Libnet.ro
UNICEF

01:05

UPDATE. intalnire oficiala Iohannis - Rosen Plevneliev. Ce declaratii au facut cei doi demnitari

România Liberă România Liberă,
UPDATE. intalnire oficiala Iohannis - Rosen Plevneliev. Ce declaratii au facut cei doi demnitari

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni, vineri, la ora 10:30, la Palatul Cotroceni, pe omologul sau bulgar, Rosen Plevneliev, aflat in vizita oficiala in Romania, anunta Administratia Prezidentiala. continuă pe România Liberă

Iohannis se intalneste, vineri, cu presedintele Bulgariei, Rosen Plevneliev

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni, vineri, la ora 10:30, la Palatul Cotroceni, pe omologul sau bulgar, Rosen Plevneliev, aflat in vizita oficiala in Romania, anunta Administratia Prezidentiala.

Presedintele Bulgariei, Rosen Plevneliev, in vizita in Romania. Este primul sef de stat care vine la Palatul Cotroceni de cand Iohannis e presedinte

Klaus Iohannis, il primeste astazi in vizita oficiala pe presedintele Bulgariei, Rosen Plevneliev. Acesta este primul sef de stat care viziteaza Romania dupa depunerea juramantului ca presedinte de catre.

Primul presedinte european primit de Klaus Iohannis la Bucuresti: Rosen Plevneliev, presedintele Bulgariei

Presedintele Klaus Iohannis il primeste astazi, la Palatul Cotroceni, pe omologul sau bulgar, Rosen Plevneliev, fiind primul lider european care efectueaza o vizita bilaterala in mandatul lui Iohannis. Dupa intalnirea cu seful statului roman, Rosen Plevneliev este asteptat de catre premierul Victor Ponta, la Palatul Victoria.

Calin Popescu Tariceanu a avut o intrevedere cu presedintele Bulgariei, Rosen Plevneliev

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a avut vineri o intrevedere cu presedintele Republicii Bulgaria, Rosen Plevneliev, discutiile vizand obiectivele comune asumate de Romania si Bulgaria, in.

Rosen Plevneliev, presedintele Bulgariei, la Bucuresti: in cativa ani, Balcanii vor avea trei noi furnizori de gaze naturale, ceea ce va fi o premiera

Regiunea balcanica va avea in cativa ani trei noi furnizori de gaze naturale, ceea ce va fi o premiera, statele din zona urmand a avea acces atat la gaze importate din Azerbaidjan, cat si din Qatar sau SUA - prin terminale de gaz lichefiat situate in Grecia, dar si din Vestul Europei, prin intermediul proiectului promovat de Eustream, operatorul sistemului slovac de gaze, a declarat, la Bucuresti Rosen Plevneliev, presedintele Bulgariei.

UPDATE. Presedintele Klaus Iohannis l-a primit pe omologul bulgar, la Palatul Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis a primit vineri, la Palatul Cotroceni, prima vizita a unui sef de stat de la preluarea mandatului de presedinte. La ora 10. 30, a inceput vizita oficiala in Romania.

Klaus Iohannis, intalnire oficiala cu ministrul de Externe ucrainean, Pavlo Klimkin

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit, miercuri dimineata, cu ministrul de Externe al Ucrainei, Pavlo Klimkin, aflat in vizita oficiala la Bucuresti. Potrivit sefului statului, cei doi au discutat despre resp.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2043 seconds )