Libnet.ro
UNICEF

01:05

UPDATE. Un militar de 30 de ani a murit, dupa ce s-a prabusit cu parapanta, la Aerodromul Zarnesti.El executa un exercitiu de parasutare

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Un militar de 30 de ani a murit, dupa ce s-a prabusit cu parapanta, la Aerodromul Zarnesti.El executa un exercitiu de parasutare

Un barbat este in stare grava, dupa ce a cazut cu parapanta, miercuri, in apropierea Aerodromului Zarnesti, intre localitatile Rasnov si Tohanul Nou. continuă pe România Liberă

Mehmet avea 79 de ani cand a murit, dupa o suferinta indelungata. La inmormantare, cainele lui iubit s-a asezat langa sicriu si... Oamenii au inlemnit cand au vazut ce face animalul - FOTO

Mehmet Ilhat avea 79 de ani cand a murit, dupa o suferinta indelungata. Toata familia lui deplangea aceasta pierdere iremediabila, chiar si cainele lui iubit, numit.

Moarte stupida: Un barbat a murit dupa ce a cazut cu bicicleta

Tragedie intr-o comuna din Gorj. Un barbat a murit dupa ce a cazut cu bicicleta, potrivit Gds. ro. in timp ce barbatul in varsta de 59 de ani cobora o panta cu bicicleta i-a intrat la.

Un barbat a murit dupa ce a cazut cu parapanta de la mare inaltime langa Rasnov

UPDATE: Barbatul care s-a prabusit cu parapanta landa Rasnov a incetat din viata. Acesta avea 30 de ani. Accident teribil in judetul Brasov langa Rasnov. Acesta este in.

Opt oameni au murit dupa ce o cladire s-a prabusit in Mumbai

Cel putin opt oameni au murit si peste 20 au fost prinsi sub daramaturi dupa ce un bloc cu patru etaje s-a prabusit in orasul indian Mumbai. Cladirea avea o vechime de aproximativ 40 de ani, scrie.

Sapte oameni au murit dupa ce o cladire s-a prabusit in India. Alti treizeci ar putea fi prinsi sub daramaturi

Incident ingrozitor in India. Sapte persoane si-au pierdut viata dupa ce o cladire cu patru etaje s-a prabusit in Mumbai, vestul Indiei. Alte treizeci de persoane ar putea fi inca prinse.

Cine este barbatul care a murit dupa ce a cazut cu parapanta la Rasnov: Se afla in timpul unui exercitiu de parasutare

Barbatul care a murit, miercuri, dupa ce a cazut cu parapanta langa Rasnov este un parasutist militar al Directiei Informatii Militare DIM). Ministerul Apararii Nationale anunta ca timpul.

O femeie a murit dupa ce a fost muscata de o capusa purtata de o pisica

O femeie din Japonia a murit din cauza unei boli transmise de o capusa de la o pisica. Ministerul Sanatatii din Japonia a spus ca femeia in varsta de 50 de ani a ajutat o pisica salbatica.

Tragedie in Siria. Zeci de civili au murit dupa un atac al coalitiei conduse de SUA

O lovitura aeriana a coalitiei conduse de SUA a ucis luni cel putin 30 de civili la Raqqa, in Siria, a transmis postul local de radio Sham FM, preluat de Xinhua. Aviatia coalitiei a lovit o inchisoare.

Lumea tenisului, in DOLIU! Un mare tenismen a murit dupa un diagnostic iNGROZITOR (FOTO)

Un tenismen in varsta de 56 de ani a incetat din viata dupa ce fusese diagnosticat cu o boala crunta. Sportivul este extrem de cunoscut si apreciat in Australia, Peter Doohan, fost.

Lumea tenisului, in DOLIU! Un mare jucator a murit dupa un diagnostic iNGROZITOR (FOTO)

Un tenismen in varsta de 56 de ani a incetat din viata dupa ce fusese diagnosticat cu o boala crunta. Sportivul este extrem de cunoscut si apreciat in Australia, Peter Doohan, fost.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )