Libnet.ro
UNICEF

07:15

UPDATE Romania primeste de la Comisia Europeana cei mai multi bani din UE pentru dezvoltare rurala: 8,1 miliarde de euro

Adevărul Adevărul,
UPDATE Romania primeste de la Comisia Europeana cei mai multi bani din UE pentru dezvoltare rurala: 8,1 miliarde de euro

Comisia Europeana a aprobat marti 24 de programe pentru dezvoltare rurala, in valoare totala de 27 de miliarde de euro, destinate imbunatatirii competitivitatii sectorului agricol pana in 2020, iar Romaniei i-au fost alocate cele mai mari fonduri, de 8,128 miliarde de euro, reprezentand 8,18% din total. continuă pe Adevărul

Romania primeste cele mai mari fonduri de la CE pentru programe de dezvoltare rurala

Romania va primi 8,128 miliarde euro de la Comisia Europeana CE), in perioada 2014-2020, pentru programe de dezvoltare rurala.

Romania poate transfera un procentaj mai mare de 3% intre axele PNDR

Romania a obtinut de la Comisia Europeana posibilitatea de a transfera mai mult de 3% intre axele de finantare ale Programului National de Dezvoltare Rurala PNDR) 2007 - 2013, astfel incat rata de absorbtie a fondurilor europene ar putea depasi 95%, a anuntat ieri secretarul de stat in Ministerul Agriculturii, George Turtoi.

Comisia Europeana a adoptat oficial PNDR al Romaniei pentru perioada 2014-2020

Programul national de dezvoltare rurala PNDR) al Romaniei a fost adoptat oficial de catre Comisia Europeana la data de 26 mai 2015, trasand prioritatile Romaniei pentru utilizarea celor aproximativ 9,5 miliarde euro din fondurile publice disponibile pentru perioada de 7 ani, din 2014 pana in 2020.

Filmele cu cei mai multi spectatori in cinematografle romanesti, in 2014

Anul trecut romanii au cumparat 10,1 milioane de bilete la cinema, in valoare de 185,2 milioane de lei 41,6 milioane de euro). Wall-Street. ro va prezinte filmele care au atras cei mai mult spectatori, conform datelor publicate recent de Centrul.

Problemele romanilor din Valea Timocului semnalate la Timisoara, prin baschet: Cei mai multi cred ca suntem straini, dar noi ne simtim romani

Studentii din Valea Timocului care invata la Timisoara incearca sa traga un semnal de alarma cu privire la situatia romanilor din Valea Timocului. Primul pas a fost infiintarea Asociatiei Studentilor Timoceni AST) sub sigla careia studentii romani din Serbia au concurat cu la Sport Fest, o competitie sportiva studenteasca.

Mai multi cetateni de etnie roma din Brasov sustin ca sunt abuzati in mod repetat de politia locala: Oamenii legii sunt acuzati ca in ultimii trei ani ar fi batut mai mult de 40 de cetateni

Asociatia pentru Apararea Drepturilor Omului in Romania Comitetul Helsinki a facut public raportul realizat in comuna Racos, judetul Brasov, cu privire la acuzatiile pe care mai multi cetateni din.

Tiraspolul a initiat un dosar penal si invita mai multi oficiali moldoveni la audieri

Autoritatile separatiste din Transnistria au initiat un dosar penal in care acuza Chisinaul de incalcarea prevederilor negocierilor privind conflictul transnistrean si invita mai multi oficiali moldoveni la.

Cei mai mari bucatari ai lumii. Maestrii incontestabili in arta culinara

Alain Ducasse si Jamie Oliver se numara printre cei mai mari bucatari ai lumii, extrem de apreciati pentru retetele lor. Pentru cei mai buni chefi din lume, mancarea nu este o simpla necesitate, ci o adevarata placere, iar gatitul nu este o indeletnicire, ci o arta.

Cei mai mari matematicieni din toate timpurile - cei care si-au imaginat calculatoarele inainte ca acestea sa fie posibile

Cei mai mari matematicieni din toate timpurile au influentat lumea prin oferirea de rezolvari la probleme extrem de complicate si au pus bazele computerelor. Lor le datoram lumea de astazi, industrlizarea si zborul cu avioanele.

Victor Ponta lanseaza un atac dur la prim-vicepresedintele PNL: Atanasiu, unul dintre cei mai mari impostori

Victor Ponta lanseaza un atac dur la prim-vicepresedintele PNL, Teodor Atanasiu. Premierul a declarat la un post de televiziune ca liderul liberal este unul dintre cei mai mari impostori. El a raspuns astfel.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2374 seconds )