Libnet.ro
UNICEF

01:05

Al saselea caz de contaminare cu coronavirus in Romania: Un barbat de 71 de ani din Suceava in Romania mai sunt trei pacienti internati in Timisoara si unul la Cluj (VIDEO)

B1 B1,
Al saselea caz de contaminare cu coronavirus in Romania: Un barbat de 71 de ani din Suceava in Romania mai sunt trei pacienti internati in Timisoara si unul la Cluj (VIDEO)

Inca o persoana a fost depistata pozitiv la testul pentru coronavirus pe teritoriul Romaniei. Este vorba despre un barbatde 71 de ani din Suceava. in aceasta dupa amiaza, s-a confirmat al. continuă pe B1

Al saselea caz de coronovirus in Romania. Un barbat de 71 de ani din Suceava, care a venit din Italia

Un al saselea caz de infectare cu coronavirus a fost confirmat in Romania, fiind vorba despre un barbat de 71 de ani din Suceava. LIVETEXT Coronavirus in Romania. Sase cazuri confirmate, unul vindecat 35 de persoane in carantina, alte peste 10. 000 izolate la domiciliu.

Al saselea caz pozitiv de coronavirus in Romania. Un barbat de 71 de ani, din Suceava

Un nou caz pozitiv de coronavirus a fost inregistrat in Romania, fiind vorba despre a sasea persoana infectata cu acest nou virus gripal.

LIVETEXT Coronavirus in Romania. Numarul cazurilor confirmate a ajuns la 6, dupa ce astazi au fost diagnosticati alti 2 pacienti 35 de persoane in carantina, alte peste 10.000 izolate la domiciliu

La nivel national sunt in carantina institutionalizata 35 de persoane pentru care se fac verificari pentru a depista daca au contractat coronavirusul, iar alte peste 10. 000 sunt izolate la domiciliu si sub monitorizare medicala, potrivit ultimelor informatii transmise miercuri de autoritati. Pana la acest moment in Romania au fost diagnosticate cu COVID-19 sase persoane, ultimul caz fiind confirmat miercuri dupa-amiaza. Toti cei 6 pacienti s-au intors din Italia sau au intrat in contact cu persoane care au fost in aceasta tara. 23:17: Cursuri suspendate pentru colegii tanarului depistat cu coronaviru in Timis 21. 20: Barbatul din Suceava confirmat cu virusul Covid-19 a fost transferat la Iasi16. 06: Al saselea caz de coronovirus in Romania - un barbat de 71 de ani din Suceava14:32: Al cincilea caz de coronavirus confirmat in Romania, in Timis - un adolescent de 16 ani.

A fost confirmat al saselea caz de infectare cu noul coronavirus in Romania

Un nou caz de coronavirus a fost depistat la o persoana de 71 de ani din Suceava, numarul total al celor diagnosticati ajungand astfel la sase.

UPDATE Al saselea caz de coronavirus in Romania

A fost confirmat un nou caz pozitiv de coronavirus, o persoana de 71 de ani din Suceava. in acest moment in Romania sunt confirmate 6 cazuri de coronavirus, dupa ce cu cateva ore mai devreme fusese confirmat al cincilea caz, un baiat de 16 ani din Timisoara.

Primul caz de coronavirus in Ucraina. Un barbat care a venit din Italia prin Romania

Ucraina a confirmat primul caz de coronavirus. Ministrul ucrainean al Sanatatii, Ihor Kuzin, a anuntat ca este vorba despre un barbat care a fost spitalizat in Cernauti, dupa ce a venit din Italia si a trecut prin Romania.

Pacientul cu coronavirus din Suceava ar fi mers in Italia sa faca chimioterapie. Barbatul s-a intors in tara cu autocarul

Cel de-al saselea pacient din Romania diagnosticat cu coronavirus este un barbat de 71 de ani, din comuna Malini, judetul Suceava. El ar fi fost in Italia ca sa faca chimioterapie.

LIVETEXT Coronavirus in Romania: Barbatul din Timisoara calatorise in acelasi avion cu femeia care a fost depistata cu coronavirus

Un al patrulea caz de coronavirus a fost depistat in Romania. Este vorba despre un barbat din Timisoara care s-a intors din Italia in acelasi avion cu femeia depistata pozitiv la testul de coronavirus. Barbatul se afla autoizolare. -------------13:51 S-a confirmat al patrulea caz de infectare cu noul coronavirus in Romania COVID 19. 28 O persoana din Blaj, judetul Alba, care trebuia sa stea in izolare dupa ce a revenit acasa din Veneto - Italia, dar a fost prinsa cand se plimba, a primit o amenda de 10. 000 de lei.

Nu sunt noi cazuri de infectare cu coronavirus in Romania

In Romania nu a mai fost confirmat azi niciun nou caz de coronavirus. Astazi, 1 martie, la centrul de boli infectioase din Timisoara au fost lucrate probe provenind de la 12 persoane. Toate rezultatele au fost negative, ceea ce inseamna ca persoanele ale caror probe au fost analizate nu sunt purtatoare ale virusului COVID-19 coronavirus), se arata intr-un comunicat al Grupul de Comunicare Strategica.

Coronavirus Romania. Al doilea test pozitiv pentru pacienta din Timisoara

Noi detalii despre starea de sanatate a pacientei internate la Timisoara. A fost supusa unui nou test pentru coronavirus, iar rezultatul a iesit tot pozitiv. Femeia va ramane internata, sub monitorizare medicala si nu poate intra in contact cu alti pacienti. Va mai fi supusa si altor teste pentru a i se verifica evolutia starii de sanatate.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3265 seconds )