Libnet.ro
UNICEF

21:15

Avocat: Dupa perchezitiile de la Primaria Sectorului 5, Marian Vanghelie va fi dus la DNA

B1 B1,
Avocat: Dupa perchezitiile de la Primaria Sectorului 5, Marian Vanghelie va fi dus la DNA

Marian Vanghelie a fost dus la sediul primariei Sectorului 5 joi, in jurul orei 14. 30, unde se vor face perchezitii, dupa incheierea celor de la resedinta sa. S-a finalizat prima procedura de perchezitie. continuă pe B1

Avocat: Dupa perchezitiile de la Primaria Sectorului 5, Marian Vanghelie va fi dus la DNA (VIDEO)

Marian Vanghelie a fost dus la sediul primariei Sectorului 5 joi, in jurul orei 14. 30, unde se vor face perchezitii, dupa incheierea celor de la resedinta sa. S-a finalizat prima procedura de perchezitie.

Marian Vanghelie, despre perchezitiile de la locuinta sa: Lucrurile nu sunt foarte placute pentru mine. Banuiesc ca pot fi niste denunturi. O sa ne vina randul la toti (VIDEO)

Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, a declarat joi intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Talk B1 de pe B1 TV, referitor la perchezitiile de la resedinta sa ca este o situatie neplacuta.

Marian Vanghelie venea in 2011, intr-o emisiune B1 TV, cu un ceas de 15.000 de euro: Acum DNA i-a confiscat ceasuri in valoare de 20.000 de euro (VIDEO)

Moment de colectie acum patru ani in studioul B1 TV, cu primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, in rolul principal. Invitat in emisiunea Evenimentul Zilei, difuzata de B1 TV in data de 21 martie 2011, Marian.

Marian Vanghelie venea, in 2011, intr-o emisiune B1 TV, cu un ceas de 15.000 de euro: Acum DNA i-a confiscat ceasuri in valoare de 20.000 de euro (VIDEO)

Moment de colectie acum patru ani in studioul B1 TV, cu primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, in rolul principal. Invitat in emisiunea Evenimentul Zilei, difuzata de B1 TV in data de 21 martie 2011, Marian.

Marian Vanghelie, denuntat la DNA de ANI: Edilul nu poate justifica un milion de dolari din declaratia de avere

Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, a fost denuntat la DNA de Agentia Nationale da Integritate, informeaza B1 TV. Potrivit inspectorilor de integritate, edilul nu poate justifica un milion de dolari din declara.

UPDATE Perchezitii DNA la locuinta lui Marian Vanghelie si la Primaria sectorului 5/ Oana Niculescu Mizil, audiata la DNA/ DNA: Faptele au fost comise intre 2007-2015

Procurorii DNA fac joi perchezitii la locuinta edilului Marian Vanghelie si la Primaria sectorului 5, au declarat pentru AGERPRES surse judiciare. Aceleasi surse au precizat ca au loc perchezitii la Administratia Domeniului Public sector 5, sediul Callex Business Group. Potrivit surselor Agerpres, valoarea contractelor acordate ilegal s-ar ridica la 2 miliarde lei, iar procurorii suspecteaza faptul ca Marian Vanghelie percepea un comision de aproximativ 20% sub diverse forme pentru atribuirea si plata lucrarilor. 02: Partenera lui Vanghelie, Oana Niculescu Mizil, este audiata la DNA. La sosirea la sediul DNA aceasta a declarat ca nu crede ca este nimic adevarat. Intrebat de Marian Vanghelie, a afirmat: Nu are niciun comision, credeti-mi. Ea a mai spus ca nu stie nimic de nicio afacere si a negat ca ar fi fcut o afecere impreuna cu Vanghelie. 36 Marian Vanghelie a venit la locuinta sa, unde se afla deja avocatul sau, astfel ca pot incepe perchezitiile. Intrebat ce cauta procurorii, Vanghelie a raspuns: O sa vedeti.

Marian Vanghelie, scos cu mascatii din vila si dus la Primaria 5, unde continua perchezitiile. Prejudiciul in dosar, 2 MILIARDE de lei

Marian Vanghelie e suspectat ca a dat o gaura in buget de 2 miliarde lei. Primarul percepea comisioane de aproximativ 20%, sub diverse forme, pentru atribuirea si plata unor lucrari, sustin surse judiciare. Casa.

Marian Vanghelie ar fi perceput un comision de 20% din contractele pe care primaria Sector 5 i le-a acordat lui Dumitru Marian - surse. Valoarea acestor contracte - 2 miliarde lei

Procurorii DNA il suspecteaza pe Marian Vanghelie ca ar fi perceput un comision de 20% pentru contractele pe care Primaria Sectorului 5 i ar fi acordat firmelor controlate de Dumitru Marin, au declarat, pentru HotNews. ro, surse judiciare. Potrivit surselor citate, din 2007 si pana in prezent Marian Vanghelie l-ar fi ajutat pe Dumitru Marin sa obtina, pentru societatile pe care acesta controleaza, numeroase contracte de lucrari publice, in valoare totala de aproximativ 2 miliarde de lei.

Perchezitii DNA acasa la Marian Vanghelie si la Primaria Sectorului 5

Procurorii DNA fac pechezitii la sediul Primariei Sectorului 5 si la resedinta lui Marian Vanghelie, intr-un dosar cu privire la contracte acordate ilegal.

Perchezitii DNA la Primaria Sectorului 5, acasa la Marian Vanghelie si la ADP Sector 5: Procurorii suspecteaza ca exista contracte atribuite ilegal (VIDEO)

30 Marian Vanghelie a ajuns la resedinta sa in jurulul orei 10. 30, insa a refuzat sa faca declaratii in fata jurnalistilor, precizand doar ca veti vedea daca am perceput.

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )