Libnet.ro
UNICEF

01:05

UPDATE. Merkel: Putin accepta un grup de contact pentru inceperea unui dialog.

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Merkel: Putin accepta un grup de contact pentru inceperea unui dialog.

UPDATE: Vladimir Putin accepta un grup de contact pentru a incepe un dialog in privinta Ucrainei, a declarat cancelarul german, Angela Merkel, duminica, relateaza AFP, conform Mediafax. Presedintele Putin a acceptat propunerea cancelarului de a stabili imediat o misiune de ancheta si un grup de contact, eventual sub conducerea OSCE, pentru inceperea unui dialog politic, potrivit unui comunicat al Guvernului german. --- Presedintele rus, Vladimir Putin, si cancelarul german, Angela . continuă pe România Liberă

Discutie telefonica intre Putin si Merkel. Cancelarul german: Presedintele rus accepta un grup de contact pentru inceperea unui dialog

Presedintele rus a acceptat un grup de contact pentru a incepe un dialog privind situatia din Ucraina, a declarat, duminica seara, cancelarul germanAngela Merkel. Cei doi lideri politici internationali.

UPDATE. Rasmussen cere Rusiei retragerea trupelor din Crimeea si solicita observatori ...

UPDATE: NATO a indemnat, duminica, Rusia si Ucraina sa gaseasca o solutie pasnica la criza dintre cele doua tari si a solicitat trimiterea unor observatori internationali, a anuntat Anders Fogh Rasmussen, citat de AFP, conform Mediafax. El a anuntat, totodata, ca Alianta Nord-Atlantica intentioneaza sa dialogheze cu Rusia in cadrul Consiliului NATO-Rusia. Citeste si: UPDATE. Merkel: Putin accepta un grup de contact pentru inceperea unui dialog --- Secretarul general al NATO, Anders .

UPDATE. Vladimir Putin cere Parlamentului rus acordul pentru O INTERVENTIE MILITARA in Crimeea

UPDATE 16:15 - Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a cerut, in urma cu putin timp, Parlamentului, acordul sa intervina militar in Crimeea. ---------------------Duma de Stat din Rusia, Camera.

UPDATE. FOTO. Putin are unda verde de la Parlament sa intervina militar in Ucraina, insa ...

Fortele paramilitare care pazesc cladirea Parlamentului, guvernului si obiectivelor strategice de pe teritoriul Republicii Autonome Crimeea provin din Rusia, a informat ieri corespondentul CNN la fata locului. Citeste si: CNN: Luptatorii mascati care au ocupat Parlamentul din Crimeea au venit din Rusia Anterior trupele care au luat cu asalt cladirea Parlamentului din Simferopol, au fost descrise drept luptatori mascati inarmati de agentiile de stiri occidentale pentru ca acestor .

Duma de Stat ii cere lui Vladimir Putin sa ia masuri pentru protejarea populatiei din Crimeea

Duma de Stat din Rusia, Camera inferioara a Parlamentului de la Moscova, ii cere presedintelui Vladimir Putin sa adopte masuri pentru protejarea, prin toate mijloacele, a locuitorilor regiunii autonome proruse.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )