Libnet.ro
UNICEF

21:00

O explozie subterana a avut loc in cartierul Colentina din Bucuresti: O masina a fost distrusa

B1 B1,
O explozie subterana a avut loc in cartierul Colentina din Bucuresti: O masina a fost distrusa

O explozie subterana a avut loc in cartierul Colentina. in urma deflagratiei, o masina parcata in zona a fost distrusa. Pompierii banuiesc ca ar fi vorba despre o acumulare de gaze la subsol. Oamenii se tem. continuă pe B1

EXPLOZIE SUBTERANA in cartierul Colentina din Bucuresti

O explozie subterana s-a produs, duminica dimineata, in zona strazii Comarnic din cartierul bucurestean Colentina, o masina parcata fiind avariata. Deflagratia nu a fost urmata de un incendiu. La fata.

O explozie subterana s-a produs pe o strada din Colentina

O explozie subterana a avut loc pe o strada din cartierul Colentina,sambata, la ora 06. 00, din cauza unei posibile acumulari de gaze,informeaza Realitatea TV.

UPDATE O explozie subterana s-a produs pe o strada din Colentina

O explozie subterana s-a produs, duminica dimineata, in zona strazii Comarnic din cartierul bucurestean Colentina, o masina parcata fiind avariata.

Explozie subterana in cartierul bucurestean Colentina; o masina a fost avariata

O explozie subterana s-a produs, duminica dimineata, in zona strazii Comarnic din cartierul bucurestean Colentina, o masina parcata fiind avariata, relateaza Mediafax. Deflagratia nu a fost urmata de un incendiu.

Explozie in cartierul Colentina. Cauza pare a fi scurgerea de gaze.

O posibila scurgere de gaze ar putea fi cauza deflagratiei produsa azi pe o strada din cartierul bucurestean Colentina, anunta Mediafax. Explozia a fost urmata de un incendiu. De precizat ca e vorba de o explozie subterana, deci s-ar putea sa se fi acumulat gaze in urma unei scurgeri la o conducta, dupa cum arata primele descrieri de la fata locului. Politia, reprezentanti ISU si cei de la compania de gaze sunt la fata locului. Nu exista victime, din ce se stie pana acum. Doar o masina avariata.

Iubitorii de miscare din Bucuresti sunt invitati duminica la Gone Running

Iubitorii de miscare din Bucuresti sunt invitati la Gone Running. Un circuit de crosuri de alergare pe distanta de 5km ce vor avea loc incepand cu luna februarie la interval de aproximativ o luna, fiecare o.

Un barbat a murit dupa ce a cazut sub metrou la statia Eroilor din Bucuresti

Un barbat a murit, duminica dimineata, dupa ce a cazut sub metrou la statia Eroilor din Bucuresti, au declarat pentru Mediafax reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti.

Accident in lant, la iesirea din Bucuresti spre Otopeni. O persoana a fost ranita.

O persoana a fost ranita, joi dimineata, in urma unui accident in lant care s-a produs pe DN1, la iesirea din Bucuresti spre Otopeni si in care au fost implicate trei autoturisme, informeaza Mediafax. Potrivit purtatorului de cuvant al BPR, Andrei Codau, accidentul s-a produs din cauza unui sofer care a franat brusc, celelalte doua masini nemaiputand sa opreasca la timp pentru a evita ciocnirea. In urma accidentului, o persoana aflata intr-una dintre cele trei masini a fost ranita de .

inscrierea in clasa zero incepe maine. Scolile din Bucuresti au 12.600 de locuri disponibile.

Maine incepe inscrierea copiilor in clasa pregatitoare, pentru anul scolar 2014-2015. Dupa cum anunta Mediafax, in Capitala sunt disponibile, in scoli, 12. 600 de locuri. Important de subliniat este faptul ca toti parintii care vor solicita inscrierea in scolile din Bucuresti isi vor putea inscrie copiii la unitatile de invatamant din Capitala. Astfel, daca vor fi mai multe cereri decat locurile disponibile, copiii aceia vor fi oricum inscrisi, pentru ca este dreptul lor la educatie, a .

Mugur Isarescu a devenit Doctor Honoris Causa al Universitatii din Bucuresti

Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei a primit astazi titlul de Doctor Honoris Causa. inalta distinctie i-a fost acordata lui Mugur Isarescu de catre Universitatea din Bucuresti. Bucurestiul si zona Ilfov.

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )