Libnet.ro
UNICEF

09:00

UPDATE Profesorii au renuntat la greva nationala. Ministrul Educatiei: In nicio scoala nu este greva

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Profesorii au renuntat la greva nationala. Ministrul Educatiei: In nicio scoala nu este greva

Ministerul Educatiei, Pavel Nastase, a declarat ca in nicio scoala nu este greva, dupa ce liderul Federatiei Sindicatelor Libere din Invatamant FSLI) din Sectorul 6, Radu Pisica, a anuntat ca aproximativ 1000 de profesori din liceele din acest sector au intrat luni dimineata in greva, in timpul desfasurarii probei de competente digitale din cadrul examenului de Bacalaureat, din cauza nemultumirilor starnite de Legea salarizarii. Potrivit presedintelui FSLI, Simion Hancescu, nu s-au intrunit conditiile pentru organizarea unei greve nationale. De asemenea, Inspectoratul Scolar al municipiului Bucuresti sustine ca examenul de Bacalaureat se desfasoara in conditii normale. continuă pe Hotnews

Ministrul Educatiei: In nicio scoala nu este greva

Ministrul Educatiei, Pavel Nastase, a declarat, luni dimineata, pentru News. ro, ca nu a primit date ca ar fi vreo scoala in care profesorii sa refuze sa participe la examen si ca i-a avertizat inca de vineri pe liderii sindicali ca ministerul ii va actiona in instanta daca vor declansa greva.

UPDATE Profesorii au renuntat la greva nationala. In Bucuresti, aproximativ 1000 de cadre didactice din Sectorul 6 refuza sa intre la clase.

Aproximativ 1000 de profesori din sectorul 6 din Bucuresti, membri ai Federatiei Sindicatelor Libere din Invatamant FSLI), au intrat luni dimineata in greva, in timpul desfasurarii probei de competente digitale din cadrul examenului de Bacalaureat. Cadrele didactice sunt nemultumite de Legea salarizarii. Potrivit presedintelui FSLI, Simion Hancescu, nu s-au intrunit conditiile pentru organizarea unei greve nationale. De asemenea, Inspectoratul Scolar al municipiului Bucuresti sustine ca examenul de Bacalaureat se desfasoara in conditii normale.

BACALAUREAT 2017. Ministrul Educatiei: I-am avertizat pe sindicalisti ca ii dam in judecata, daca declanseaza greva

Examenul de bacalaureat se desfasoara fara probleme in toate unitatile de invatamant din Romania, a declarat, luni, ministrul Educatiei, Pavel Nastase, care a spus.

Ministrul Educatiei, Pavel Nastase: Examenul de bacalaureat se deruleaza normal. Sa nu-i mai incitam pe copii si pe parinti sa nu trimita copiii la scoala

Ministrul Educatiei Nationale, Pavel Nastase, a declarat luni ca examenul de bacalaurat se desfasoara normal in toata tara, precizand ca le-a transmis deja liderilor sindicali ca, daca declanseaza greva, ministerul ii va actiona in judecata deoarece nu au respectat etapele legale.

Ministrul Educatiei: Candidatii pentru posturile de directori si inspectori scolari vor da un test pentru verificarea competentelor manageriale. Locurile ramase vacante vor fi ocupate prin concurs

Minstrul Educatiei, Pavel Nastase, a anuntat, vineri, ca aproximativ 600 de posturi de directori si inspectori scolari, care ramasesera vacante in urma concursului din 2016, vor fi ocupate prin concurs. Totodata, el a mai precizat ca se va modifica metodologia de concurs, astfel incat sa fie testate si competentele manageriale ale candidatilor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )