Libnet.ro
UNICEF

21:30

UPDATE Al saselea caz de coronavirus in Romania

Adevărul Adevărul,
UPDATE Al saselea caz de coronavirus in Romania

A fost confirmat un nou caz pozitiv de coronavirus, o persoana de 71 de ani din Suceava. in acest moment in Romania sunt confirmate 6 cazuri de coronavirus, dupa ce cu cateva ore mai devreme fusese confirmat al cincilea caz, un baiat de 16 ani din Timisoara. continuă pe Adevărul

Al saselea caz de coronovirus in Romania. Un barbat de 71 de ani din Suceava, care a venit din Italia

Un al saselea caz de infectare cu coronavirus a fost confirmat in Romania, fiind vorba despre un barbat de 71 de ani din Suceava. LIVETEXT Coronavirus in Romania. Sase cazuri confirmate, unul vindecat 35 de persoane in carantina, alte peste 10. 000 izolate la domiciliu.

Primul pacient cu coronavirus din Romania a fost externat

Primul pacient depistat pe teritoriul tarii cu noul coronavirus a fost externat ieri. El a fost considerat vindecat dupa ce doua teste au iesit negative la un interval de 24 de ore unul de celalalt.

A fost confirmat al saselea caz de infectare cu noul coronavirus in Romania

Un nou caz de coronavirus a fost depistat la o persoana de 71 de ani din Suceava, numarul total al celor diagnosticati ajungand astfel la sase.

Al saselea caz pozitiv de coronavirus in Romania. Un barbat de 71 de ani, din Suceava

Un nou caz pozitiv de coronavirus a fost inregistrat in Romania, fiind vorba despre a sasea persoana infectata cu acest nou virus gripal.

A fost confirmat al patrulea caz de infectare cu noul coronavirus in Romania

Al patrulea caz de infectare cu noul coronavirus in Romania COVID 19 a fost confirmat marti, un barb.

Al cincilea caz de coronavirus confirmat in Romania, in Timis - un adolescent de 16 ani

Al cincilea caz de infectie cu coronavirus a fost confirmat miercuri in Romania, in judetul Timis, a anuntat ministrul Sanatatii, Victor Costache. Este vorba despre un adolescent de 16 ani, nepotul barbatului de 47 de ani diagnosticat cu o zi in urma cu infectie cu coronavirus.

Al patrulea caz de coronavirus in Romania. Cum s-a infectat barbatul

Inca un caz de coronavirus, al patrulea, a fost confirmat in Romania. Este vorba despre un barbat de 47 de ani, din Timisoara, care a fost contact cu femeia depistata pozitiv in data de 28 februarie 2020 si care s-a intors din Italia.

Al saselea caz de contaminare cu coronavirus in Romania: Un barbat de 71 de ani din Suceava in Romania mai sunt trei pacienti internati in Timisoara si unul la Cluj (VIDEO)

Inca o persoana a fost depistata pozitiv la testul pentru coronavirus pe teritoriul Romaniei. Este vorba despre un barbatde 71 de ani din Suceava. in aceasta dupa amiaza, s-a confirmat al.

LIVETEXT Coronavirus in Romania. Numarul cazurilor confirmate a ajuns la 6, dupa ce astazi au fost diagnosticati alti 2 pacienti 35 de persoane in carantina, alte peste 10.000 izolate la domiciliu

La nivel national sunt in carantina institutionalizata 35 de persoane pentru care se fac verificari pentru a depista daca au contractat coronavirusul, iar alte peste 10. 000 sunt izolate la domiciliu si sub monitorizare medicala, potrivit ultimelor informatii transmise miercuri de autoritati. Pana la acest moment in Romania au fost diagnosticate cu COVID-19 sase persoane, ultimul caz fiind confirmat miercuri dupa-amiaza. Toti cei 6 pacienti s-au intors din Italia sau au intrat in contact cu persoane care au fost in aceasta tara. 23:17: Cursuri suspendate pentru colegii tanarului depistat cu coronaviru in Timis 21. 20: Barbatul din Suceava confirmat cu virusul Covid-19 a fost transferat la Iasi16. 06: Al saselea caz de coronovirus in Romania - un barbat de 71 de ani din Suceava14:32: Al cincilea caz de coronavirus confirmat in Romania, in Timis - un adolescent de 16 ani.

Nu sunt noi cazuri de infectare cu coronavirus in Romania

In Romania nu a mai fost confirmat azi niciun nou caz de coronavirus. Astazi, 1 martie, la centrul de boli infectioase din Timisoara au fost lucrate probe provenind de la 12 persoane. Toate rezultatele au fost negative, ceea ce inseamna ca persoanele ale caror probe au fost analizate nu sunt purtatoare ale virusului COVID-19 coronavirus), se arata intr-un comunicat al Grupul de Comunicare Strategica.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )