Libnet.ro
UNICEF

07:15

Romania primeste cele mai mari fonduri de la CE pentru programe de dezvoltare rurala

România Liberă România Liberă,
Romania primeste cele mai mari fonduri de la CE pentru programe de dezvoltare rurala

Romania va primi 8,128 miliarde euro de la Comisia Europeana CE), in perioada 2014-2020, pentru programe de dezvoltare rurala. continuă pe România Liberă

Dan Balotescu, Media Investment: Cele mai mari cresteri ale bugetelor sunt in farma, retail si banci

In primul trimestru din acest an cele mai mari cresteri ale bugetelor de publicitate valori la rate card, fara discount) au fost in domeniile farmaceutic, retail si bancar, a declarat Dan Balotescu, managing partner al Media Investment, cel mai mare.

Culisele unei tepe turcesti cu apartamente-fantoma: cum au ajuns mafioti patronii turci ai uneia dintre cele mai mari afaceri din Romania

De la o avere estimata la peste 100 de milioane de euro, Ahmet si Osman Hos au ajuns sa dea socoteala in trei dosare penale pentru inselaciune, evaziune fiscala, rapire si santaj. Paguba se ridica la peste 12 milioane de euro, din care 10 milioane de euro este datoria catre 90 de cumparatori de apartamente care existau doar pe hartie.

Cele mai nepotrivite zodii pentru o relatie pe termen lung

Vrei sa afli care sunt zodiile pe care ar trebui sa le ocolesti in cazul unei relatii de lunga durata? Iata ce raspuns au pentru tine astrologii. Berbec Daca te afli in cautarea unui partener de viata, ar t.

UPDATE Romania primeste de la Comisia Europeana cei mai multi bani din UE pentru dezvoltare rurala: 8,1 miliarde de euro

Comisia Europeana a aprobat marti 24 de programe pentru dezvoltare rurala, in valoare totala de 27 de miliarde de euro, destinate imbunatatirii competitivitatii sectorului agricol pana in 2020, iar Romaniei i-au fost alocate cele mai mari fonduri, de 8,128 miliarde de euro, reprezentand 8,18% din total.

Medicii stomatologi solicita cele mai mari salarii in domeniul medical

Platforma de recrutare CeeVee. com a analizat CV-urile candidatilor din domeniul medical si a observat ca medicii stomatologi solicita, in medie, un salariu net de 1. 600 de euro, arata un comunicat transmis astazi redactiei.

Cele mai bune orase pentru shopping. Destinatii europene recomandate pentru cumparaturi

Pentru turistii interesati de shopping, Europa ofera multe destinatii accesibile ca pret si interesante. Parisul, Milano si Londra se numara printre cele mai bune orase in care se pot face cumparaturi.

Oradea, unul dintre cele mai bune orase pentru afaceri din tara

Specialistii Forbes au analizat mediul de afaceri si atractivitatea pentru investitori in cele 40 de municipii resedinta de judet, iar Oradea ocupa un loc important. Este al treilea oras din Vestul tarii, respectiv al cincilea la nivel national, in topul celor mai bubne orase pentru afaceri.

Cele mai bune telefoane 4G: Dispozitivele care ofera cel mai rapid internet mobil

Cele mai bune telefoane 4G de pe piata va pot oferi viteze de net exceptionale, beneficiind in acelasi timp de specificatii foarte bune. Conectivitatea 4G a devenit in ziua de astazi obligatorie pentru orice smartphone de top, fiind folosita de producatori pentru popularizarea dispozitivelor cele mai noi. in Romania, primii care au introdus vitezele 4G [] Cele mai bune telefoane 4G: Dispozitivele care ofera cel mai rapid internet mobil Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai populare aplicatii de dating. Dragostea la o atingere distanta

Facebook numara, in prezent, aproximativ opt milioane de conturi in Romania. Chiar daca se concentreaza pe interactiunea intre oameni, are multiple alte utilizari. Prin urmare, nu il putem considera tocmai site de dating, cat platforma pentru crearea conexiunilor. Asa cum era de asteptat, odata cu cresterea popularitatii retelelor sociale si dezvoltarii relatiilor 2. 0, au aparut [] Cele mai populare aplicatii de dating. Dragostea la o atingere distanta Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai multe magazine din Romania nu doneaza mancarea din cauza taxelor: Daca o lasa sa se strice, nu mai achita bani la stat

Recenta lege adoptata in franta potrivit careia supermarketurile sunt obligate sa doneze mancarea nevanduta a starnit reactii si la Bucuresti. in Romania, cele mai multe magazine nu doneaza mancare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )