Libnet.ro
UNICEF

13:30

UPDATE Profesorii au renuntat la greva nationala. In Bucuresti, aproximativ 1000 de cadre didactice din Sectorul 6 refuza sa intre la clase.

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Profesorii au renuntat la greva nationala. In Bucuresti, aproximativ 1000 de cadre didactice din Sectorul 6 refuza sa intre la clase.

Aproximativ 1000 de profesori din sectorul 6 din Bucuresti, membri ai Federatiei Sindicatelor Libere din Invatamant FSLI), au intrat luni dimineata in greva, in timpul desfasurarii probei de competente digitale din cadrul examenului de Bacalaureat. Cadrele didactice sunt nemultumite de Legea salarizarii. Potrivit presedintelui FSLI, Simion Hancescu, nu s-au intrunit conditiile pentru organizarea unei greve nationale. De asemenea, Inspectoratul Scolar al municipiului Bucuresti sustine ca examenul de Bacalaureat se desfasoara in conditii normale. continuă pe Hotnews

UPDATE Profesorii au renuntat la greva nationala. Ministrul Educatiei: In nicio scoala nu este greva

Ministerul Educatiei, Pavel Nastase, a declarat ca in nicio scoala nu este greva, dupa ce liderul Federatiei Sindicatelor Libere din Invatamant FSLI) din Sectorul 6, Radu Pisica, a anuntat ca aproximativ 1000 de profesori din liceele din acest sector au intrat luni dimineata in greva, in timpul desfasurarii probei de competente digitale din cadrul examenului de Bacalaureat, din cauza nemultumirilor starnite de Legea salarizarii. Potrivit presedintelui FSLI, Simion Hancescu, nu s-au intrunit conditiile pentru organizarea unei greve nationale. De asemenea, Inspectoratul Scolar al municipiului Bucuresti sustine ca examenul de Bacalaureat se desfasoara in conditii normale.

Profesorii au intrat in greva, nemultumiti de Legea salarizarii. Aproximativ 1000 de cadre didactice din Sectorul 6 din Bucuresti refuza sa intre la clase

Aproximativ 1000 de profesori din sectorul 6 din Bucuresti, membri ai Federatiei Sindicatelor Libere din Invatamant FSLI), au intrat luni dimineata in greva, in timpul desfasurarii probei de competente digitale din cadrul examenului de Bacalaureat. Cadrele didactice sunt nemultumite de Legea salarizarii. Si profesorii din tara ar urma sa intre astazi in greva.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )