie, in dosarul Gala Bute. Lungu, cercetat in arest la.

Sotul Alinei Bica, audiat la DNA in dosarul Gala Bute

Sotul fostei sefe DIICOT Alina Bica este audiat, marti dimineata, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie. Acesta a fost chemat pentru a da declaratii in dosarul Gala Bute. Alaturi de el, mai raspun.

Ion Ariton a ajuns la DNA, pentru a da declaratii in dosarul Gala Bute

Ion Ariton a ajuns, marti dimineata, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, pentru a fi audiat de procurori in dosarul Gala Bute. Fostul ministru al Economiei a fost citat sa se prezinte marti la DNA, dupa.

DNA face o noua cerere de arestare pentru Elena Udrea pentru noi acuzatii de luare de mita in dosarul Gala Bute

ProcuroriiDNAau facut o noua cerere de arestare in cazul Elenei Udrea, pentru savarsirea a trei infractiuni de luare de mita in dosarul Gala Bute. Astfel, procurorii au transmis sesizari: 1.

Un NOU DOSAR pe numele Elenei Udrea. DNA cere ARESTAREA fostului ministru, in dosarul Gala Bute

Elena Udrea va fi adusa, la ora 12:00, la sediul DNA, pentru a i se aduce la cunostinta invinuirile din dosarul Gala Bute. Conform unui comunicat al DNA, procurorii cer arestarea preventiva si in acest.

Dosarul Gala Bute. Procurorii DNA cer din nou incuviintarea urmarii penale si arestarea Elenei Udrea pentru alte infractiuni de luare de mita

Procurorii anticoruptie au cerut din nou incuviintarea urmaririi penale a fostului ministru Elena Udrea, dar si incuviintarea arestarii preventive a acesteia. Udrea este suspectata de trei noi fapte de luare de mita, in dosarul Gala Bute, privind contracte incheiate de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului cu mai multe firme. in cursul zilei de astazi, Udrea va fi scoasa din Arestul Capitalei pentru a fi audiata de procurori.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )