Libnet.ro
UNICEF

13:15

UPDATE. PROTESTE ROSIA MONTANA. Circulatia, blocata pe Bd. Magheru.

România Liberă România Liberă,
UPDATE. PROTESTE ROSIA MONTANA. Circulatia, blocata pe Bd. Magheru.

UPDATE: Protestatarii au blocat circulatia pe Bulevardul Magheru din Capitala, transmite B1. Manifestantii se indreapta spre sediul Guvernului. --- Cateva zeci se persoane s-au strans in Piata Universitatii, in cea de-a noua duminica de proteste fata de proiectul de exploatare miniera de la Rosia Montana, transmite Mediafax. Manifestantii vor marsalui prin centrul Capitalei, intre Universitate si Piata Victoriei. Protestatarii au inceput sa se adune de la ora 16. 00 in Piata Universitatii, . continuă pe România Liberă

PROTESTE ROSIA MONTANA. 500 de oameni protesteaza la Cluj.

Peste 500 de persoane protesteaza, duminica, in Piata Unirii din Cluj-Napoca fata de proiectul minier de la Rosia Montana, transmite Mediafax. Manifestatia nu este autorizata. Citeste si: UPDATE. Circulatia, blocata pe Bd. Magheru Cei peste 500 de protestatari s-au adunat, duminica, in jurul orei 17. 00, in Piata Avram Iancu din Cluj-Napoca, avand asupra lor bannere cu mesaje precum Buciumul spune stop proiectului RMGC, Ura, a inceput deponta)minarea Romaniei, .

PROTESTE ROSIA MONTANA. Zeci de persoane s-au adunat la Universitate.

Cateva zeci se persoane s-au strans in Piata Universitatii, in cea de-a noua duminica de proteste fata de proiectul de exploatare miniera de la Rosia Montana, transmite Mediafax. Manifestantii vor marsalui prin centrul Capitalei, intre Universitate si Piata Victoriei. Protestatarii au inceput sa se adune de la ora 16. 00 in Piata Universitatii, cu pancarte si mesaje contra exploatarii miniere cu cianuri, dar si a gazelor de sist. Acestia vor pleca in mars, in jurul orei 17. 00, de la .

LIVE TEXT VIDEO Miting impotriva exploatarii de la Rosia Montana, a 9-a duminica: Circa 2.500 de manifestanti au ocupat rondul din fata Guvernului; se scandeaza demisia!

Protestatarii care se opun exploatarii miniere de la Rosia Montana vor iesi in strada in centrul Capitalei pentru a noua duminica la rand. Protestul din Bucuresti este programat sa inceapa la ora 16:00, iar manifestantii vor pleca in mars pe traseul Piata Universitatii - Piata Romana - Guvernul Romaniei. Potrivit organizatorilor, duminica sunt programate proteste si in alte 18 orase din tara si in 13 orase din afara Romaniei detalii in articol). --------------------------------Ora 18:40: Circa 2. 500 de protestatari. Coloana de manifestanti a ajuns in Piata Victoriei si ocupa rondul din fata Guvernului, fara a bloca circulatia. Se scandeaza demisia!. Desi reporterul Hotnews. ro s-a legitimat, jandarmii nu i-au permis sa treaca pe trotuar, in afara grupului manifestantilor, alaturi de reprezentantii televiziunilor. Un jandarm i-a spus reporterului Hotnews. ro ca nu se face meseria cu telefonul', ci cu aparat foto mare. Ora 18:27: Slogan nou al manifestantilor: Rosia si Pungesti, doua inimi romanesti. Ora 18:10: Peste 1. 500 de manifestanti. Marsul de pe Bulevardul Magheru se desfasoara mai mult in fuga, deoarece manifestantii s-au temut ca jandarmii sa nu ii goneasca pe trotuar. Jandarmii au incercat sa ii opreasca in zona Cinematografului Patria, cerandu-le sa isi continue marsul pe trotuar, insa manifestantii au rupt cordonul de jandarmi si isi continua marsul pe carosabil. Ora 18:00: Peste 1. 000 de protestatari. Manifestantii au ocupat Bulevardul Magheru. Ei au fost ghidati de jandarmi prin pasajul de la Universitate si au blocat temporar iesirea din parcarea subterana. Ora 17:44: Manifestantii au pornit in mars spre Piata Romana. Jandarmii i-au rugat sa mearga pe trotuar pentru a nu bloca circulatia, iar ei au promis ca vor respecta acest lucru. Ramai pe Hotnews. ro pentru a urmari LIVE TEXT principalele momente ale protestului de duminica.

UPDATE. ROSIA MONTANA. 3.000 de protestatari marsaluiesc pe Calea Victoriei.

UPDATE: Protestatarii marsaluiesc pe Calea Victoriei, indreptandu-se spre Universitate, conform B1. Mai multi protestatari au incercat sa rupa cordonul de jandarmi. --- Cei aproximativ 3. 000 de manifestanti au ajuns in Piata Victoriei, la sediul Guvernului, unde protesteaza fata de exploatarea miniera de la Rosia Montana, transmite Mediafax. --- Protestatarii au blocat circulatia pe Bulevardul Magheru din Capitala, transmite B1. Manifestantii se indreapta spre sediul .

VIDEO Miting impotriva exploatarii de la Rosia Montana, a 9-a duminica: Coloana de manifestanti a ajuns in Piata Unirii. Numarul protestatarilor a scazut la 1.500 - ora 20:30

Protestatarii care se opun exploatarii miniere de la Rosia Montana vor iesi in strada in centrul Capitalei pentru a noua duminica la rand. Protestul din Bucuresti este programat sa inceapa la ora 16:00, iar manifestantii vor pleca in mars pe traseul Piata Universitatii - Piata Romana - Guvernul Romaniei. Potrivit organizatorilor, duminica sunt programate proteste si in alte 18 orase din tara si in 13 orase din afara Romaniei detalii in articol). --------------------------------Ora 20:42: Protestul se stinge. Manifestantii incep sa paraseasca Piata Unirii, numarul lor a scazut sub 1. Ora 20:36: Manifestantii s-au oprit in Piata Unirii. Circuatia intre Bulevardul Unirii, I. Bratianu si cheiul Dombovitei - zona Hanul lui Manunc, pe sensul de mers spre Piata Natiunile Unite, este blocata. Ora 20:30: Numarul protestatarilor a scazut la aproximativ 1. Coloana de manifestanti a ajuns in Piata Unirii, iar jandarmii s-au retras. Manifestantii sunt insotiti deocamdata doar de Politie. Ora 20:03: Coloana de manifestanti a ajuns la intersectia Calea Victoriei cu Bulevardul Elisabeta si coboara pe Calea Victoriei. Ora 20:00: Fata de protestele precedente, tensiunea intre manifestanti si jandarmi a crescut foarte mult, iar in afara protestelor fata de Rosia Montana si gazele de sist sunt si altfel de revendicari, cum ar fi Basarabia si mesaje cu tenta religioasa. Si profilul protestatarului este schimbat fata de inceputul manifestatiilor. Ora 19:55: La protest sunt in jur de 3. 000 de manifestanti. Protestatarii i-au huiduit pe jandarmi si au avut loc imbranceli din cauza ca acestia nu i-au lasat sa treaca. Coloana a ajuns in zona Ateneului. Se striga Jandarmeria apara hotia!. Ora 19:46: O participanta la protest a lesinat pe Calea Victoriei. Ea primeste ingrijiri medicale de la jandarmi. Ora 19:28: Se scandeaza Uniti salvam toata Romania!. Ora 19:22: Protestatarii au plecat de la Guvern si se intorc spre Piata Universitatii pe Calea Victoriei. Jandarmii au incercat sa ii opreasca, insa oamenii au rupt cordonul si ocupat Calea Victoriei, blocand circulatia. Se scandeaza fara violenta, fara violenta!. Ora 18:40: Circa 2. 500 de protestatari. Coloana de manifestanti a ajuns in Piata Victoriei si ocupa rondul din fata Guvernului, fara a bloca circulatia. Se scandeaza demisia!. Desi reporterul Hotnews. ro s-a legitimat, jandarmii nu i-au permis sa treaca pe trotuar, in afara grupului manifestantilor, alaturi de reprezentantii televiziunilor. Un jandarm i-a spus reporterului Hotnews. ro ca nu se face meseria cu telefonul', ci cu aparat foto mare. Ora 18:27: Slogan nou al manifestantilor: Rosia si Pungesti, doua inimi romanesti. Ramai pe Hotnews. ro pentru a urmari LIVE TEXT principalele momente ale protestului de duminica.

A noua duminica de proteste fata de Rosia Montana. 3.000 de oameni au manifestat timp de sase ore

Update 22. 40 - Manifestantii au eliberat carosabilul la Unirii si circulatia a fost reluata, incheind a noua duminica de proteste din Capitala fata de proiectul de la Rosia Montana dupa aproape sase ore.

A noua duminica de proteste fata de Rosia Montana. Circa 3.000 de manifestanti au ajuns la Unirii si au blocat o intersectie

Update 20. 51 - Manifestantii care participa la protestul de duminica din Capitala fata de proiectul minier de la Rosia Montana au ajuns la Unirii si s-au asezat pe carosabil, blocand circulatia la.

A noua duminica de proteste fata de Rosia Montana. Circa 3.000 de manifestanti au ajuns pe podul de la Natiunile Unite

Update 20. 16 - Protestatarii au ajuns acum pe podul de la Natiunile Unite, unde scandeaza Uniti, salvam Rosia Montana. Update 19. 51 - Cei aproape 3. 000 de manifestanti care participa la protestul de duminica.

LIVE TEXT VIDEO Miting impotriva exploatarii de la Rosia Montana, a 9-a duminica: Mars pe traseul Piata Universitatii - Piata Romana - Guvern. Mai putin de 1.000 de protestatari

Protestatarii care se opun exploatarii miniere de la Rosia Montana vor iesi in strada in centrul Capitalei pentru a noua duminica la rand. Protestul din Bucuresti este programat sa inceapa la ora 16:00, iar manifestantii vor pleca in mars pe traseul Piata Universitatii - Piata Romana - Guvernul Romaniei. Potrivit organizatorilor, duminica sunt programate proteste si in alte 18 orase din tara si in 13 orase din afara Romaniei detalii in articol). --------------------------------Ora 17:44: Manifestantii au pornit in mars spre Piata Romana. Jandarmii i-au rugat sa mearga pe trotuar pentru a nu bloca circulatia, iar ei au promis ca vor respecta acest lucru. Ora 17:36: Mai putin de 1. 000 de manifestanti. Participantii la miting sunt incurajati sa picheteze Guvernul si sa sprijine protestele cadrelor didactice anuntate pentru saptamana viitoare. Ora 17:20: Manifestantii scandeaza Demisia! si bat in sticle. Ora 17:12: Mai putin de 1. 000 de protestatari sunt in Piata universitatii, vizavi de Universitate, in zona cu statui. Ei scandeaza Solidaritate! si Uniti salvam Rosia Montana!. Manifestantii au pancarte pe care scrie Jos Guvernul tradator! si Salvati Rosia Montana!. Ramai pe Hotnews. ro pentru a urmari LIVE TEXT principalele momente ale protestului de duminica.

LIVE TEXT VIDEO Miting impotriva exploatarii de la Rosia Montana, a 9-a duminica: Circa 3.000 de manifestanti, in mars pe Calea Victoriei

Protestatarii care se opun exploatarii miniere de la Rosia Montana vor iesi in strada in centrul Capitalei pentru a noua duminica la rand. Protestul din Bucuresti este programat sa inceapa la ora 16:00, iar manifestantii vor pleca in mars pe traseul Piata Universitatii - Piata Romana - Guvernul Romaniei. Potrivit organizatorilor, duminica sunt programate proteste si in alte 18 orase din tara si in 13 orase din afara Romaniei detalii in articol). --------------------------------Ora 19:55: La protest sunt in jur de 3. 000 de manifestanti. Protestatarii i-au huiduit pe jandarmi si au avut loc imbranceli din cauza ca acestia nu i-au lasat sa treaca. Coloana a ajuns in zona Ateneului. Se striga Jandarmeria apara hotia!. Ora 19:46: O participanta la protest a lesinat pe Calea Victoriei. Ea primeste ingrijiri medicale de la jandarmi. Ora 19:28: Se scandeaza Uniti salvam toata Romania!. Ora 19:22: Protestatarii au plecat de la Guvern si se intorc spre Piata Universitatii pe Calea Victoriei. Jandarmii au incercat sa ii opreasca, insa oamenii au rupt cordonul si ocupat Calea Victoriei, blocand circulatia. Se scandeaza fara violenta, fara violenta!. Ora 18:40: Circa 2. 500 de protestatari. Coloana de manifestanti a ajuns in Piata Victoriei si ocupa rondul din fata Guvernului, fara a bloca circulatia. Se scandeaza demisia!. Desi reporterul Hotnews. ro s-a legitimat, jandarmii nu i-au permis sa treaca pe trotuar, in afara grupului manifestantilor, alaturi de reprezentantii televiziunilor. Un jandarm i-a spus reporterului Hotnews. ro ca nu se face meseria cu telefonul', ci cu aparat foto mare. Ora 18:27: Slogan nou al manifestantilor: Rosia si Pungesti, doua inimi romanesti. Ramai pe Hotnews. ro pentru a urmari LIVE TEXT principalele momente ale protestului de duminica.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )