Libnet.ro
UNICEF

16:30

UPDATE Noua Dacia Logan MCV a fost lansata in Romania la preturi cu TVA cuprinse intre 7.790 euro si 12.300 euro

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Noua Dacia Logan MCV a fost lansata in Romania la preturi cu TVA cuprinse intre 7.790 euro si 12.300 euro

A doua generatie a masinii de familie Dacia Logan MCV a fost lansata oficial in Romania marti, 28 mai, printr-un eveniment organizat la Teatrul National Bucuresti si prezentat de artistul Horia Brenciu. Masina are preturi cu TVA cuprinse intre 7. 790 euro si 12. 300 euro, iar comenzile incep sa fie preluate de miercuri, 29 mai, in reteaua comerciala Dacia. Noul Logan MCV este produs exclusiv la Mioveni si exportat in majoritatea tarilor in care marca Dacia este prezenta. Noua generatie Dacia Logan MCV porneste de la 8. 990 euro in Franta si de la 8. 300 euro in Marea Britanie. 20: Atasata lista completa de preturi, dotari si specificatii, la sfarsitul articolului. continuă pe Hotnews

Noua Dacia Logan MCV a fost lansata in Romania la preturi cu TVA cuprinse intre 7.790 euro si 12.300 euro

A doua generatie a masinii de familie Dacia Logan MCV a fost lansata oficial in Romania marti, 28 mai, printr-un eveniment organizat la Teatrul National Bucuresti si prezentat de artistul Horia Brenciu. Masina are preturi cu TVA cuprinse intre 7. 790 euro si 12. 300 euro, iar comenzile incep sa fie preluate de miercuri, 29 mai, in reteaua comerciala Dacia. Noul Logan MCV este produs exclusiv la Mioveni si exportat in majoritatea tarilor in care marca Dacia este prezenta. Noua generatie Dacia Logan MCV porneste de la 8. 990 euro in Franta si de la 8. 300 euro in Marea Britanie.

Noua Dacia Logan MCV a fost lansata oficial in Romania. Preturile variaza intre 7.790 euro si 12.300 euro

Cea de-a doua generatie a modelului Logan MCV a fost lansata oficial in Romania in aceasta seara, 28 mai, in cadrul unui eveniment desfasurat in incinta Teatrului National Bucuresti. Automobilul va fi disponibil pentru comanda in reteaua Dacia incepand cu ziua de maine si are ca pret de baza valoarea de 7. 790 euro cu TVA inclus.

Dacia Logan MCV a fost lansata oficial si in Romania: Pretul este cuprins intre 7.790 si 12.300 euro

Noua Dacia Logan MCV, cea de a doua generatie a acestei masini, a fost lansata oficial in Romania, marti, printr-un eveniment organizat la Teatrul National din Bucuresti, anunta HotNews. Comenzile pentru.

FOTO Noul Logan MCV, disponibil in Romania incepand de la 7.790 euro. ...

Noul model Dacia Logan MCV a fost lansat in Romania in cadrul unui eveniment special organizat la Teatrul National Bucuresti si a carui gazda a fost Horia Brenciu. Cea de a doua generatie a breakului romanesc este disponibil in show-roomurile din tara incepand cu data de 29 mai, la un pret de pornire de 7. 790 euro. Lansat in cadrul unui eveniment in care cuvantul de ordine a fost excelenta, Logan MCV se doreste a fi un model fara compromisuri la pretul pe care il ofera, situat intre modelul .

Noul Logan MCV se lanseaza astazi in Romania

Noul Logan MCV este lansat astazi in Romania, dupa premiera de la Salonul Auto de la Geneva. Noul break vine cu elemente de design din noua linie Dacia si aduce o noua fata modelului lansat cu succes in 2006.

Noul Logan MCV, lansat pe piata romaneasca. Afla cat costa noul model Dacia

Dacia a lanasat pe piata romaneasca noul Logan MCV. Break-ul va fi vandut la preturi cuprinse intre 7. 790 euro si 12. 300 euro in versiunea cea mai echipata, informeaza Mediafax. incepand de maine, 29 mai.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )