Libnet.ro
UNICEF

18:30

UPDATE Perchezitii DNA la locuinta lui Marian Vanghelie si la Primaria sectorului 5/ Oana Niculescu Mizil, audiata la DNA/ DNA: Faptele au fost comise intre 2007-2015

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Perchezitii DNA la locuinta lui Marian Vanghelie si la Primaria sectorului 5/ Oana Niculescu Mizil, audiata la DNA/ DNA: Faptele au fost comise intre 2007-2015

Procurorii DNA fac joi perchezitii la locuinta edilului Marian Vanghelie si la Primaria sectorului 5, au declarat pentru AGERPRES surse judiciare. Aceleasi surse au precizat ca au loc perchezitii la Administratia Domeniului Public sector 5, sediul Callex Business Group. Potrivit surselor Agerpres, valoarea contractelor acordate ilegal s-ar ridica la 2 miliarde lei, iar procurorii suspecteaza faptul ca Marian Vanghelie percepea un comision de aproximativ 20% sub diverse forme pentru atribuirea si plata lucrarilor. 02: Partenera lui Vanghelie, Oana Niculescu Mizil, este audiata la DNA. La sosirea la sediul DNA aceasta a declarat ca nu crede ca este nimic adevarat. Intrebat de Marian Vanghelie, a afirmat: Nu are niciun comision, credeti-mi. Ea a mai spus ca nu stie nimic de nicio afacere si a negat ca ar fi fcut o afecere impreuna cu Vanghelie. 36 Marian Vanghelie a venit la locuinta sa, unde se afla deja avocatul sau, astfel ca pot incepe perchezitiile. Intrebat ce cauta procurorii, Vanghelie a raspuns: O sa vedeti. continuă pe Hotnews

Perchezitii DNA acasa la Marian Vanghelie si la Primaria Sectorului 5

Procurorii DNA fac pechezitii la sediul Primariei Sectorului 5 si la resedinta lui Marian Vanghelie, intr-un dosar cu privire la contracte acordate ilegal.

Perchezitii la locuinta si primaria lui Marian Vanghelie. Prejudiciul in dosar, 2 MILIARDE de lei. Surse: Vanghelie cerea comision de 20%. Avocat: Clientul meu, suspect de abuz in serviciu

Update 11. 35- Avocatul lui Marin Vanghelie a declarat joi, ca edilul sectorului 5 este suspectat de abuz in serviciu. Update 11. 00 - Oana Mizil, iubita lui Vanghelie, a ajuns la DNA. Deocamdata nu se stie in ce.

Perchezitii DNA la Primaria Sectorului 5 si la locuinta edilului Vanghelie. Iubita primarului, Oana Mizil, a ajuns la DNA

Mai multe perchezitii au loc, miercuri dimineata, intr-un dosar instrumentat de DNA, la sediul primariei Sectorului 5, condusa de Marian Vanghelie, precum si acasa la edil. Potrivit unor surse judiciare, sunt vizate fapte de coruptie savarsite din 2007 si pana in prezent, privind contracte pentru lucrari publice acordate ilegal.

Perchezitii DNA la Primaria Sectorului 5, acasa la Marian Vanghelie si la ADP Sector 5: Procurorii suspecteaza ca exista contracte atribuite ilegal (VIDEO)

30 Marian Vanghelie a ajuns la resedinta sa in jurulul orei 10. 30, insa a refuzat sa faca declaratii in fata jurnalistilor, precizand doar ca veti vedea daca am perceput.

Perchezitii DNA acasa si la primaria lui Vanghelie. Primarul ar fi preceput comision de 20% din contractele atribuite. Care este prejudiciul

Procurorii anticoruptie desfasoara perchezitii, in dimineata zilei de joi la primaria sectorului 5, la casa lui Marian Vanghelie, la sediul ADP Sector 5 si la sediul firmei Calex Business Group. Prejudiciul ar fi de peste 2 miliarde de lei vechi. Vanghelie percepea un comision de 20 % sub diverse forme-surse .

Avocat: Dupa perchezitiile de la Primaria Sectorului 5, Marian Vanghelie va fi dus la DNA

Marian Vanghelie a fost dus la sediul primariei Sectorului 5 joi, in jurul orei 14. 30, unde se vor face perchezitii, dupa incheierea celor de la resedinta sa. S-a finalizat prima procedura de perchezitie.

Avocat: Dupa perchezitiile de la Primaria Sectorului 5, Marian Vanghelie va fi dus la DNA (VIDEO)

Marian Vanghelie a fost dus la sediul primariei Sectorului 5 joi, in jurul orei 14. 30, unde se vor face perchezitii, dupa incheierea celor de la resedinta sa. S-a finalizat prima procedura de perchezitie.

Marian Vanghelie, scos de mascati din locuinta sa si dus la Primarie

Primarul Sectorului 5 al Capitalei, Marian Vanghelie, a fost scos cu mascatii din locuinta sa, joi dupa-amiaza, dupa aproximativ cinci ore de perchezitii, si a fost dus la sediul Primariei Sectorului 5, transmite Mediafax.

Marian Vanghelie a fost dus la DNA. Patru functionari ai Primariei Sectorului 5, printre care varul lui Vanghelie, retinuti (VIDEO)

Marian Vanghelie, primarul Sectorului 5, a fost adus joi seara la sediul DNA, la ora 22. 15, dupa o zi intreaga de perchezitii acasa la el si la sediul primariei pe care o conduce. Patru persoane, functionari.

Marian Vanghelie ar fi perceput un comision de 20% din contractele pe care primaria Sector 5 i le-a acordat lui Dumitru Marian - surse. Valoarea acestor contracte - 2 miliarde lei

Procurorii DNA il suspecteaza pe Marian Vanghelie ca ar fi perceput un comision de 20% pentru contractele pe care Primaria Sectorului 5 i ar fi acordat firmelor controlate de Dumitru Marin, au declarat, pentru HotNews. ro, surse judiciare. Potrivit surselor citate, din 2007 si pana in prezent Marian Vanghelie l-ar fi ajutat pe Dumitru Marin sa obtina, pentru societatile pe care acesta controleaza, numeroase contracte de lucrari publice, in valoare totala de aproximativ 2 miliarde de lei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )