Libnet.ro
UNICEF

05:45

UPDATE. Explozia din gara ruseasca Volgograd, provocata de o femeie kamikaze. ...

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Explozia din gara ruseasca Volgograd, provocata de o femeie kamikaze. ...

UPDATE: Presedintele Traian Basescu a transmis un mesaj de condoleante ca urmare a atentatului terorist care a avut loc duminica in Volgograd, conform Mediafax. Conform unui comunicat al Administratiei prezidentiale, seful statului isi exprima intreaga compasiune pentru victimele atentatului terorist care a avut loc in Gara din Volgograd si pentru familiile acestora. Citeste si: UPDATE. Infernul din gara Volvograd. Primele relatari de la fata locului. Explozia a avut loc la intrarea in . continuă pe România Liberă

UPDATE. Explozia din gara ruseasca Volvograd, provocata de o femeie kamikaze. ...

UPDATE: Presedintele Traian Basescu a transmis un mesaj de condoleante ca urmare a atentatului terorist care a avut loc duminica in Volgograd, conform Mediafax. Conform unui comunicat al Administratiei prezidentiale, seful statului isi exprima intreaga compasiune pentru victimele atentatului terorist care a avut loc in Gara din Volgograd si pentru familiile acestora. Citeste si: UPDATE. Infernul din gara Volvograd. Primele relatari de la fata locului. Explozia a avut loc la intrarea in .

UPDATE. Explozia din gara ruseasca Volvograd provocata de o femeie kamikaze. ...

Explozia s-a produs cu putin timp in urma in gara din orasul rusesc Volvograd, transmite Reuters. Nu se cunosc la momentul de fata cauzele exploziei. Se stie pana acum ca au 18 oameni, iar alti 40 au fost raniti. Orasul a mai fost zguduit, in octombrie acest an, de un atentat sinucigas, atunci sapte persoane pierzandu-si viata. Primele date care circula in presa rusa este ca acum, la Volvograd, pare sa fi fost un atentat cu bomba. Serviciile de securitate au precizat, anunta Mediafax, .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )