Libnet.ro
UNICEF

23:15

Perchezitii DNA acasa la Marian Vanghelie si la Primaria Sectorului 5

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Perchezitii DNA acasa la Marian Vanghelie si la Primaria Sectorului 5

Procurorii DNA fac pechezitii la sediul Primariei Sectorului 5 si la resedinta lui Marian Vanghelie, intr-un dosar cu privire la contracte acordate ilegal. continuă pe Wall-Street Ro

Perchezitii DNA acasa si la primaria lui Vanghelie. Primarul ar fi preceput comision de 20% din contractele atribuite. Care este prejudiciul

Procurorii anticoruptie desfasoara perchezitii, in dimineata zilei de joi la primaria sectorului 5, la casa lui Marian Vanghelie, la sediul ADP Sector 5 si la sediul firmei Calex Business Group. Prejudiciul ar fi de peste 2 miliarde de lei vechi. Vanghelie percepea un comision de 20 % sub diverse forme-surse .

UPDATE Perchezitii DNA la locuinta lui Marian Vanghelie si la Primaria sectorului 5/ Oana Niculescu Mizil, audiata la DNA/ DNA: Faptele au fost comise intre 2007-2015

Procurorii DNA fac joi perchezitii la locuinta edilului Marian Vanghelie si la Primaria sectorului 5, au declarat pentru AGERPRES surse judiciare. Aceleasi surse au precizat ca au loc perchezitii la Administratia Domeniului Public sector 5, sediul Callex Business Group. Potrivit surselor Agerpres, valoarea contractelor acordate ilegal s-ar ridica la 2 miliarde lei, iar procurorii suspecteaza faptul ca Marian Vanghelie percepea un comision de aproximativ 20% sub diverse forme pentru atribuirea si plata lucrarilor. 02: Partenera lui Vanghelie, Oana Niculescu Mizil, este audiata la DNA. La sosirea la sediul DNA aceasta a declarat ca nu crede ca este nimic adevarat. Intrebat de Marian Vanghelie, a afirmat: Nu are niciun comision, credeti-mi. Ea a mai spus ca nu stie nimic de nicio afacere si a negat ca ar fi fcut o afecere impreuna cu Vanghelie. 36 Marian Vanghelie a venit la locuinta sa, unde se afla deja avocatul sau, astfel ca pot incepe perchezitiile. Intrebat ce cauta procurorii, Vanghelie a raspuns: O sa vedeti.

Perchezitii DNA la Primaria Sectorului 5, acasa la Marian Vanghelie si la ADP Sector 5: Procurorii suspecteaza ca exista contracte atribuite ilegal (VIDEO)

30 Marian Vanghelie a ajuns la resedinta sa in jurulul orei 10. 30, insa a refuzat sa faca declaratii in fata jurnalistilor, precizand doar ca veti vedea daca am perceput.

DNA face perchezitii acasa la Vanghelie si la Primaria Sectorului 5

Actualizare 11:02 Logodnica lui Vanghelie, audiata la DNA intr-un dosar de incompatibilitate Oana Niculescu-Mizil, logodnica primarului Marian Vanghelie, a fost adusa, in urma cu putin timp, la sediul central al DNA, pentru audieri, presa mentionand ca ar fi vorba despre un dosar de incompatibilitate.

Marian Vanghelie a fost dus la DNA. Patru functionari ai Primariei Sectorului 5, printre care varul lui Vanghelie, retinuti (VIDEO)

Marian Vanghelie, primarul Sectorului 5, a fost adus joi seara la sediul DNA, la ora 22. 15, dupa o zi intreaga de perchezitii acasa la el si la sediul primariei pe care o conduce. Patru persoane, functionari.

Marian Vanghelie si iubita sa, Oana Mizil, in tandem la DNA

Marian Vanghelie, edilul Sectorului 5 al Capitalei, a fost luat in vizor de procurori, care il suspecteaza ca incasa comisioane grase la contractele de la Primarie. Iubita lui, deputata Oana Mizil, este si ea suspectata de operatiuni de comert incompatibile cu functia. Ambii au dat cu subsemnatul la DNA.

Marian Vanghelie si iubita sa, Oana Mizil, in tandem la DNA. Patru persoane au fost retinute pentru 24 de ore

Marian Vanghelie, edilul Sectorului 5 al Capitalei, a fost luat in vizor de procurori, care il suspecteaza ca incasa comisioane grase la contractele de la Primarie. Iubita lui, deputata Oana Mizil, este si ea suspectata de operatiuni de comert incompatibile cu functia. Ambii au dat cu subsemnatul la DNA. Patru persoane au fost retinute de autoritati, pentru 24 de ore, pana in prezent.

Perchezitii DNA la Primaria Sectorului 5 si la locuinta edilului Vanghelie. Iubita primarului, Oana Mizil, a ajuns la DNA

Mai multe perchezitii au loc, miercuri dimineata, intr-un dosar instrumentat de DNA, la sediul primariei Sectorului 5, condusa de Marian Vanghelie, precum si acasa la edil. Potrivit unor surse judiciare, sunt vizate fapte de coruptie savarsite din 2007 si pana in prezent, privind contracte pentru lucrari publice acordate ilegal.

Avocat: Dupa perchezitiile de la Primaria Sectorului 5, Marian Vanghelie va fi dus la DNA

Marian Vanghelie a fost dus la sediul primariei Sectorului 5 joi, in jurul orei 14. 30, unde se vor face perchezitii, dupa incheierea celor de la resedinta sa. S-a finalizat prima procedura de perchezitie.

Avocat: Dupa perchezitiile de la Primaria Sectorului 5, Marian Vanghelie va fi dus la DNA (VIDEO)

Marian Vanghelie a fost dus la sediul primariei Sectorului 5 joi, in jurul orei 14. 30, unde se vor face perchezitii, dupa incheierea celor de la resedinta sa. S-a finalizat prima procedura de perchezitie.

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )