Libnet.ro
UNICEF

01:05

UPDATE. Presedintele Klaus Iohannis l-a primit pe omologul bulgar, la Palatul Cotroceni

Antena3 Antena3,
UPDATE. Presedintele Klaus Iohannis l-a primit pe omologul bulgar, la Palatul Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis a primit vineri, la Palatul Cotroceni, prima vizita a unui sef de stat de la preluarea mandatului de presedinte. La ora 10. 30, a inceput vizita oficiala in Romania. continuă pe Antena3

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit cu ministrul ucrainean de Externe, Pavlo Klimkin. Sper ca armistitiul din Ucraina sa fie respectat

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit marti, la Palatul Cotroceni, pe Ministrul de Externe al Ucrainei, Pavlo Klimkin, aflat in vizita oficiala la Bucuresti. Seful statului si-a exprimat speranta ca intrarea.

Presedintele Klaus Iohannis, vizita la un important centru stiintific

Presedintele Klaus Iohannis va vizita joi Centrul de Cercetare ELI-NP Infrastructura Luminii Extreme - Fizica Nucleara) din cadrul Institutului National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica si Inginerie Nucleara.

Presedintele Klaus Iohannis merge in vizita la iCCJ, la invitatia Liviei Stanciu

Presedintele Klaus Iohannis va face, miercuri, la ora 11. 00, o vizita la inalta Curte de Casatie si Justitie a Romaniei iCCJ), la invitatia presedintei acestei institutii, Livia Stanciu, potrivit programului.

Presedintele Klaus Iohannis a semnat eliberarea din functie a unui procuror al Parchetului iCCJ care a fost condamnat

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, un decret pentru eliberarea din functia de procuror in cadrul Parchetului de la langa inalta Curte de Casatie si Justitie a lui Dumitru Cismaru, dupa ce acesta.

GALERIE FOTO. Ce spune Klaus Iohannis despre intalnirea cu presedintele Bulgariei

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit, vineri, la Cotroceni pe omologul sau Bulgar, Rosen Plevneliev. Seful statului s-a decarat ca este foarte bucuros ca il aiba oaspete pe presedintele Bulgariei pentru ca este primul sef de stat pe care il intampina la Bucuresti, de la preluarea mandatului.

Klaus Iohannis, dupa intalnirea cu ministrul ucrainean de Externe: Sper ca armistitiul va fi respectat

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit, marti, pe Ministrul de Externe al Ucrainei, Pavlo Klimkin, aflat in vizita oficiala la Bucuresti, seful statului exprimandu-si speranta ca intrarea in vigoare a.

Presedintele Klaus Iohannis va vizita laserul de la Magurele

Inaugurarea lucrarilor la infrastructura proiectului a avut loc in luna iunie 2013, in prezenta comisarului european pentru Politici Regionale, Johannes Hahn. Constructia centrului de cercetare ELI-NP Extreme Light Infrastructure-Nuclear Physics) de la Magurele trebuia finalizata pana in toamna lui 2014, pentru ca apoi sa fie instalate cele doua lasere de mare putere si sistemul de raditie gamma, iar centrul de cercetare sa fie operational din 2017 .

Primul presedinte european primit de Klaus Iohannis la Bucuresti: Rosen Plevneliev, presedintele Bulgariei

Presedintele Klaus Iohannis il primeste astazi, la Palatul Cotroceni, pe omologul sau bulgar, Rosen Plevneliev, fiind primul lider european care efectueaza o vizita bilaterala in mandatul lui Iohannis. Dupa intalnirea cu seful statului roman, Rosen Plevneliev este asteptat de catre premierul Victor Ponta, la Palatul Victoria.

UPDATE. intalnire oficiala Iohannis - Rosen Plevneliev. Ce declaratii au facut cei doi demnitari

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni, vineri, la ora 10:30, la Palatul Cotroceni, pe omologul sau bulgar, Rosen Plevneliev, aflat in vizita oficiala in Romania, anunta Administratia Prezidentiala.

Surse: Klaus Iohannis il va propune pe Eduard Hellvig la sefia SRI. UNPR il sustine pe liberal

UPDATE: Potrivit unor surse, partidul condus de vicepremierul Gabriel Oprea, UNPR, il va sustine pe Eduard Hellvig la votul din Parlament pentru preluarea sefiei SRI. Presedintele Klaus Iohannis urmeaza sa il.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2443 seconds )