Libnet.ro
UNICEF

01:05

UPDATE A fost reluata circulatia pe un drum national din judetul Braila. Autoritatile inchisesera drumul din cauza poleiului si a vantului puternic

Adevărul Adevărul,
UPDATE A fost reluata circulatia pe un drum national din judetul Braila. Autoritatile inchisesera drumul din cauza poleiului si a vantului puternic

Drumarii actioneaza cu 27 de utilaje si 50 de persoane pe drumurile nationale si cu sase sararite, doua wole si patru persoane pe drumurile judetene pentru inlaturarea efectelor poleiului. continuă pe Adevărul

A fost inchisa circulatia pe un drum judetean din judetul Braila din cauza poleiului si a vantului puternic

Drumarii actioneaza cu 27 de utilaje si 50 de persoane pe drumurile nationale si cu sase sararite, doua wole si patru persoane pe drumurile judetene pentru inlaturarea efectelor poleiului.

Oua contaminate cu o substanta interzisa, descoperite la o ferma avicola din judetul Olt

Oua contaminate cu fipronil au fost descoperite la o ferma avicola din judetul Olt, apartinand de societatea din judetul Teleorman la care s-a depistat anterior substanta interzisa in oua. Inspectorii DSV au.

Atentie la polei! Autoritatile au inchis un drum national

Traficul rutier a fost oprit, joi, pe DN 2B, intre Buzau si Braila, din cauza poleiului si a vantului puternic, restrictia fiind valabila pentru toate categoriile de autovehicule. Potrivit Centrului.

VIDEO Drum national, inchis din cauza poleiului. Politia din Buzau a instituit trei filtre pana la limita cu Braila

Buzoienii se lupta la aceasta ora cu un fenomen meteo extrem, cunoscut sub denumirea de freezing rain care transforma instantaneu ploaia intr-o pelicula de gheata. Ploaia inghetata a transformat inca de dimineata strazile din oras in adevarate patinoare, spre disperarea pietonilor care abia au circulat pe trotuare.

VIDEO Imagini rare cu o ursoaica si doi pui, iesiti la plimbare n plina perioada de hibernare, ntr-o padure din judetul Alba

O ursoaica iesita la plimbare cu cei doi pui a fost filmata intr-o zona inclusa in situl Frumoasa, o zona din partea de sud a judetului Aba. Sansele de a vedea ursul brun in mediul natural sunt destul de mici, mai ales in perioada de hibernare, potrivit reprezentantilor Adrministratiei siturilor Natura 2000 Frumoasa, care au filmat si postat pe Facebook imaginile cu ursoaica.

Premierul Viorica Dancila: Decizia infierii baiatului a fost cel mai bun lucru din viata mea

Diseara, premierul Romaniei va fi din nou fata in fata cu Mihai Gadea. Cum raspunde atacurilor murdare la la familie? Care este adevarata poveste a infierii baiatului sau? Cum ii raspunde.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )