Libnet.ro
UNICEF

19:15

UPDATE O explozie subterana s-a produs pe o strada din Colentina

Adevărul Adevărul,
UPDATE O explozie subterana s-a produs pe o strada din Colentina

O explozie subterana s-a produs, duminica dimineata, in zona strazii Comarnic din cartierul bucurestean Colentina, o masina parcata fiind avariata. continuă pe Adevărul

O explozie subterana s-a produs pe o strada din Colentina

O explozie subterana a avut loc pe o strada din cartierul Colentina,sambata, la ora 06. 00, din cauza unei posibile acumulari de gaze,informeaza Realitatea TV.

EXPLOZIE SUBTERANA in cartierul Colentina din Bucuresti

O explozie subterana s-a produs, duminica dimineata, in zona strazii Comarnic din cartierul bucurestean Colentina, o masina parcata fiind avariata. Deflagratia nu a fost urmata de un incendiu. La fata.

Explozie subterana in cartierul bucurestean Colentina; o masina a fost avariata

O explozie subterana s-a produs, duminica dimineata, in zona strazii Comarnic din cartierul bucurestean Colentina, o masina parcata fiind avariata, relateaza Mediafax. Deflagratia nu a fost urmata de un incendiu.

O explozie subterana a avut loc in cartierul Colentina din Bucuresti: O masina a fost distrusa

O explozie subterana a avut loc in cartierul Colentina. in urma deflagratiei, o masina parcata in zona a fost distrusa. Pompierii banuiesc ca ar fi vorba despre o acumulare de gaze la subsol. Oamenii se tem.

Sarutul vietii. Momente dramatice pe o strada din Miami. Am vazut cum se sufoca in masina

Scena dramatica pe o strada din Miami. O femeie a oprit masina pe o drum expres din Florida, dupa ce nepotelul ei de doar 5 luni de zile a incetat sa mai respire, scrie jurnalul. ro. Pamela Rauseo a inceput.

UPDATE. Ponta: Basescu ataca constant marii investitori din Romania. ...

Ponta, despre Mariana Campeanu. Consider ca orice ministru atacat de presedintele Basescu trebuie sa aiba sprijin din partea mea. Nu consider ca ministrul Muncii trebuie sa-si dea demisia. Informatiile trebuie sa fie verificate UPDATE. Victor Ponta: Pentru Romania este un avantaj ca marile companii internationale sa se bucure de protectia statului roman. Citeste si: Ponta: Huawei nu face nimic pentru STS si furnizeaza demult echipamente Ideea ca Huawei o sa faca nu stiu ce pentru STS .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )